d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και το FXAA ακομη που το σιχαινομαι μια χαρα δουλεια κανει απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω δει. Το τι φιλτρο θα βαλετε θα το κρινεται εσεις.. Αν μπορειτε βαλτε SSAA!
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ παίζω η μάλλον χαζεύω κανένα τέταρτο Τώρα.Όλα τέρμα με fxaa έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα Αλλά δεν θέλω να κλειδώσω πιο χαμηλά από τα 60 γτ τα φτάνει σχετικά εύκολα απλά πέφτει Κ πολύ εύκολα κυρίως στα κοντινά αν δεν κάνω λάθος. οτιδήποτε άλλο σε ΑΑ είναι -20fps και το smaa του Για κάποιο λόγο είναι χάλια. συνεχίζω να δω τι γίνεται.... gtx 970 btw Σκαμπανεβάσματα τι επιπέδου? Δηλαδή πόσο είναι το χαμηλότερο που έχεις δει?
aekoupoli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και το FXAA ακομη που το σιχαινομαι μια χαρα δουλεια κανει απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω δει. Το τι φιλτρο θα βαλετε θα το κρινεται εσεις.. Αν μπορειτε βαλτε SSAA! και στο unity ηταν πολυ καλο
sazistas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παρατήρησα οτι αν βάλω exclusive full screen στα options παιζει με περισσότερα fps. ολα στο ultra και είμαι γυρω στα 75-80fps σε 2Κ αναλυση, προβλεπω να εχουμε patch συντομα γιατι και στο SLI που εχω μεχρι 50% δουλευει η καθε καρτα. 1
Thanofski Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σκαμπανεβάσματα τι επιπέδου? Δηλαδή πόσο είναι το χαμηλότερο που έχεις δει? με Όλα τέρμα πέφτει συχνά στα 50 Κ μερικές φορές κ λίγο πιο κάτω. Όπως είπε ο Spartan αν πας shadows high είσαι στα 60fps 99%.πέρα από κάτι cut scenes.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παρατήρησα οτι αν βάλω exclusive full screen στα options παιζει με περισσότερα fps. ολα στο ultra και είμαι γυρω στα 75-80fps σε 2Κ αναλυση, προβλεπω να εχουμε patch συντομα γιατι και στο SLI που εχω μεχρι 50% δουλευει η καθε καρτα. Το εγραψα πιο πριν ισχυει.. Για το SLi οχι τετοια χαλια δεν ειδα εκτος απο κατι cutscenes, τα χειροτερα ηταν κοντα στο 60-65% αλλα υπηρχαν και περιπτωσεις 80% οπως και 90+.. Ειναι εντελως borked το gpu utilization
GIOVINCO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν το παιζει κανεις σε συστημα παρομοιο με της υπογραφης μου (8 gb ram οχι 4) ας γραψει αν ειναι playable<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από GIOVINCO
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αν το παιζει κανεις σε συστημα παρομοιο με της υπογραφης μου ας γραψει αν ειναι playable Sent from my iPhone using Insomnia Playable θα ειναι,τωρα δεν ξερω αν μπορει να παιξει σε medium settings γιατι πολυ απλα σε low δεν αξιζει. Επισης σε κοβει ασχημα και το γεγονος οτι εχεις μονο 4gb ram και η αναλυση της οθονης. 1
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έπαιξα 1 ωρίτσα χαλαρά αύριο θα το πιάσω για τα καλά και μέχρι στιγμής ειναι πάρα πολύ ωραίο τα γραφικά φανταστικά και η ατμόσφαιρα ακόμη καλύτερα , οσο για τα setting μου τα έχει απο μόνο του ολα στα very high και παίζει νεράκι
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγω το εχω βαλει να κατεβει αλλα αναγκαστικα αυριο θα το τιμησω,μαζι με το νεο XboxOne wireless controller με τον ανταπτορα.Αχ τι σου κανει οταν δεν εχεις VDSL 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να με θυμηθείτε όταν φτάσετε εδώ Σε κίνηση http://gfycat.com/EnragedWillingIberiannase Είναι που είμαι ψείρας Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από Spartan117
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εριξα ενα oc στην κάρτα για να είμαι οκ.Τρέχει πολύ καλά το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα