Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όποιος μπορεί να το τρέξει έστω σε Medium με High textures, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν που θα το τρέξει σε Very High, ακόμα και 'γω που είμαι ψείρας δυσκολεύομαι να δω διαφορές στις περισσότερες συγκρίσεις..Η χρήση του tessellation είναι το λιγότερο αστεία..
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ουσιαστικά δεν έχουμε τις τόοοοσο μεγάλες διαφορές σε σχέση με το Xbox one αν κατάλαβα καλα ( ?? ), δεν έχουμε δει και το ps4 που είναι ελαφρώς πιο δυνατό! Σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με το βίντεο οι διαφορές είναι εύκολα αντιληπτές αλλά ένα μη "εκπαιδευμένο" μάτι δε νομίζω να καταλάβει τεράστια διαφορά. Τι ακριβως διαφορες εσυ δηλαδη περιμενες???Τουλαχιστον εχει αρκετες εμφανεστατες διαφορες οχι μονο απο το xbox αλλα και μεταξυ low σε medium και High. Το παιρνεις φθηνοτερα το παιχνιδι,60fps,παραπανω επιλογες για αναλυσεις,παιζεις οπως σε βολευει και παει λεγοντας. Ναι δεν ειναι το Eye candy που περιμεναν μερικοι αλλα σαν συνολο ειναι μια χαρα καλυτερο απο τις κονσολες σε σχεση με τα περισσοτερα παιχνιδια.
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σωστά, συμφωνώ με όσα λες απλά για να το μαξάρεις θες και δυνατή κάρτα. Ελπίζω πάντως με την 770 να τρέξει καλά το παιχνίδι ( έστω και επιπέδου xbox one ). Τέλος πάντων, να πέσει λίγο η τιμή κάτω από τα 30 ( 25 καλα ειναι ) ευρώ ( γιατί με περιμένει και το Rainbow Siege ) καθώς είμαι fan γενικά της Lara Croft και γενικώς μ'αρεσε το reboot και περίμενα καιρό το sequel. ** Οντως στα minimum ( low ) είναι
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όποιος μπορεί να το τρέξει έστω σε Medium με High textures, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν που θα το τρέξει σε Very High, ακόμα και 'γω που είμαι ψείρας δυσκολεύομαι να δω διαφορές στις περισσότερες συγκρίσεις..Η χρήση του tessellation είναι το λιγότερο αστεία.. Μακαρι οι περισσοτεροι να μπορουν να το παιξουν.Το Low ειναι εμετικο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι ότι το e-shop λογικά δεν θα το 'χει σήμερα το παιχνίδι και δεν θα παίξω το βράδυ και ξενερώνω..
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι ότι το e-shop λογικά δεν θα το 'χει σήμερα το παιχνίδι και δεν θα παίξω το βράδυ και ξενερώνω.. Οντως παίζει να μην το έχει καθώς στο site τους λέει για 29 του μηνός, παραλαβή.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγω μαλλον σημερα το μεσημερι/απογευμα θα παω για το παιχνιδι πιθανως στο Console Club.
Oroku Saki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Kαι εγω σημερα το μεσιμερι θα παρω το παιχνιδι απο Plaisio η Public. Προσοχη ομως. Η απλη εκδοση δεν αξιζει γιατι εχει μονο το παιχνιδι ενω η πιο ακριβη δινει και δωρεαν τα dlc που θα βγουν. Χτες που περασα απο plaisio ειχαν φερει μονο την απλη αλλα καλυτερα να παρουμε την αλλη γιατι τωρα με τα capital controls δεν θα μπορουμε μετα να αγορασουμε dlc απο steam. Σχετικα με τις απαιτησεις σε καρτα ειμαι λιγο πιο πανω απο recomend καθως η 970 g1 gaming ειναι πιο δυνατη απο την απλη 970 που προτεινουν αρα λογικα δεν θα πρεπει να εχει προβλημα με ολα ultra 1080p 60 fps.
_Theo_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι ότι το e-shop λογικά δεν θα το 'χει σήμερα το παιχνίδι και δεν θα παίξω το βράδυ και ξενερώνω.. Απορώ γιατί το αγοράζετε απο τώρα. Εγώ θα περιμένω να πέσει στα 10 € η τιμή του. Εγω μαλλον σημερα το μεσημερι/απογευμα θα παω για το παιχνιδι πιθανως στο Console Club. Fulgore ΝεοΗρακλιώτης είσαι;;
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γιατί είναι παιχνιδάρα και περιμένουμε πως και πως να βγουν τέτοια παιχνίδια. 5
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απορώ γιατί το αγοράζετε απο τώρα. Εγώ θα περιμένω να πέσει στα 10 € η τιμή του. Fulgore ΝεοΗρακλιώτης είσαι;; Λιγο πιο πανω μενω αλλα πηγαινα σε αυτο απο παλια(εποχες Xbox/gamecube φαντασου)σε αυτο συνεχεια,οπως και στα Τρια Αστερια στον κινηματογραφο(εκει ειδα το Star wars σκεψου ) Οσο για το γιατι το αγοραζω απο τωρα,ειπα και πιο πισω.Το ειχα υποσχεθει στον Psycho και δεν βγαινει και τιποτα αλλο μεχρι το καλοκαιρι για μενα οσον αφορα το Pc εκτως του Doom που ειναι μεγαλο ερωτηματικο αν θα αξιζει για αγορα και ποσο για μενα. Για τα υπολοιπα πιο πολυ κοιταζω για κονσολες μεχρι τοτε οτι βγει και Dark Souls θα περιμενω παλι για τα Dlc να βγουν πρωτα για να το παρω. Βλεπεις ειναι απο τα παιχνιδια που και το season pass του ειναι ψιλο αδιαφορο ουτως ή αλλως αρα κλειν. http://howlongtobeat.com/game.php?id=19266 Εχει και πραγματα να κανεις απο οτι βλεπω δεν ειναι του 8ωρου αρα μια χαρα. 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πάντως καλο workout το PC με Division and RoTR αυτές τις μέρες
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πάντως καλο workout το PC με Division and RoTR αυτές τις μέρες Για το πρωτο παντως δεν μπορω να πω οτι ακομα μου κανει καποιο κλικ ως τωρα.Για να δουμε στην πραξη μπας και ειναι καλο.
Sprou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κωτσοβολος και άγιος ο θεός..είχε μια εκπτωσουλα,είχα και μια δωροεπιταγη (κρυφά από τη σύζηγό φυσικά ότι θα τη χρησιμοποιησω σε παιχνιδι) θα μου βγει γύρω στο 25..μικρή πιθανότητα για σήμερα..άιντε ντε 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για το πρωτο παντως δεν μπορω να πω οτι ακομα μου κανει καποιο κλικ ως τωρα.Για να δουμε στην πραξη μπας και ειναι καλο. Για τα γραφικά μιλούσα περισσότερο, και εγώ περιμένω καλο concept μέτρια εφαρμογή στο TD αλλα θα δούμε. Πάντως το TD έχει όντως καλο ΑΑ (temporal super sampling το λένε στα setting) και θα είναι οπτικά πεντακάθαρο game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα