Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Το παρήγγειλα από e-shop για παραλαβή αύριο, καθώς το ήθελα κουτάτο. Ελπίζω αφενός να τηρηθεί η ημερομηνία, αφετέρου η AMD να μην μας κρεμάσει με τους drivers, γιατί είναι το πρώτο game που επέλεξα για να τεστάρω το νέο μου σύστημα. Και 'γω έχω βάλει παραγγελία από το e-shop αλλά βλέπω στο site τους ότι αναμένουν παραλαβή την Παρασκευή(29) και όχι αύριο, μακάρι να έρθει αύριο όμως να παίξουμε το βράδυ.
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παντως ειναι μονο 17.3Gb αν ενδιαφερει καποιον και το σκεφτεται για κλειδι λογω μεγεθους.. 1
nektarios_rs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τα "μαλλιά" δείχνουν πιο ελαφριά αυτή τη φορά Μολις ηρθε το κλειδι κανω preload Από greenman ή από κλειδάδικο? Επίσης, σου έδωσαν και το preorder bonus?
BigBOSS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Mε μια γρηγορη ματιά το παιχνιδι μονο στα "lowest settings" φαινεται κάπως άσχημο απο low και πάνω μια χαρά δείχνει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Στα lowest νομίζω είναι κάτω και από το X360.
Spartan117 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ κάνω pre-load τώρα. Μαζί με το Division στο PC και Ps4. Θα κλάψει το internet σήμερα και αύριο Το χειρότερο όλων, το μονο πράμα που θέλω να παίξω πραγματικά είναι το The Witness το οποιο είναι παιχνιδάρα.
BigBOSS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 το lowest είναι ότι πρέπει για ένα συνηθες laptop
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 39 καρέ οι ελάχιστες επιδόσεις για μια υπερχρονισμένη 970 σε 1440P με max settings, not bad, αυτές τις επιδόσεις περίμενα οπότε κομπλέ. Κάτι περισσότερο από κομπλέ θα έλεγα, αν όντως είναι έτσι.
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τα "μαλλιά" δείχνουν πιο ελαφριά αυτή τη φορά Από greenman ή από κλειδάδικο? Επίσης, σου έδωσαν και το preorder bonus? Οχι μονο steam και greenman εχουν preorder bonus το οποιο δεν με εψηνε ουτως ή αλλως και ειχαν τσιμπημενη τιμη.. Εγω το πηρα 27.5 καλη τιμη απο προχθες. 1
cpttony Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 The closest match (to Xbox One) requires a meaty system to get the job done - an i5 quad with something along the lines of a GTX 960 to hit 1080p30 on high settings. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-rise-of-the-tomb-raider-pc-face-off Aκόμη και στα low, φαίνεται ωραίο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ένα σωρό λεφτά η Titan X και να μην σου βγάζει 60άρι σε 1440P ακόμα και με μπουρδο-ΑΑ a.ka FXAA..Πόσο πεταμένα λεφτά είναι αυτές οι κάρτες πλέον..Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν και ουσιαστικές διαφορές από High σε Very High.. 2
Bigi444444 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ένα σωρό λεφτά η Titan X και να μην σου βγάζει 60άρι σε 1440P ακόμα και με μπουρδο-ΑΑ a.ka FXAA..Πόσο πεταμένα λεφτά είναι αυτές οι κάρτες πλέον..Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν και ουσιαστικές διαφορές από High σε Very High.. Κάρτες επιπέδου 970/290 και αλλαγή στη διετία.Με ένα 200ρι διαφορά στη διετία είσαι κομπλέ ακόμα και στα 1440.Εγώ τουλάχιστον μόλις έκλεισα 5ετία σε αυτή την ανάλυση και με αυτή τη στρατιγική δεν είχα ποτέ παράπονο.Και άσε τους άλλους να σκάνε τα διπλά για να κρατήσουν τις κάρτες τους 5ετία...Κοίταξα τις διαφορές στα βίντεο του digital foundry ανάμεσα στο very high και το xone και πραγματικά θεωρώ ότι δεν είναι σπουδαίες.Το σύνηθες είναι αυτό πλέον.Οπτικές διαφορές ανάμεσα στα μάξιμουμ και τα ένα σκαλί πιο κάτω, που δε δικαιολογούν το επιπλέον κόστος στις επιδόσεις με τίποτα.Σε περίπτωσηπου υπάρχουν κιόλας... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε φτάσει σε σημείο να είμαστε ευχαριστημένοι που παίρνουμε ένα port με ελαφρώς καλύτερα visuals από ένα Xbox One που τρέχει ας πούμε ικανοποιητικά στο τωρινό hardware.. 1
cpttony Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ένα σωρό λεφτά η Titan X και να μην σου βγάζει 60άρι σε 1440P ακόμα και με μπουρδο-ΑΑ a.ka FXAA..Πόσο πεταμένα λεφτά είναι αυτές οι κάρτες πλέον..Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν και ουσιαστικές διαφορές από High σε Very High.. Το test έγινε με 780 όχι Titan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα