Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα για τις απαιτήσεις, το παιχνίδι θέλω να παίξω.

Καλά εσύ 970 έχεις φυσικά και δε δίνεις δεκάρα. :P

Δημοσ.

Ε σιγά..Πέρασαν τα ψωμιά της, ειδικά σε 1440P που παίζω εγώ.

Δεν νομίζω. Επειδή βγαίνουν σκατοπαίχνιδα (πχ Black Ops 3) δε σημαίνει οτι η καρτούλα γέρασε. Ίσα ίσα. Τι να πούμε και εμείς οι κοινοί θνητοί.

Δημοσ.

Καλά εσύ 970 έχεις φυσικά και δε δίνεις δεκάρα. :P

Ενω εσυ με την 280x θα εχεις θεματα σε 1080p και δεν θα παιζεις σε high ε? :P

Ε σιγά..Πέρασαν τα ψωμιά της, ειδικά σε 1440P που παίζω εγώ.

Παλι καλα που το συμπληρωσες γιατι χτυπαγε καπως το πρωτο μισο της παραπανω προτασης :D 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι η ανάλυση το θέμα και όχι τόσο τα ports, ας πούμε το Rainbow Six: Siege σύμφωνα με τον John2gr(DSOG) έχει από τα καλύτερα optimizations, και όμως η 970 Oc'ed τα βρίσκει σκούρα στις max ρυθμίσεις ακόμα και με TAA(Ούτε καν MSAA)..Κακά τα ψέματα, το 1440P κανονικά θέλει 970 SLI ή τουλάχιστον μια 980Ti, οι λόγοι που δεν αλλάζω κάρτα ακόμη είναι 1. Η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι κακά console ports με γραφικά που δεν λένε τίποτα και δεν αξίζουν τα έξτρα φράγκα, 2. Σε λίγους μήνες θα βγει το GP104 με επιδόσεις +/= 980Ti και τιμή 400-450 ευρώ οπότε είναι κρίμα να δώσεις τώρα 700+ για μια 980Ti(Ακριβώς ότι έγινε με την 780Ti και την 970, απλά τώρα υπάρχει και η μετάβαση στα 16nm) .

• Like 2
Δημοσ.

Σωστός ο psycho.Εγώ επειδή λόγω αφραγκιας θα παίζω στα 1080 για κάνα δυο χρόνια ακόμα θα τσιμπησω νέα καρτουλα σε κανα δυο γενιές και αν.

Δημοσ.

Σωστός ο psycho.Εγώ επειδή λόγω αφραγκιας θα παίζω στα 1080 για κάνα δυο χρόνια ακόμα θα τσιμπησω νέα καρτουλα σε κανα δυο γενιές και αν.

Καλα εσυ αστο γιατι εχεις απο πισω και αλλες κονσολες που σου ρουφανε τα χρηματα σαν βδελες :P

Βασικα και οι νεες καρτες να βγουν φετος δεν σημαινει οτι με το καλημερα η 970 θα ειναι για πεταμα και για τα σκουπιδια.Ανετα θα σηκωνει παιχνιδια και το 2017 σε high settings(αναλογα το παιχνιδι βεβαια)σε 1080p και μιλαμε για 3χρονακια παρακαλω καρτα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Η μονη που μου ρουφάει είναι το wiiu με τα αποκλειστικά. Στις αλλες δυο έχω παίξει σχεδόν τσαμπα όλα τα exclusives λόγω share account και δεν είναι και πολλά.Για την ωρα μαζεύω φράγκα για το NX. :-D

Δημοσ.

Βασικα και οι νεες καρτες να βγουν φετος δεν σημαινει οτι με το καλημερα η 970 θα ειναι για πεταμα και για τα σκουπιδια.

σε καμιά περίπτωση οπως για τα σκουπίδια δεν ειναι κάρτες της σειράς GTX 7XX ή αντίστοιχες AMD, απλώς για τις pascal λέγεται πως μία κάρτα θα ειναι ικανή για 4k/60fps δηλαδή σε σχέση ειδικά με τις παρούσες κονσολες μιλάμε για έτη φωτος μεγαλύτερη δύναμη, ήδη οι υπάρχουσες καλές gpu ειναι πολύ ισχυρότερες απο xbox one, ps4.

Δημοσ.

1440p για να είσαι άνετος θέλεις sli τις 970 μπας και βγάλεις 60αρι, χωρίς αυτό να είναι κάτι σίγουρο, εκεί παει και με το πόσο καλά optimized είναι το sli για το κάθε game.

980ti ειναι too expensive και όπως είπαν και παραπάνω ας περιμένουμε Pascal για να δούμε πάλι την περίπτωση 970>>780ti.Κατι ανάλογο θα γίνει και πάλι.

Για 4Κ δεν θέλω να μιλήσω, θεωρώ πως δεν είναι ασφαλές να μιλήσω για αυτή την ανάλυση για single gpu builds.

Τα requirements του game σίγουρα δεν μπορεί να είναι απόλυτα. Θα ήταν καλό να έδιναν και για τα ultra settings. Να έχουμε minimum, required και ultra. Τώρα στις αναλύσεις που παίζει ο καθένας είναι όλη η ιστορία. Ένας που παίζει σε μικρότερη ανάλυση από τα 1080p θα μπορεί να μαξαρει και με μια 960 ανετα imo. Στα 1080p οι 780/780ti θα αποδίδουν σιγουρα καλα απλά οι 970 λόγω και καλύτερου driver support θα είναι το ιδανικό για αυτή την ανάλυση. Όποιος θέλει το παραπάνω τα σκάει.

Εγώ σκέφτομαι με τον ερχομό των Pascal να πάω και για νέο monitor με 1440p ανάλυση και φυσικά Gsync. Όλα με το καιρό τους εννοείται γιατί έχουμε και άλλα έξοδα και με αυτά που μας πετάνε μια αυξημένη ανάλυση δεν αποτελεί λύση ούτε βοηθά παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω να αξίζει η αγορά high-end κάρτας. Πιό πολύ ψυχολογικό είναι παρά ουσιαστικό.

Από την 7970 πήγα στην 980Ti και πέρα από το Witcher 3 δεν νιώθω ότι η αγορά άξιζε για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Απλά καλύπτομαι ψυχολογικά ξέροντας ότι στα 1080p βάζω τα πάντα Max και ξεμπερδεύω.

Το τί σημαίνει τώρα max settings και το αν έχουν πραγματική διαφορά από τα high/medium είναι άλλη ιστορία.

Με μόνη εξαίρεση το Witcher 3 ( το οποίο ούτως ή άλλως το έπαιζα στην 7970 σχεδόν μαξαρισμένο 60fps στα 900p), άνετα έβγαζα και αυτή τη σεζόν με την 7970.....

• Like 6
Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα πλέον δυστυχώς. Παλιότερα με τόσο ακριβές κάρτες απολάμβανες πολλά καλούδια που άλλοι με κάρτες των 200-250-300 ευρώ κάρτες δεν είχαν.

Δημοσ.

Δεν βλέπω να αξίζει η αγορά high-end κάρτας. Πιό πολύ ψυχολογικό είναι παρά ουσιαστικό.

Από την 7970 πήγα στην 980Ti και πέρα από το Witcher 3 δεν νιώθω ότι η αγορά άξιζε για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Απλά καλύπτομαι 

ακριβώς έτσι ειναι τα παιχνίδια που αξίζουν για να πάρεις μια νέα δυνατή gpu ειναι ελάχιστα οπως το Witcher 3 και αυτο πάλι μονο οταν έχεις μια κάρτα που έχει φάει τα ψωμιά της τελείως και όχι μια HD 7970 οπως είπες η οποία παιζει τα πάντα άνετα με τις κατάλληλες ρυθμισεις 1080p/60fps.

ποιος ο λογος να παρεις gpu οταν έχεις ηδη καλή gpu, λογου χάρη για το Civilization Beyond Earth, Divinity OS, Pillars of Eternity, Βattlefield 4, Rise of Tomb Raider  ακομη και Witcher 3;

να βγει κάποιο νέο παιχνιδι οπως Half Life 3 (καλα λέμε τώρα :-D  :-D  :-D ) με κάτι εντελως νεο και πρωτοποριακο στα γραφικά που το κάνουν μοναδικό να πεις "οκ ρε θα ξοδευτω αλλα θα δω πρωτόγνωρα πράματα και όχι ενα συνηθισμένο παιχνιδι ή μεταφορά απο κονσόλα"

Άρχισε το download  :)

attachicon.gif Untitled.png

πες εντυπώσεις και βάλε κανα screenshot B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...