Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον το μεσημερακι παρελαβα απο Console Club το παιχνιδι μαζι με 2 ατομα απο πισω απο μενα.Η εκανε δουλεια το Denuvo ή οντως εχει μεγαλο κοινο το στυλακι του tomb raider πλεον(και η Lara βεβαια ). Ακουσα τον υπευθυνο να ενημερωνει και τον υπευθυνο που ηταν για το site για τα περι παραγγελιων. Οσον αφορα το παιχνιδι για αυτους που ρωτησανε επειδη και εγω μπερδευτικα στην αρχη,ο κωδικος για Steam βρισκεται ακριβως πισω απο τα Dvd(δεν πολυ φενεται)δηλαδη στο μεσα μερος του εξωφυλου με τις διαφορες οδηγιες για να μην τρομαξετε. Το λεω αυτο γιατι διαβαζα κατι υποψιες απο καποιους μπας και το παιχνιδι ηταν για να κατεβει απο το Windows Store αλλα ευτυχως δεν παιζει κατι τετοιο. Και βεβαια στο Download οπως αναφερθηκε πιο πριν. 17.3GB το download. Απο αυριο να το ξεκινησω και εγω με το καλο,και προσωπικα θα φτιαξω τις ρυθμισεις ωστε να πετυχω stable 60fps οσο ειναι δυνατον,λογικα σε High settings. Για Very High εν αναμονη για patch δεν πειραζει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έφαγαν άκυρο στο e-shop και έριξα παραγγελία από console club, έλεγαν άμεσα διαθέσιμο στο site τους λίγο πριν βάλω την παραγγελία, τώρα λέει ''προπαραγγελία''. Ελπίζω να πρόλαβα.. Παρτο.. Τα σπαει η PC εκδοση.. Παιδιά, 4k, 16k, 125k res Shimmering is in in full force. Κρίμα. Καλο perf τουλάχιστον. KΑΜΙΑ σχεση με το sexbox.. Καμια ομως.. Σχεδον ανυπαρκτο.. Προσωπικα και απο θεμα αποδοσης και απο IQ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.. Τρομερη δουλεια.. Το pixel crawl και breakup που εφαγα στο xb1 ακομη το βλεπω εφιαλτες. Δοκιμασμενο στην ιδια τηλεοραση ειναι η μερα με την νυχτα.. Ειναι buggy βεβαια ακομη στις χιονοστιβαδες και στο νερο στην αρχη υπηρχε θεμα.. Σε αλλα το παιχνιδι απλα τα σπαει.. Σχεδον το ειχα τελειωσει και απο αυτο που βλεπω θα το τελειωσω χαλαρα.. Πολυ καλο πορτ.. Το utilization ειναι borked.. Θελει αρκετη δουλεια αλλα νομιζω οτι ειναι πιο πολυ θεμα driver παρα engine γιατι σε παρομοια πραγματα αλλοτε δουλευει σωστα και αλλοτε οχι.. Αξιζει με τα χιλια παντως imho.. p.s Βαλτε exclusive fullscreen εχω καλυτερη και πιο σταθερη αποδοση. 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κάτσε να φτάσεις στο πρώτο tomb, το aliasing χορεύει σε οτιδήποτε είναι έστω και λίγο γυαλιστερό. Σαν game πάντως μου φαίνεται σαν το reboot on steroids so far. Και το facial animation είναι όλα τα λεφτά στην Lara
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ζηλεύω με αυτά που διαβάζω. Αναμονή εγώ μέχρι να επιστρέψω στο PC μου. Με το που το κατεβάσετε δώστε λίγο και προτάσεις για settings για να πετύχουμε πιο stable 60 fps.
Thanofski Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ παίζω η μάλλον χαζεύω κανένα τέταρτο Τώρα.Όλα τέρμα με fxaa έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα Αλλά δεν θέλω να κλειδώσω πιο χαμηλά από τα 60 γτ τα φτάνει σχετικά εύκολα απλά πέφτει Κ πολύ εύκολα κυρίως στα κοντινά αν δεν κάνω λάθος. οτιδήποτε άλλο σε ΑΑ είναι -20fps και το smaa του Για κάποιο λόγο είναι χάλια. συνεχίζω να δω τι γίνεται.... gtx 970 btw
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κάτσε να φτάσεις στο πρώτο tomb, το aliasing χορεύει σε οτιδήποτε είναι έστω και λίγο γυαλιστερό. Σαν game πάντως μου φαίνεται σαν το reboot on steroids so far. Και το facial animation είναι όλα τα λεφτά στην Lara Mαλλον δεν εχεις παιξει την εκδοση για το xb1 για να καταλαβεις τι θα πει shimmering σε αυτο το παιχνιδι.. ;p Το tessellation απλα ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας και προσθετει τρομερα στο παιχνιδι, και το AO επισης εχει πολυ καλη υλοποιηση.. Προσωπικα περα απο τα οφθαλμοφανη bugged θεματα με το water/snow simulation σε καποια σημεια και το borked gpu utilization δεν εχω κανενα παραπονο.. Περιμενα ΠΟΛΥ χειροτερο IQ και ειναι απο τα port που χαιρεσαι να παιζεις και λες ευτυχως που εχω PC..
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι τώρα δεν λέει να πέσει στα γνωστά κλειδαδικα. Θα περιμένω (δεν το βιάζομαι καθόλου) να πέσει στην επιθυμητή (για μένα) τιμή και το χτυπάω. Μέχρι τότε θα έχουν φτιάξει λογικα και ότι θέμα υπάρχει. Ειδωμεν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα χρειαστει και patch.. Εχει θεμα και με την vram σε αρκετα σημεια.. Wow ομως just wow.. Τρομερη δουλεια σαν πορτ απο θεμα IQ..
Oroku Saki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλά δεν έχεις G-Sync;; Τι σόι gamer είσαι;; Aυτην εδω εχω http://www.lg.com/africa_en/monitors/lg-22MP55HQ-P Ειναι πολυ μεγαλες οι G Sync για εμας που εχουμε το pc σε γραφειο Δεν χωραει. Τωρα αν στο μελλον βγαλουν GSync στο ιδιο μεγεθος μπορει να παρω μια. Αλλα και παλι με αυτη που εχω τα παιχνδια εχουν πολυ καλα γραφικα. Λογικό. Αλλωστε η G1 GAMING ειναι λιγο πιο πανω απο την απλη 970 που προτειινουν για high 60 fps 1080p. Αντίστοιχα, οι G Sync οθόνες είναι λίγο πιο πάνω από τις απλές Sync οθόνες που προτείνουν για 60 fps 1080p. Για σκετο1440p DSR ημουν σιγουρος οτι δεν θα ειχα προβλημα αλλα δεν το περιμενα οτι και με 2χssa που ειναι σαν να παζεις σε 4κ θα μποριυσε εστω και overclocked 970 μου να το παιξει. Υπομονη αλλες 3 ωρες να κατεβει απο steam
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα χρειαστει και patch.. Εχει θεμα και με την vram σε αρκετα σημεια.. Wow ομως just wow.. Τρομερη δουλεια σαν πορτ απο θεμα IQ.. Φαντάζομαι με αυτά που λες αν αυτό είναι καλο IQ τι θα ήταν στο X1... Πάντως το game μου αρέσει στο πρώτο hub area που το έφτασα, το πάω πολύ αργά και εξερευνώ και έχει φάση. Για 970 OCed είμαι με αρκετά σταθερό 60fps target όλα maxed με μονο shadows high και dynamic foliage medium. Edit: Λοιπόν, 0 stuttering αλλα 4gb maxed usage στην 970 vram και 12-13gb από ram χωρίς τίποτα άλλο να τρέχει.
aekoupoli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σε 1080P?Τελικα ποιο φιλτρο ΑΑ να βαλουμε?
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σε 1080P?Τελικα ποιο φιλτρο ΑΑ να βαλουμε? FXAA
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα χρειαστει και patch.. Εχει θεμα και με την vram σε αρκετα σημεια.. Wow ομως just wow.. Τρομερη δουλεια σαν πορτ απο θεμα IQ.. Όταν λες IQ τι εννοείς?
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Image Quality Α οκ γιατί το μυαλό μου σε κάποια στιγμή πήγε σε A.I.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα