Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ας αφήσουμε τις βαθιές / προβληματισμούς αναλύσεις κτλπ για τα λεπτομέρειες τώρα στα γραφικά τα fps κτλπ και ας παίξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνιδάκι. Το λέω αυτο επειδή βλέπω ολο και συχνότερα και μάλιστα πολλές σελίδες για fps επιδόσεις κτλπ και δεν επικεντρωνόμαστε τοσο πολύ στο καθέ αυτο το παιχνίδι την ιστορία του κτλπ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως θα παίζει σε titat σε sli αν θα πιάνει 60 fps ή 200 , ας το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε το θέμα ειναι να ειναι ωραία η ιστορία να εχει να κάνεις πράγματα μεσα στο παιχνίδι και γενικά να σε '' κρατάει '' τώρα ολα τα αλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν δεν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι, συζητάς αναγκαστικά για τα benchmarks/reviews/performance analysis που έχουν κυκλοφορήσει από τους reviewers. Κατά τα άλλα ξέρουμε τι να περιμένουμε πάνω κάτω από gameplay/story κλπ μιας και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από το TR 2013 και αυτό διαβάζω και στα reviews.

Δημοσ.

Παιδιά ας αφήσουμε τις βαθιές / προβληματισμούς αναλύσεις κτλπ για τα λεπτομέρειες τώρα στα γραφικά τα fps κτλπ και ας παίξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνιδάκι. Το λέω αυτο επειδή βλέπω ολο και συχνότερα και μάλιστα πολλές σελίδες για fps επιδόσεις κτλπ και δεν επικεντρωνόμαστε τοσο πολύ στο καθέ αυτο το παιχνίδι την ιστορία του κτλπ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως θα παίζει σε titat σε sli αν θα πιάνει 60 fps ή 200 , ας το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε το θέμα ειναι να ειναι ωραία η ιστορία να εχει να κάνεις πράγματα μεσα στο παιχνίδι και γενικά να σε '' κρατάει '' τώρα ολα τα αλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα

Το θεμα ομως ειναι οτι βρισκεσαι σε pc section.Κοινως δεν ειναι οπως στις κονσολες που το hardware ειναι ενα και τελος. Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει πως θα τρεχει το παιχνιδι ακριβως λογω της καρτας γραφικων,αλλα δεν θα ελεγα το ιδιο για κατόχους χειροτερων καρτων ή σε μεγαλυτερες αναλυσεις.

Επισης οπως και στο πρωτο tomb raider δεν μπορει να γινει μεγαλη κουβεντα γυρω απο το story του κακα τα ψεματα,οπως σε αλλα ειδη,βλεπε Rpg.

Επισης για αυτα που γραφεις παραπανω μπορεις να κοιταξεις ενα video review του παιχνιδιου για το XboxOne που εχουν βγει απο το Νοεμβριο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βλέπω και στο console section που το hardware είναι ένα και μοναδικό, η μεγαλύτερη κουβέντα γίνεται γύρω από το αν είναι 900P ή 1080P και αν έχει 30 ή 60FPS :D

• Like 4
Δημοσ.

Εκεί έχουνε γίνει χειρότερα τα πράγματα και απο εδώ που μας κράζουν οτι δεν παίζουμε για να παίξουμε αλλά για να μετράμε. :P

Πολύ "βαθύτερες" αναλύσεις.

Δημοσ.

Δεν το είπα επειδή έχω 970 και την 760 να είχα πάλι το ίδιο θα έλεγα.

Εγώ απλά λέω ότι καλύτερα θα ήταν να επικεντρώνονταν πιο πολύ στο εκάστοτε παιχνίδι παρά στα γραφικά του , όχι ότι δεν έχουν σημασία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ ανάλυση.

Την προσωπική μου άποψη λέω γενικά επειδή βλέπω συχνά τέτοιες συζητήσεις και όχι αναγκαστικά για το συγκεκριμένο , κλείνω το offtopic εδώ.

Ελπίζω να ειναι πάντως τόσο καλό όσο το προηγούμενο , λίγες ώρες εμειναν

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα το steam και αρχισε να μου κατεβάζει κάτι έξτρα mb στο παιχνιδι. Λες να ειχαμε κάνα  day one patch;

ΥΓ.Τερμάτισα σήμερα το Resident Zero και θα αφοσιωθω αποκλειστικά στο παιχνιδι. Έλιωσα xenoblade x,Shovel Knight,μετα Resi 0 και τώρα Tomb Raider.Πραγματικα το τελευταιο δίμηνο έχω καταευχαριστηθει το gaming.

Δημοσ.

@SPANK

Για πλάκα το είπα προφανώς. :)

Σύμφωνοι, αλλά όσο να 'ναι, όπως είπανε και πιο πάνω, PC section, επιβάλλεται τεχνική συζήτηση. :P

Αν σου άρεσε το reboot, θα σου αρέσει σίγουρα κι αυτό.

Δημοσ.

Ναι βλέπω και στο console section που το hardware είναι ένα και μοναδικό, η μεγαλύτερη κουβέντα γίνεται γύρω από το αν είναι 900P ή 1080P και αν έχει 30 ή 60FPS :D

το xbox one έχει και 720p games

Δημοσ.

Ανοιξα το steam και αρχισε να μου κατεβάζει κάτι έξτρα mb στο παιχνιδι. Λες να ειχαμε κάνα  day one patch;

Είπαν ότι έβγαλαν ένα μικρό update που διορθώνει κάποια θέματα με το frame-rate και λογικά θα βγάλουν κι' άλλο απ' ότι λένε γιατί οι AMD κάρτες δεν αποδίδουν όπως πρέπει(Και όντως γιατί μια Fury X έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 970).

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι είναι 12-15 ώρες και μετά απλά θα καταντήσει ένα benchmark, μετά θα πρέπει να περιμένουμε νέο release..

Αυτος ειναι αλλος ενας λογος που δεν προκειται να γινει κουβεντα περισσοτερο για το story του παιχνιδιου παρα για τον οπτικο τομεα. Ενα απο τα καλα που εχουν μεγαλα παιχνιδια οπως MGS V και W3.

Αλλωστε μεχρι και σημερα το αρχικο Tomb raider πιο πολυ σαν benchmark παιχνιδι εχει μεινει παρα να μιλαει ο κοσμος για το story του. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι gότι το παιχνίδι είναι 12-15 ώρες και μετά απλά θα καταντήσει ένα benchmark, μετά θα πρέπει να περιμένουμε νέο release..

Θα βγουν DLC που θα αυξησουν την διαρκεια του οπως το Baba Yaga.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι είναι πολύ απολαυστικές οι ώρες που προσφέρει.

Και όποιος πάει για 100% θα ασχοληθεί άλλες 5 ώρες σίγουρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...