Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά τόχω καιμό να βρώ ένα mp σε pc αντάξιο του Uncharted

Τρομερό ξενέρωμα μεσημεριάτικα.... :wacko:

The second mode is called, Remnant Resistance. Remnant Resistance actually allows players to create their own missions with a unique set of goals and settings and challenge friends and the wider community to complete them. This mode will support the new Expedition Cards which grant certain abilities, power-ups, or visual customizations while activated. These cards can be won in-game, purchased with credits, or bought with real-world money and cannot be used in the main solo-player campaign. Special foil cards are super powerful and can be used while the regular cards expire after one usage.

δε κατάλαβα λάθος,έτσι;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως και εγω που το πηρα μολις τωρα κουτατο δεν λεει τιποτα για multi απι πισω η θηκη.τελευταιο κομματι τσιμπησα απο πατησιων 23

Δημοσ.

δε κατάλαβα λάθος,έτσι;

έτσι όπως τους κόβω.. είναι ικανοί να πουλάνε από 5 euro σουτιεν.....ζαρτιέρες ...... κραγιόν ...αποχυμωτές.... τοστιέρες της Lara in game . Δε λέω εντάξει να βγάλουν τα παλικάρια για τη  δουλειά που κάνανε αλλά μη το ξεφτιλίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξεφτίλισμα ηταν με το reboot που έβαλαν multi σε παιχνίδι που δεν ανήκει κάτι τέτοιο, όχι τώρα που δεν έβαλαν multi.

• Like 3
Δημοσ.

Το κάνουν stream η nvidia Γερμανίας και στο gaf μιλάνε για shimmering... Rip

Λογικα θα βγει driver αυριο μεθαυριο για το παιχνιδι απο nvidia κατα πασα πιθανοτητα και απο AMD..

• Like 1
Δημοσ.

το άρπαξα Κ Γω από τζι του ει :) πρώτη φορά δοκιμάζω κλειδαδικο.

γνωρίζουμε Πότε αποστέλλουν κωδικό στη παραγγελία;; την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας η Μπορεί νωρίτερα;

Δημοσ.

το άρπαξα Κ Γω από τζι του ει :) πρώτη φορά δοκιμάζω κλειδαδικο.

γνωρίζουμε Πότε αποστέλλουν κωδικό στη παραγγελία;; την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας η Μπορεί νωρίτερα;

Ανάλογα.. Συνήθως 24 πριν την κυκλοφορία!

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα θα βγει driver αυριο μεθαυριο για το παιχνιδι απο nvidia κατα πασα πιθανοτητα και απο AMD..

Drivers δεν αλλάζουν πολλά αν το AA της μηχανής δεν είναι καλο. Σίγουρα θα είναι καλύτερα από το X1 αλλα δεν ξέρω κατά ποσο.

Δημοσ.

Εγω περιμενω να δω την εκταση του προβληματος, γιατι  υπαρχει απο το XB1 και λογικα οτι μορφη AA και να βαλεις και να το συνδυασεις με τα καταλληλα δειγματα AF δυσκολα θα εξαφανιστει. Για αυτο καποιες σελιδες πισω μιλησα για εντονο φαινομενο και πιθανοτατα θα υπαρχει η αναγκη για DSR ή SSAA που ειναι μανουλα σε τετοιες περιπτωσεις οπως αυτο το παιχνιδι.. Ας περιμενουμε και τους οδηγους βεβαια γιατι το shimmering ειναι τοσο γενικη εννοια που μπορει να προερχεται απο διαφορα πραγματα..

π.χ ο London Boy φαινεται να εχει δικιο που μιλαει για shader aliasing στο παραδειγμα σου 

Δημοσ.

απο που προτεινεται να γινει αγορα για φτηνο κλειδακι?

www.allkeyshop.com

Τωρα τα κλειδαδικα ειναι και θεμα τυχης καμια φορα ακομη και απο αυτους που υποτιθεται οτι εμπιστευεσαι..Θεμα παντως δεν ειχα ποτε αλλα δεν τα εχω δοκιμασει και ολα..  Κυριως εγω εμπιστευομαι G2A και instant gaming

• Like 4
Δημοσ.

π.χ ο London Boy φαινεται να εχει δικιο που μιλαει για shader aliasing στο παραδειγμα σου

Yep, PBR -> Complex shaders -> Διαφορες μορφες aliasing -> Θελει καλυτερο ΑΑ

Στο presentation της unreal το παράδειγμα τους λέει

• Horrifically aliased input
  • Both geometric and shading aliasing
Δημοσ.

Όπως ακριβώς το περίμενα..Οπότε day 1 SweetFX με SMAA. Ενδιαφέρον το DX12/VXAO με patch-άρισμα, να δω αν το implementation θα είναι της προκοπής όμως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...