Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το FXAA ακομη που το σιχαινομαι μια χαρα δουλεια κανει απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω δει. 

Το τι φιλτρο θα βαλετε θα το κρινεται εσεις.. Αν μπορειτε βαλτε SSAA! :D

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παίζω η μάλλον χαζεύω κανένα τέταρτο Τώρα.Όλα τέρμα με fxaa έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα Αλλά δεν θέλω να κλειδώσω πιο χαμηλά από τα 60 γτ τα φτάνει σχετικά εύκολα απλά πέφτει Κ πολύ εύκολα κυρίως στα κοντινά αν δεν κάνω λάθος.

οτιδήποτε άλλο σε ΑΑ είναι -20fps και το smaa του Για κάποιο λόγο είναι χάλια.

συνεχίζω να δω τι γίνεται....

gtx 970 btw

Σκαμπανεβάσματα τι επιπέδου? Δηλαδή πόσο είναι το χαμηλότερο που έχεις δει?

Δημοσ.

Και το FXAA ακομη που το σιχαινομαι μια χαρα δουλεια κανει απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω δει. 

Το τι φιλτρο θα βαλετε θα το κρινεται εσεις.. Αν μπορειτε βαλτε SSAA! :D

και στο unity ηταν πολυ καλο

Δημοσ.

παρατήρησα οτι αν βάλω exclusive full screen στα options παιζει με περισσότερα fps. ολα στο ultra και είμαι γυρω στα 75-80fps σε 2Κ αναλυση, προβλεπω να εχουμε patch συντομα γιατι και στο SLI που εχω μεχρι 50% δουλευει η καθε καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σκαμπανεβάσματα τι επιπέδου? Δηλαδή πόσο είναι το χαμηλότερο που έχεις δει?

με Όλα τέρμα πέφτει συχνά στα 50 Κ μερικές φορές κ λίγο πιο κάτω.

Όπως είπε ο Spartan αν πας shadows high είσαι στα 60fps 99%.πέρα από κάτι cut scenes.

Δημοσ.

παρατήρησα οτι αν βάλω exclusive full screen στα options παιζει με περισσότερα fps. ολα στο ultra και είμαι γυρω στα 75-80fps σε 2Κ αναλυση, προβλεπω να εχουμε patch συντομα γιατι και στο SLI που εχω μεχρι 50% δουλευει η καθε καρτα.

Το εγραψα πιο πριν ισχυει.. Για το SLi οχι τετοια χαλια δεν ειδα εκτος απο κατι cutscenes, τα χειροτερα ηταν κοντα στο 60-65% αλλα υπηρχαν και περιπτωσεις 80% οπως και 90+..

Ειναι εντελως borked το gpu utilization

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το παιζει κανεις σε συστημα παρομοιο με της υπογραφης μου (8 gb ram οχι 4) ας γραψει αν ειναι playable<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από GIOVINCO
Δημοσ.

Αν το παιζει κανεις σε συστημα παρομοιο με της υπογραφης μου ας γραψει αν ειναι playable

Sent from my iPhone using Insomnia

Playable θα ειναι,τωρα δεν ξερω αν μπορει να παιξει σε medium settings γιατι πολυ απλα σε low δεν αξιζει.

Επισης σε κοβει ασχημα και το γεγονος οτι εχεις μονο 4gb ram και η αναλυση της οθονης.

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιξα 1 ωρίτσα χαλαρά αύριο θα το πιάσω για τα καλά και μέχρι στιγμής ειναι πάρα πολύ ωραίο τα γραφικά φανταστικά και η ατμόσφαιρα ακόμη καλύτερα , οσο για τα setting μου τα έχει απο μόνο του ολα στα very high και παίζει νεράκι

Δημοσ.

Εγω το εχω βαλει να κατεβει αλλα αναγκαστικα αυριο θα το τιμησω,μαζι με το νεο XboxOne wireless controller με τον ανταπτορα.Αχ τι σου κανει οταν δεν εχεις VDSL :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...