Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να μην πας σε Win10 ; Από την στιγμή που τα δίνουν free, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας για τους Win10 only τίτλους.

Γιατι πρεπει καποιες φορες ειναι αυτο που λεμε γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε.

Δεν θα ειναι απαραιτητο ν φυγουν τα 7. Οσοι εχουμε 2 η περισσοτερους δισκους θα βαλουμε στον αλλον τα 10  και πλεον θα εχουμε και τα 7 και τα 10. Αυτο θα κανω εγω για να μην χασω τα παιχνδιια προγραμματα ταινιεα σειρες εγρραφα και οτι αλλο εχω εγκατεστημενο ηδη τωρα με τα 7.

Ετσι γιατι ως γνωστον θα τα χασεις ολα τα παραπανω αν περασεις τα W10.... Α ρε Oroku με τα οτι ναναι σχολια σου...

Βασικά τώρα είδα το gameplay, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο focused στο action, anyways θα δείξει.

Και γιατι να μην συνεχιζουν το ιδιο μοτιβο???Το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι ηταν το προηγουμενο της σειρας,κοινως ο κοσμος/πελατες/αγοραστες αυτη την κατευθυνση θελουν και αυτη συνεχιζει που ειναι το κακο????

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω οταν πρωτοανακοινωθηκαν τα 10ρια ρωτησα ενα πραγμα και μονο ενα.

Home Button αλα W7 θα  υπαρχει???Με το που διαβασα το Ναι,λεω ενταξυ θα τιμηθουν και ας ειναι χαλια ποσο μαλλον οταν ειναι Free.

Δημοσ.

Και με την έκδοση του ps4 τι θα γίνει; Εκεί θα το κάνουν σε dx11 or sth;

To XOne βασίζεται στην ίδια τεχνολογία software με τα Windows, οπότε και τη μοιράζονται(βλέπε βιβλιοθήκες DirectX).

Από την άλλη το PS4 βασίζεται σε FreeBSD με πλατφόρμες(GNM and GNMX).

Οπότε το ειρωνικό σου σχόλιο, θα το εκλάβω ως έλλειψη γνώσεων. Όπου καλό θα 'ταν να γνωρίζουμε ώστε να μην λέμε ότι θέλουμε, απλά για να το πούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Πρώτα από όλα δεν υπήρχε ίχνος ειρωνείας στο σχόλιο μου. Δεν ξέρω πως το μετέφρασες στο μυαλό σου αυτό. Μόνο εσένα πείραξε από ότι φαίνεται. Απλή απορία ήταν και μόνο.

ΥΓ. Και για να το ξεκαθαρίσω. Ότι θέλω θα γράφω και θα λέω την γνώμη μου, εφόσον δεν προσβάλει κάποιον/δεν προσπαθεί να παραπληροφορήσει πάνω σε κάτι εσκεμμένα και δεν διαφωνεί με κάποιον τρόπο με τους κανόνες του φόρουμ. Τώρα, αν σου φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη γνώσης ή κάτι τέτοιο σε αυτά που γράφω, θα μπορούσες (πέρα του ignore) να μου κάνεις μια τεχνική ανάλυση, που θα την κατανοήσω, όπως θα έκανε ο CortaΝ@, παρά να προσπαθήσεις να μου την πεις. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση σου.

*Peace και sorry προς τα άλλα μέλη για το OΤ.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Home Button αλα W7 θα  υπαρχει???Με το που διαβασα το Ναι,λεω ενταξυ θα τιμηθουν και ας ειναι χαλια ποσο μαλλον οταν ειναι Free.

εμένα πάντως και με βόλεψαν τα 8.1 και μια χαρά τα χειρίζομαι,όποιος δεν τα δούλεψε πολύ,λογικό να μην τα βολεύτηκε.Και να μην μπορούσε το start και το metroUI.

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί η δυσκολία από νέους κυρίως ανθρώπους,και η γκρίνια περι start button.

Πλέον 2 χρόνια τώρα,μια χαρά μαζί τους.Τώρα πάλι αλλαγή.

περι win10

στα του game:

Square Enix today announced that Rise of the Tomb Raider will be available for Windows 10 and Steam in early 2016. And from the sounds of it, this will be yet another Windows 10-only title.

http://www.dsogaming.com/news/rise-of-the-tomb-raider-is-coming-to-the-pc-in-early-2016/

http://www.vg247.com/2015/07/23/rise-of-the-tomb-raider-release-dates-pc-ps4/

After almost a year of not knowing the terms of the exclusivity period, Square has revealed release windows for the PC and PlayStation 4 versions of the game.

Δημοσ.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ήδη το link..

δε μπορώ να κάνω να εμφανιστεί το 2ο λινκ που έχω μέσα,αυτό προσπαθώ τόση ώρα

Δημοσ.

Δεν είναι free τα Win10. Έγινε μπάχαλο με αυτό το θέμα και η MS έκανε πολλές δηλώσεις για να το ξεκαθαρίσει.

Αν ήσουν στο Insider πρόγραμμα, θα τα έχεις δωρεάν μόνο αν λαμβάνεις αυτόματα όλες τις ενημερώσεις νωρίτερα για δοκιμές (πειραματόζωο με λίγα λόγια).

Αν σταματήσεις για οποιονδήποτε λόγο τις αυτόματες ενημερώσεις, θα χρειαστεί κλειδί.

Δημοσ.

Δεν βάζεις νέο OS γιατί περιμένεις να έχει full support από τις εταιρίες και επειδή η Microsoft είναι γνωστό χρονια τώρα για το public beta testing στα crappy OS της. Από εκεί και πέρα ναι οι περισσότεροι είπαμε ότι το game ήταν παρα πολύ καλο αλλα θέλουμε λιγότερο action και more tomb raiding...εκεί είναι το κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βάζεις νέο OS γιατί περιμένεις να έχει full support από τις εταιρίες και επειδή η Microsoft είναι γνωστό χρονια τώρα για το public beta testing στα crappy OS της. Από εκεί και πέρα ναι οι περισσότεροι είπαμε ότι το game ήταν παρα πολύ καλο αλλα θέλουμε λιγότερο action και more tomb raiding...εκεί είναι το κακό.

ισχύει με χίλια!!!

να χαμε λίγο από αυτό!!Δεν είναι reboot αυτό...μετάλαξη είναι!

Βάλε τους devs να φτιάξουν τώρα τέτοια lvls και θα εκραγεί το κεφάλι τους...πλέον δεν το έχουν..δε μπορούν να μας δώσουν τέτοια παιχνίδια,γιατί όλα τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για μωρά,και στον εύκολο δρόμο.

Δημοσ.

Dudes, wtf, σιγά μην περιμένουμε επίσημες κυκλοφορίες για να παίξουμε TR σε κλασική φόρμα. Τα TRLE δεν τα έχετε ακούσει;

Τόσα υπάρχουν, και πολλά από αυτά είναι πολύ καλύτερα απ' τις επίσημες κυκλοφορίες των TR 1-5.

Δημοσ.

Άνετα ο αριθμός των kills στο τελευταίο game συγκρίνετε με όλα τα προηγούμενα TR μαζί combined :D και ήταν και n00b η Lara, φαντάσου τώρα...anyways είναι νωρίς ακόμα αλλα δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...