Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν σου έρθει με το καλό η συλλεκτική γράψε εντυπώσεις. Σκέφτομαι να τη πάρω και εγώ αν και δεν τρελάθηκα από το statue.

Μόλις ήρθε το παρακάτω mail. -_-

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του επίσημου διανομέα, το προϊόν Rise of the Tomb Raider Collector's Edition - PC Game της παραγγελίας xxxxxxxxxx αναμένεται να είναι διαθέσιμο τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα εξαιρέσεις το AO και τις σκιές που έχουνε διαφορα όσο πιο πάνω τόσο πιο θολο γίνετε...FXAA να φανταστώ?! Επίσης οι τρίχες είναι πάλι μονο για την Lara ή έχουν όλα τα NPCs?!

Δημοσ.

Μόλις ήρθε το παρακάτω mail. -_-

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του επίσημου διανομέα, το προϊόν Rise of the Tomb Raider Collector's Edition - PC Game της παραγγελίας xxxxxxxxxx αναμένεται να είναι διαθέσιμο τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

eshop;

Δημοσ.
Από αυτά που είδα στο Nvidia guide, για εμενα όλα max εκτος από

Shadows = High

Dynamic Foliage = Medium

Οι διαφορες είναι ελάχιστες και κερδίζεις καμια 5-10 fps από αυτά τα δυο μονο.

Δημοσ.

Δεν βλέπω εξηντάρι από αυτά που λέει το DF. Δεν ξέρω κατά ποσο θα βοηθήσει το OC βεβαια.

Και guide απο Nvidia: http://www.geforce.com/whats-new/guides/rise-of-the-tomb-raider-graphics-and-performance-guide

Υπερβολικά μεταβαλλόμενο frame rate και δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ελπίζω μέχρι να έρθει η ώρα να το πάρω να έχουν στρώσει τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι ρωτανε για κουτατo εχει μεσα 2 dvd που το κανεις install αλλα παλι θελει να εχεις steam.Δεν εχει δικο του launcher,στην ουσια απλα γλυτωνεις το κατεβασμα με τα dvd

Δημοσ.

Vignette blur και FXAA απενεργοποιούνται κατευθείαν και φυσικά θα μπει SweetFX..

Πωπω στο Off είναι λες και βλέπεις μαλλιά του 2005.

Δημοσ.

ολοκληρη GTX 980ti και δεν πετυχαινει 60fps avg 1080p(!)/max settings

το νέο "Crysis" καλύτερα θα έτρεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...