Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πόσο θα την αυξήσουν δηλαδή ; Θα φτάσει τις 20-25 ώρες ; Και θα πρέπει να δώσεις και έξτρα $$$ για λίγες ώρες ακόμη, στην τελική ισχύει αυτό που είπα. Θα καταλήξει ένα benchmark για τις τωρινές και επόμενες GPU.
gkalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σωστός ο vani. Βασικά παιχτε το χωρίς να πατάτε το κουμπακι που σας δείχνει τι να κάνετε μετα ώστε να αυξηθεί κάπως η δυσκολία. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα είναι οτι είναι πολύ απολαυστικές οι ώρες που προσφέρει. Και όποιος πάει για 100% θα ασχοληθεί άλλες 5 ώρες σίγουρα. Γι' αυτό και τα σκάμε, γιατί τέτοια παιχνίδια βλέπουμε μία στο τόσο. 4
BigBOSS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αλλωστε μεχρι και σημερα το αρχικο Tomb raider πιο πολυ σαν benchmark παιχνιδι εχει μεινει παρα να μιλαει ο κοσμος για το story του. ποιο tomb raider story ρε παιδιά, τι ειναι metal gear solid ή witcher το οποίο βασίστηκε στα σχετικά βιβλία; oυδεποτε τα tomb raider ειχαν ιστορια άνω του μετρίου τα πρώτα τα έπαιζε ο κοσμος λογω τoυ πρωτοποριακου platform gameplay με 3d γραφικα που ήταν κάτι νέο, άπειρος κόσμος ένιωσε κυριολεκτικά δέος με το πρώτο Tomb Raider, ήταν η μετάβαση στην 3d graphics εποχή. τα reboot τα παιζει λογω αυτου του action χολυγουντιανου gameplay μέσω του οποίου περνά ευχάριστα κάποιες ώρες
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γι' αυτό και τα σκάμε, γιατί τέτοια παιχνίδια βλέπουμε μία στο τόσο.Εγώ να δείς πόσα σκοπεύω να σκάσω..
_Theo_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ποιο tomb raider story ρε παιδιά, τι ειναι metal gear solid ή witcher το οποίο βασίστηκε στα σχετικά βιβλία; oυδεποτε τα tomb raider ειχαν ιστορια άνω του μετρίου τα πρώτα τα έπαιζε ο κοσμος λογω τoυ πρωτοποριακου platform gameplay με 3d γραφικα που ήταν κάτι νέο, άπειρος κόσμος ένιωσε κυριολεκτικά δέος με το πρώτο Tomb Raider, ήταν η μετάβαση στην 3d graphics εποχή. τα reboot τα παιζει λογω αυτου του action χολυγουντιανου gameplay μέσω του οποίου περνά ευχάριστα κάποιες ώρες Και για τα κάλη της Lara... 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση για οσους πηραν κουτατο παιχνιδι και κανανε pre load το παιχνιδι.Ελεγε πουθενα μεσα ή στο steam ή στο κουτι αν εδινε τελικα ή οχι η κουτατη εκδοση το αρχικο tomb raider δωρο?
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Performance Analysis (DSOG): Very High textures require GPUs with at least 3GB of VRAM.By dropping their quality to High, we were able to enjoy the game without any stutters at all. This means that owners of GPUs that are equipped with 2GB of VRAM should avoid the game’s Very High textures. What is made crystal clear so far is that Rise of the Tomb Raider is a GPU-bound title. The game uses up to 4.5GB of RAM when Very High textures are enabled. PC systems with 8GB of RAM may experience various stutters. By lowering the textures to High, our RAM usage dropped to 2.5GB. Σύμφωνα με αυτά που λέει αν έχεις 8GB RAM πας για High, 16GB RAM πας για Very High. Το θέμα είναι έχουν καμιά διαφορά αυτές οι δύο ρυθμίσεις? Ή να χουμε να λέμε?
Dreyar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ να δείς πόσα σκοπεύω να σκάσω.. Όταν σου έρθει με το καλό η συλλεκτική γράψε εντυπώσεις. Σκέφτομαι να τη πάρω και εγώ αν και δεν τρελάθηκα από το statue. 1
nikosspeed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση για οσους πηραν κουτατο παιχνιδι και κανανε pre load το παιχνιδι.Ελεγε πουθενα μεσα ή στο steam ή στο κουτι αν εδινε τελικα ή οχι η κουτατη εκδοση το αρχικο tomb raider δωρο? παντως στο κουτι δεν εγραφε για κανενα δωρο . οταν εβαλα τον κωδικο στο steam αυτοματος προστεθηκε στην συλλογη μου και το tomb raider 2013 .
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έβγαλαν ένα μικρό update που διορθώνει κάποια θέματα που έχει το παιχνίδι με το frame-rate στις NVIDIA κάρτες και φτιάχνουν και αυτό: Γι' αυτό δεν κάνεις SLI με mid-range κάρτες..Είναι εντελώς ανούσιο και πρέπει κάθε φορά να περιμένεις patches/updates για να παίξεις όπως πρέπει(Αν ποτέ το φτιάξουν βέβαια γιατί ας πούμε στο Arkham Knight ακόμα και τώρα δεν δουλεύουν τα Multi-GPU configurations). Το SLI είναι αναπόφευκτο κακό για όσους παίζουν σε 4Κ και θέλουν max settings ή για όσους έχουν 120/144Hz monitors και θέλουν να πιάνουν όσο πιο πολλά FPS γίνεται. SingleGPU = Plug and play SLI/CF/mGPU = Plug and pray Έβγαλαν Update πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Δεν θα το έλεγα. Πολύ λίγα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει. Μάλιστα νόμιζα ότι σε δεύτερης κατηγορίας τίτλους θα είχα πρόβλημα με το SLI, αλλά δεν είχα. Τα παιχνίδια που μου έκαναν πρόβλημα με το SLI ήταν τα: Mortal Kombat (έπρεπε να το πάρω στο Playstation 4, την πάτησα. Μάλιστα αγόρασα και DLCs). Το Battlefield με το Flickering στις σκιές. Αν κάποια άλλα μου έκαναν και δεν το θυμάμαι δεν ξέρω. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το SLI με τις 650 και θα έκανα ξανά άφοβα μιας και με Mid range SLI δίνεις λιγότερα χρήματα και είσαι στα επίπεδα της High End κάρτας. Ο περιορισμός φυσικά είναι ότι δεν δουλεύει πάντα (τις περισσότερες φορές όμως δουλεύει) και φυσικά η περίπτωση βλάβης. Απόλαυσα το Metal Gear, παίζω το Dirt, το GTA, καθώς και το Star Wars Battlefront. Άψογο το SLI με σχεδόν 100% Scaling. Επίσης σε παιχνίδια που δεν δουλεύει, αλλά κάνει Load Balance είναι καλή φάση που δεν ζορίζεται η μία κάρτα πολύ. Όχι ότι θα πάθαινε κάτι, απλά είναι καλό. Γι' αυτό υπάρχει και το SLI και σε mid range κάρτες εξάλλου. Σωστά, συμφωνώ με όσα λες απλά για να το μαξάρεις θες και δυνατή κάρτα. Ελπίζω πάντως με την 770 να τρέξει καλά το παιχνίδι ( έστω και επιπέδου xbox one ). Τέλος πάντων, να πέσει λίγο η τιμή κάτω από τα 30 ( 25 καλα ειναι ) ευρώ ( γιατί με περιμένει και το Rainbow Siege ) καθώς είμαι fan γενικά της Lara Croft και γενικώς μ'αρεσε το reboot και περίμενα καιρό το sequel. ** Οντως στα minimum ( low ) είναι Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εκτός αν θες καρφωτά 60fps. Εμένα ο στόχος μου είναι να παίζω τα παιχνίδια με γραφικά σαν των κονσολών και λίγο καλύτερα κατά προτίμηση με 60fps. Δεν έχω πρόβλημα με τα 30fps, αλλά για Racing Games όπως το Dirt που παίζω τώρα, θέλω 60 σταθερά. Kαι εγω σημερα το μεσιμερι θα παρω το παιχνιδι απο Plaisio η Public. Προσοχη ομως. Η απλη εκδοση δεν αξιζει γιατι εχει μονο το παιχνιδι ενω η πιο ακριβη δινει και δωρεαν τα dlc που θα βγουν. Χτες που περασα απο plaisio ειχαν φερει μονο την απλη αλλα καλυτερα να παρουμε την αλλη γιατι τωρα με τα capital controls δεν θα μπορουμε μετα να αγορασουμε dlc απο steam. Όταν βγουν τα DLC θα κοιτάξουμε στο Allkeyshop... Δεν είχα χρήματα. Με το ζόρι το πήρα. Προχθές έδωσα και 40άρα για το Battlefront. Παιδιά ας αφήσουμε τις βαθιές / προβληματισμούς αναλύσεις κτλπ για τα λεπτομέρειες τώρα στα γραφικά τα fps κτλπ και ας παίξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνιδάκι. Το λέω αυτο επειδή βλέπω ολο και συχνότερα και μάλιστα πολλές σελίδες για fps επιδόσεις κτλπ και δεν επικεντρωνόμαστε τοσο πολύ στο καθέ αυτο το παιχνίδι την ιστορία του κτλπ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως θα παίζει σε titat σε sli αν θα πιάνει 60 fps ή 200 , ας το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε το θέμα ειναι να ειναι ωραία η ιστορία να εχει να κάνεις πράγματα μεσα στο παιχνίδι και γενικά να σε '' κρατάει '' τώρα ολα τα αλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα Σωστό! Όταν δεν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι, συζητάς αναγκαστικά για τα benchmarks/reviews/performance analysis που έχουν κυκλοφορήσει από τους reviewers. Κατά τα άλλα ξέρουμε τι να περιμένουμε πάνω κάτω από gameplay/story κλπ μιας και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από το TR 2013 και αυτό διαβάζω και στα reviews. Ναι. Από την άλλη δεν έχει βγει οπότε τι να πούμε για το σενάριο που δεν ξέρουμε; Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι είναι 12-15 ώρες Αυτος ειναι αλλος ενας λογος που δεν προκειται να γινει κουβεντα περισσοτερο για το story του παιχνιδιου παρα για τον οπτικο τομεα. Ενα απο τα καλα που εχουν μεγαλα παιχνιδια οπως MGS V και W3. Αλλωστε μεχρι και σημερα το αρχικο Tomb raider πιο πολυ σαν benchmark παιχνιδι εχει μεινει παρα να μιλαει ο κοσμος για το story του. Το Metal Gear... Το Line Age II σε Metal Gear. Πιο βαρετό πεθαίνεις. Πολλές ώρες παιχνίδι επειδή σε βάζει και παίζεις τις ίδιες αποστολές από την αρχή χωρίς συνέχεια στο Story. Δεν μιλάει για το Story του, μιλάει όμως για το πόσο ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι ήταν. Το Story ήταν ένα απλό και καλοστημένο. Η πρωτοτυπία δεν φέρνει απαραίτητα την επιτυχία. Έχουμε και εμείς οι PCάδες το Uncharted μας!
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ^Αν δεν είχες GTX 970 δεν θα τα 'λεγες αυτά. Παιδιά ας αφήσουμε τις βαθιές / προβληματισμούς αναλύσεις κτλπ για τα λεπτομέρειες τώρα στα γραφικά τα fps κτλπ και ας παίξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνιδάκι. Το λέω αυτο επειδή βλέπω ολο και συχνότερα και μάλιστα πολλές σελίδες για fps επιδόσεις κτλπ και δεν επικεντρωνόμαστε τοσο πολύ στο καθέ αυτο το παιχνίδι την ιστορία του κτλπ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως θα παίζει σε titat σε sli αν θα πιάνει 60 fps ή 200 , ας το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε το θέμα ειναι να ειναι ωραία η ιστορία να εχει να κάνεις πράγματα μεσα στο παιχνίδι και γενικά να σε '' κρατάει '' τώρα ολα τα αλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα όχι καλά τα λέει!!Είναι κουραστικό να διαβάζεις τέτοια.. είδες;για να μη γίνομαι κακός και γω! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο admin έριξε τον κεραυνό του.
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έβγαλαν Update πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Δεν θα το έλεγα. Πολύ λίγα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει. Μάλιστα νόμιζα ότι σε δεύτερης κατηγορίας τίτλους θα είχα πρόβλημα με το SLI, αλλά δεν είχα. Τα παιχνίδια που μου έκαναν πρόβλημα με το SLI ήταν τα: Mortal Kombat (έπρεπε να το πάρω στο Playstation 4, την πάτησα. Μάλιστα αγόρασα και DLCs). Το Battlefield με το Flickering στις σκιές. Αν κάποια άλλα μου έκαναν και δεν το θυμάμαι δεν ξέρω. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το SLI με τις 650 και θα έκανα ξανά άφοβα μιας και με Mid range SLI δίνεις λιγότερα χρήματα και είσαι στα επίπεδα της High End κάρτας. Ο περιορισμός φυσικά είναι ότι δεν δουλεύει πάντα (τις περισσότερες φορές όμως δουλεύει) και φυσικά η περίπτωση βλάβης. Απόλαυσα το Metal Gear, παίζω το Dirt, το GTA, καθώς και το Star Wars Battlefront. Άψογο το SLI με σχεδόν 100% Scaling. Επίσης σε παιχνίδια που δεν δουλεύει, αλλά κάνει Load Balance είναι καλή φάση που δεν ζορίζεται η μία κάρτα πολύ. Όχι ότι θα πάθαινε κάτι, απλά είναι καλό. Γι' αυτό υπάρχει και το SLI και σε mid range κάρτες εξάλλου. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εκτός αν θες καρφωτά 60fps. Εμένα ο στόχος μου είναι να παίζω τα παιχνίδια με γραφικά σαν των κονσολών και λίγο καλύτερα κατά προτίμηση με 60fps. Δεν έχω πρόβλημα με τα 30fps, αλλά για Racing Games όπως το Dirt που παίζω τώρα, θέλω 60 σταθερά. Όταν βγουν τα DLC θα κοιτάξουμε στο Allkeyshop... Δεν είχα χρήματα. Με το ζόρι το πήρα. Προχθές έδωσα και 40άρα για το Battlefront. Σωστό! Ναι. Από την άλλη δεν έχει βγει οπότε τι να πούμε για το σενάριο που δεν ξέρουμε; Το Metal Gear... Το Line Age II σε Metal Gear. Πιο βαρετό πεθαίνεις. Πολλές ώρες παιχνίδι επειδή σε βάζει και παίζεις τις ίδιες αποστολές από την αρχή χωρίς συνέχεια στο Story. Δεν μιλάει για το Story του, μιλάει όμως για το πόσο ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι ήταν. Το Story ήταν ένα απλό και καλοστημένο. Η πρωτοτυπία δεν φέρνει απαραίτητα την επιτυχία. Έχουμε και εμείς οι PCάδες το Uncharted μας! Δεν περιμένω να έχω καρφωτά 60 fps ( δυστυχώς ), απλά ευελπιστώ σταθερό κοντά στα 50. Το Tomb Raider του 2013 το είχα παίξει σε μια 670 θυμάμαι με 40-60 fps τότε ( όταν είχε πρωτοβγει χωρίς τα patch κλπ κουτάτο ) Οπως και να χει το παιχνιδάκι θα τσιμπηθεί καθώς είμαι φαν της σειράς, μπορεί όχι τώρα αλλά μες το Φλεβάρη ( σε κάνα 2 εβδομάδες ) πιθανότατα ναι ! Τώρα το σκέφτομαι για Rainbow Six Siege btw.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σύμφωνα με τον John2gr(DSOG) ακόμα και με όλα Low η 680 δεν κρατούσε 60άρι σε 1080P..
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σύμφωνα με τον John2gr(DSOG) ακόμα και με όλα Low η 680 δεν κρατούσε 60άρι σε 1080P.. Και ήλπιζα για medium Πρέπει να επισπεύσω το upgrade :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα