Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα πρέπει να περιμένουμε κανένα μήνα(τουλάχιστον) για να βελτιωθεί (και) αυτό το port. Πάντως το 60αρι το ξεχνάμε, εγώ δεν έχω κανένα θέμα να το παίξω και στα 30 αρκεί να μην πέφτει παρακάτω περιστασιακά.

Ε ναι ρε συ Spartan σε οποιοδήποτε game αν ρίξεις λίγο Shadows που είναι μετά το AA (και GameWorks) αυτό που τραβάει τα περισσότερα fps θα πάει καλύτερα. Δεν το βιάζομαι πάντως, εδώ διορθώθηκε το ΑΚ (αν εξαιρέσεις το sli) μετά από καιρό, δεν θα διορθώσουν και αυτό κάποια στιγμή; 

Τους είναι αδύνατο πάντως να βγάλουν game τις πρώτες μέρες και να είναι άψογο, απλά δεν γίνεται..

Ναι ssaa ήθελα να γράψω. Χωρίς ΑΑ θα το παίξουμε;

SweetFX preset με SMAA ή ότι άλλο έχουν προσθέσει.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε όχι και 30 fps ρε παιδιά σε σχεδόν shooter game.. Ειδικά με τις μικρές βελτιώσεις που έχει μπροστά στο xbox one θα είναι σαν να μην κερδίζουμε τίποτα με το hardware μας. Περιμένω να το φτιάξουν πάντως γιατί πράγματι δεν πρόκειται για καλό port παρά τις όλες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Οσοι ρωτανε για κουτατo εχει μεσα 2 dvd που το κανεις install αλλα παλι θελει να εχεις steam.Δεν εχει δικο του launcher,στην ουσια απλα γλυτωνεις το κατεβασμα με τα dvd

thanks

Δημοσ.

Αντε μια ωρα εμεινε να το παιξουμε, και θα δουμε μονοι μας, γιατι απο τον καθε γιωτα στο ιντερνετ που την ειδε reviewer οτι θελεις βλεπεις.. ;p

• Like 1
Δημοσ.

Ειπε ο Andrew της Nvidia οτι οι προτενομενες απαιτησεις ηταν για 1080p high 60 fps οχι για ultra. Εγω θα το παιξω με ολα ultra 1080p και ας τρεχει και με 30 fps. Αλλωστε  G1 GAMING ειναι λιγο πιο πανω απο την απλη 970 που προτειινουν για high 60 fps 1080p.

Δημοσ.

Ναι εχει ξεκλειδωσει  εδω και μιση ωρα. θελλει αλλες 7 ωρες για να εγκατασταθει. Αρα λοιπον απο αυριο το πρωι θα το ξεκινησω.

Δημοσ.

Άλλαξαν την ημερομηνία παραλαβής σε 1 Φεβρουαρίου στο e-shop, πλάκα μας κάνουν ;

Τι άλλο περίμενες από e-shop? Για πλάκα τις έχουν τις καθυστερήσεις :P

Δημοσ.

Μια χαρά perf μέχρι στιγμής με τα setting που είπα. Την έχω αρκετά ψηλά χρονισμενη την 970 (σε normal range όμως) και δεν φαίνεται να μασάει στα 1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2me2yb6.png

Ultra ρυθμισεις δεν υπαρχουν very high μονο και προς το παρων FXAA και SMAA απο AA βλεπω..

Για παμε να δουμε τι θα δουμε..

*edit εχει SSAA στραβομαρα

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...