Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνούμε σε όλα, απλά πριν κάποια χρόνια τα 7 κατοστάρικα για GPU είχαν νόημα, διότι άλλο παιχνίδι έβλεπε αυτός που είχε δώσει 200-250 ευρώ και άλλο παιχνίδι αυτός που έδωσε 600-700. Και πρόσεξε, δεν αναφέρομαι μόνο στην ανάλυση, μιλάω για features που άλλαζαν όλο τον οπτικό τομέα και τα σήκωναν μόνο οι κορυφαίες κάρτες.

Δεν διαφωνω και το ξερεις.. Το εχουμε συζητησει και απλα εχει να κανει οπως ξερεις πολυ καλα με τις τεραστιες διαφορες λογω μεταπηδησης απο API σε νεοτερο API σε συντομο χρονικο διαστημα.. Glory days.. Αλλαζες gpu και γενια και νομιζες οτι επαιζες διαφορετικα παιχνιδια.. 

Τις καρτες αυτες πλεον τις περνεις αν απλα θελεις να βγαλεις περισσοτερα fps για το 100+ Hz 1440p monitor σου ή για 4k.. Αλλιως δεν εχουν νοημα υπαρξης.. 

Anyway back to topic.. 8 ειπαμε ανοιγει αυριο;

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Perfomance analysis

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/rise-of-the-tomb-raider-pc-performance-analysis/

Ειναι πολυ καλα τα γραφικα του σε ultra και γι αυτο δικαιολογημενα χρειαζεται δυνατη καρτα για ultra 1080p 60 fps ετσι λεει .Εχει καλο χειρισμο με πληκτρολογιο και ποντικι. Δεν χρησιμοποιει καλα το SLI.

Δημοσ.

Κανένα χριστιανός να το δοκίμασε με R9 390 να μας πει σε 1440 τι πιάνει από FPS?

Το πήρα τελικά από greenmangaming..

Επειδή πλέον οι τιμή στα κλειδάδικα έχει φτάσει 33-34, να ξέρετε ότι στο greenman με το κουπόνι  GREENM-ANGAME-25PJAN βγαίνει 37.5€ ;)

Δηλαδή 2,5€ φθηνότερο από κουτάτο? Και θέλει και κουπόνι για digital διανομή σε αυτή την τιμή? No way

Δημοσ.

Αν μιλατε για Titan φανταζομαι οτι δεν νομιζω καποιος να τα σκασει πλεον.. Μιλαω για Ti.. Λογικες συγκρισεις οχι niche products για bragging rights

Οποτε με Ti δεν δινεις τα τριπλασια δινεις τα διπλασια ρε τρελλε και την περνει οπως ειπα οποιος την εχει αναγκη ή απλα ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει για τις αναγκες του. Αν καποιος την εχει παρει για 1080p ε τι περιμενεις απο εμενα να σου πω τι πιστευω;

Για titan λέμε.Η ti μια χαρά τιμή έχει για τα σημερινά δεδομένα κατ' εμέ και μια χαρά λόγο ύπαρξης.Κατά την ταπεινή μου άποψη κιόλας έχει και καλύτερο vfm από την απλή 980 γιατί ξεφεύγει αισθητά σε επιδόσεις, αλλά τέλοσπάντων, ξεφεύγουμε και εμείς εντελώς εκτός θέματος και δε νομίζω πως έχει νόημα.

Πάντως πλάκα πλάκα είναι το πρώτο tr που θα έλεγα πως μου κεντρίζει λιγάκι το ενδιαφέρον.Όλα τα προηγούμενα, ακόμα και το πρώτο στο ps, με άφηναν αδιάφορο.Αυτό όμως μου αρέσει στα περιβάλλοντά του.Άρχισαν και οι πρώτες μπηχτές.Πότε θα μου 'ρθει δώρο η Λάαααραααα; Άει στα διάλα πια, από πουθενά δε μπορείς να φυλαχτείς σήμερα!  :huh:

Δημοσ.

Δηλαδή 2,5€ φθηνότερο από κουτάτο? Και θέλει και κουπόνι για digital διανομή σε αυτή την τιμή? No way

Καλά έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές αυτά, πολλοί προτιμάνε κουτί γιατί έχει άλλη αίσθηση (όχι ότι θα βρεις τίποτα ιδιαίτερο πέρα από 2 dvd στο συγκεκριμένο κουτί).

Αλλά εγώ προσωπικά, έχω να πάρω παιχνίδι σε κουτί από το 2011.. Γι αυτό και η σύγκριση greenmangaming με άλλα random cd-key sites :)

Ελπίζω μόνο να μη πέσει στο 20άρικο τη πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και φάμε όλοι άκυρο...

Δημοσ.

Μόλις το αγόρασα από το GamersKeys4all για €33.89.

Έχουμε κάνα 20ώρο όμως μέχρι να το ξεκλειδώσουν...  

Σε μισή ώρα θα το έχω και δεν θα μπορώ να παίξω.  :-(

Δημοσ.

Μιλάω ως παθών της 980ti..περιμένω να παίξω max settings σε 1080p..xaxaxa

Το περιμένω αύριο μεθαύριο..

Δημοσ.

Μιλάω ως παθών της 980ti..περιμένω να παίξω max settings σε 1080p..xaxaxa

Το περιμένω αύριο μεθαύριο..

Θα πρέπει να πέσει φωτιά να μας κάψει αν δεν παίζεις με όλα τέρμα...

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μη πέσει στο 20άρικο τη πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και φάμε όλοι άκυρο...

MUHAHAHAHAH

αυτό περιμένω,αλλά θα χει ζήτηση οπότε θα μείνει κάποιον καιρό πάνω από το 30αρι!

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολα ρε συ.

Καλά καλά έτσι νόμιζα και για το creed syndicate και έπρεπε να ρίξω τις απαιτήσεις των hbao kai pcss σε μια κάρτα 850 € ΕΛΕΟΣ γιαυτό μιλάω για παθών..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...