Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να με θυμηθείτε όταν φτάσετε εδώ

Σε κίνηση

http://gfycat.com/EnragedWillingIberiannase

Είναι που είμαι ψείρας :P

Οχι ρε δεν ειναι θεμα ψειρας στην αρχη δεν το ειδα πουθενα ουτε σε shadow aliasing ουτε σε reflections ουτε σε textures..Στο soviet installation ειναι εμφανεστατο λες και παιζεις αλλο παιχνιδι.

Καμια σχεση βεβαια με το χαλι του xb1 αλλα εχει θεμα ειδικα στα tree branches αλλα και σε καποιες μεταλλικες κατασκευες οπως και στην αρχη της πιστας στο vegetation στο βουνο.. Iσως με επηρεαζει και το καλυτερο AA και η μεγαλυτερη αναλυση αλλα καμια σχεση με το xb1 ακομη και ετσι..Eιναι και μεγαλο το soviet installation απο τις μεγαλυτερες πιστες του παιχνιδιου οποτε υπομονη :P

p.s Ποσο καλυτερα παιζεται απο input lag το παιχνιδι, στο xb1 ηταν χαλι, εδω πιανουν ολα με την μια.. Ακομη δεν εχω χασει ουτε εχω γλυστρισει πουθενα στο πιο δυσκολο επιπεδο, αλλα οκ ξερω και τα κατατοπια..

Δημοσ.

Τα μαλλια δεν έχουν κοστος στο performance;Τα έβαλα στο max και δε μου έχασε καθόλου frames.Μονο τις σκιές έχω στο high.Μου τρέχει πολύ καλά.

Δημοσ.

Έφαγαν άκυρο στο e-shop και έριξα παραγγελία από console club, έλεγαν άμεσα διαθέσιμο στο site τους λίγο πριν βάλω την παραγγελία, τώρα λέει ''προπαραγγελία''. Ελπίζω να πρόλαβα..

Κι εγώ θα τους πάρω αύριο για ακυρέλα και έχω ήδη βάλει παραγγελία στο game explorers στην Πανόρμου που το δίνει διαθέσιμο από αύριο. Φοβάμαι μόνο μήπως είναι πρόβλημα του προμηθευτή και όχι του e-shop και πέσει κι από εκεί κανένα άκυρο.

Πλαίσιο, Κωτσο και Media Markt που το έχουν άμεσα διαθέσιμο, είναι άλλη έκδοση ή η ίδια?

Δημοσ.

Να με θυμηθείτε όταν φτάσετε εδώ

rottr2016-01-2823-31-5tbcb.jpg

Σε κίνηση

http://gfycat.com/EnragedWillingIberiannase

Είναι που είμαι ψείρας :P

καλα το σημειο εκεινο ειναι σιγουρα broken,μου επεσε στα 30 frames απο 55-60 που ειχα με ολα τερμα μεχρι στιγμης,επισης στο ιδιο σημειο αν βαλω τα παντα off και low εκτος απο textures στο very high(1080p αναλυση) εχω χρηση μνημης 4γιγα vram και τα γραφικα ειναι χειροτερα και απο play 2,θα ανεβασω και φωτο σε λιγο

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς σε όλο chapter παίζει πολύ χαμηλά.ειδικά σε κάποια σημεία έφτασε μέχρι Κ 19 frames,στιγμιαία αλλά...λίγο ξενέρωμα

ελπίζω να μην συνεχίζει σε αυτό το επίπεδο...Ακόμα κ στο high preset Που η nvidia μιλάει για 60 αρι...Ούτε καν

Δημοσ.

Ολα Low και ολα off εκτος απο textures που το εχω very high και σε αυτο το σημειο εχω χρηση vram 3600

με high textures εχω 2.500 vram

post-158153-0-86110900-1454026913_thumb.jpg

στο ιδιο σημειο ολα τερμα και on με τεχtures high αντι για very high εχω χρηση vram 3γιγα αλλα εχω καρφωμενο 60αρι στα frame,οποτε σε αυτο το chapter θα αφησω τα textures σε high γιατι δεν πολυ παλευεται το 30αρι

edit:εβαλα very high τα textures παλι εκανα restart και το παιχνιδι και τωρα εχω 55 frame στο ιδιο σημειο,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος reviewer μίλησε για memory leak, οπότε όλα είναι πιθανά. Γενικά δεν είναι και το καλύτερο port.

Κι εγώ θα τους πάρω αύριο για ακυρέλα και έχω ήδη βάλει παραγγελία στο game explorers στην Πανόρμου που το δίνει διαθέσιμο από αύριο. Φοβάμαι μόνο μήπως είναι πρόβλημα του προμηθευτή και όχι του e-shop και πέσει κι από εκεί κανένα άκυρο.

Πλαίσιο, Κωτσο και Media Markt που το έχουν άμεσα διαθέσιμο, είναι άλλη έκδοση ή η ίδια?

Ίδια έκδοση είναι, αν είναι θέμα του προμηθευτή τότε αναγκαστικά θα περιμένουμε.

Δημοσ.

Από τα video και Screenshot που βλέπω, παρατηρώ ότι και σε αυτό το game next gen-ιλα/last gen-ιλα παντρεύονται και πάλι xD. Σε πολλά σημεία το game εντυπωσιάζει, σε άλλα απλά γελάει ο κόσμος με τα textures, grass κτλ. Ειδικά στο screenshot που ανέβασε ο aekopouli πιο πάνω πέρα από την Lara όλα τα υπόλοιπα μετά βίας φέρνουν σε game του 2016. Πιο πολύ σε 2008-9 θα έλεγα..

Και εδώ φέρνω και το άλλο ερώτημα.. Και που θα μπει το dx12 στο game, πέρα από perfomance θα κερδίσουμε κάτι άλλο οπτικά; Πολύ αμφιβάλλω..

• Moderators
Δημοσ.

Το τσίμπησα κι εγώ χθες για να κάνω ένα μικρό διάλλειμα από το Bravely Default. Το έφτασα μέχρι το σημείο όπου παίζεις ξύλο με

την αρκούδα.

Το παιχνίδι στέκεται αρκετά καλά στον τεχνικό τομέα, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα tbh. Στο πισί της υπογραφής μου με τα πάντα όλα ultra (εκτός από shadows ελαφρώς χαμηλωμένα) τρέχει κομπλέ σε 1080p60. Γενικά, θυμίζει σε εξωφρενικό βαθμό το πρώτο TR, φαίνεται ότι είναι ξεπατικούρα τόσο σε immersion όσο και σε gameplay (χωρίς να το τονίζω απαραίτητα σαν αρνητικό αυτό).

Ένα πράγμα που με ζορίζει είναι το σενάριο και οι διάλογοι. Οκ, δεν παίζω TR για να διαβάσω μυθιστόρημα, αλλά σκάνε τόσα λεφτά για την παραγωγή, τι το κάνουν τόσο σούπα. Να μπορούμε να παρακολουθήσουμε και λίγη πλοκή.

Δημοσ.

Καλά ναι το story είναι στα επίπεδα του reboot. Πάντως να ξέρετε, το βασικά AO είναι η custom λύση που χρησιμοποιούν στο X1 και επειδή είναι temporal AO δεν κοστίζει πολλά ενώ το HBAO+ τρέχει καλά στην αρχή είναι πολύ βαρύ πιο μετά στο game. Έριξα από HBAO+ σε BTAO (on) και έχω σχεδόν πάντα 60fps. Το HBAO+ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει τόσο imo γιατι το BTAO είναι ήδη αρκετά καλο.

Δημοσ.

A και επίσης, το παιχνίδι παίζει να είναι mem bandwidth capped σε κάποιες φάσεις. Λέει έχει το ίδιο framerate σε 1080p και 1440p και το CPU του δεν πιέζεται άρα το μονο που μένει είναι mem. Γενικά είναι καλο να περιμένετε για μερικά patch όσοι δεν βιάζεστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...