Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μια μικρή προειδοποίηση, μην βάλετε SMAA. Παντού jaggies. Έκανα και ένα gif: 1
Oroku Saki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μιλαω τωρα με εναν φιλο στο steam ο οποιος εχει επισης την 970 G1 GAMING Μου ειπε οτι το παιχει 1440p+2xssaa ολα maxed και δεν πεφτει κατω απο 30. Εχει ομως και G Sync οθονη ενω η δικια μου δεν ειναι. Λεει οτι το παιχνιδι ειναι playble και οτι με αυτα τα settings εχει τα καλυτερα γραφικα πυο εχει δει ποτε του
_Theo_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μιλαω τωρα με εναν φιλο στο steam ο οποιος εχει επισης την 970 G1 GAMING Μου ειπε οτι το παιχει 1440p+2xssaa ολα maxed και δεν πεφτει κατω απο 30. Εχει ομως και G Sync οθονη ενω η δικια μου δεν ειναι. Λεει οτι το παιχνιδι ειναι playble και οτι με αυτα τα settings εχει τα καλυτερα γραφικα πυο εχει δει ποτε του Καλά δεν έχεις G-Sync;; Τι σόι gamer είσαι;;
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θυμάστε αυτό; http://giant.gfycat.com/AmazingAnguishedGermanspitz.gif Δεν το φτιάξανε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έφαγαν άκυρο στο e-shop και έριξα παραγγελία από console club, έλεγαν άμεσα διαθέσιμο στο site τους λίγο πριν βάλω την παραγγελία, τώρα λέει ''προπαραγγελία''. Ελπίζω να πρόλαβα.. 1
_Theo_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έφαγαν άκυρο στο e-shop και έριξα παραγγελία από console club, έλεγαν άμεσα διαθέσιμο στο site τους λίγο πριν βάλω την παραγγελία, τώρα λέει ''προπαραγγελία''. Ελπίζω να πρόλαβα.. Α καλά δεν κρατιέσαι εσυ...
BigBOSS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σωστά, συμφωνώ με όσα λες απλά για να το μαξάρεις θες και δυνατή κάρτα. Ελπίζω πάντως με την 770 να τρέξει καλά το παιχνίδι ( έστω και επιπέδου xbox one ). Τέλος πάντων, να πέσει λίγο η τιμή κάτω από τα 30 ( 25 καλα ειναι ) ευρώ ( γιατί με περιμένει και το Rainbow Siege ) καθώς είμαι fan γενικά της Lara Croft και γενικώς μ'αρεσε το reboot και περίμενα καιρό το sequel. ** Οντως στα minimum ( low ) είναι
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, 4k, 16k, 125k res Shimmering is in in full force. Κρίμα. Καλο perf τουλάχιστον.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παίξε το γκέιμ και άσε τα shimmering και τα 32K
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παίξε το γκέιμ και άσε τα shimmering και τα 32K Ναι καλά, παίξε εσύ το game όταν τα δέντρα και τα χόρτα είναι σαν αλυσοπρίονα... Oh well, I'll deal with it. Έβγαλα και το detective mode για να το κάνω λίγο καλύτερο TR game
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολές.. Βασικά περίμενε και θα δεις, δεν είναι κάτι που το βρίσκεις σε άλλο game, όχι μάλλον σε τέτοιο επίπεδο. Για να στο εξηγήσω κάπως είναι σαν μέρος της οθόνης να τρέχει σε χαμηλότερη ανάλυση και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει σημαντικά με την native ανάλυση που τρέχεις το παιχνίδι. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το πως κάνουν render τον φωτισμό αλλα δεν μπορώ να πω σίγουρα. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο αλλα αυτό είναι μεγάλο λάθος imo που το κατεβάζει αρκετά σκαλιά από ότι θα ήταν άμα είχαν ξοδέψει όσο χρόνο ξοδέψανε στην Lara (που το in-game model είναι γενιά μπροστά από το reboot) σε ένα αξιοπρεπές TAA. Κάνει ΜΠΑΜ όπου και να δεις στο παιχνίδι, ακόμα και στο όπλο όταν κανεις aim...
RPDrummer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εμείς οι κόκκινοι περιμένουμε για drivers. Δεν έχει βγει κάτι προς το παρών.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αλυσοπρίονα λέει. Εντάξει και εγώ είμαι ψείρας και θα το παρατηρήσω σίγουρα. Από εκεί και πέρα πιστεύω να βελτιωθεί με τον καιρό του, γιατί βιάζεστε τόσο δεν καταλαβαίνω, δεν κρατιέστε μιλάμε xD
nektarios_rs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μιλαω τωρα με εναν φιλο στο steam ο οποιος εχει επισης την 970 G1 GAMING Μου ειπε οτι το παιχει 1440p+2xssaa ολα maxed και δεν πεφτει κατω απο 30. Εχει ομως και G Sync οθονη ενω η δικια μου δεν ειναι. Λεει οτι το παιχνιδι ειναι playble και οτι με αυτα τα settings εχει τα καλυτερα γραφικα πυο εχει δει ποτε του Λογικό. Αλλωστε η G1 GAMING ειναι λιγο πιο πανω απο την απλη 970 που προτειινουν για high 60 fps 1080p. Αντίστοιχα, οι G Sync οθόνες είναι λίγο πιο πάνω από τις απλές Sync οθόνες που προτείνουν για 60 fps 1080p. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα