naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι να δω τα τελευταία posts ξέχασα σε τι ενότητα ήμουν . Δεν ξέρω πως πήγε εκεί η συζήτηση πραγματικά. Γιατί δε μπαίνετε οι περισσότεροι από εσάς στο section με τις οθόνες να τα συζητήσουμε εκεί; έτσι και αλλιώς έχει πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση On topic: λίγες μέρες χωρίζουν από την κυκλοφορία. Ας ελπίσουμε να δούμε ένα αξιοπρεπές port για να ξεκινήσει καλά η PC gaming χρόνια 1
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Nixxes είναι αυτή. Τα σχόλια νομίζω είναι περιττά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Rise of the Tomb Raider – PC versus Xbox One Comparison GIFs 3
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έφυγε η ''μπόχα'', αν και θέλω να δω τι έχουν κάνει με τα άλλα θέματα (shimmering κτλ)που έχει το game στο one.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα θολούρα βλέπω, λογικά θα 'χει ενεργοποιημένο το FXAA στην PC έκδοση..SweetFX κατευθείαν μόλις βγει, ελπίζω να βγάλει preset ο K-Putt'e σ' αυτό γιατί στο Syndicate δεν έβγαλε ποτέ.
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα θολούρα βλέπω, λογικά θα 'χει ενεργοποιημένο το FXAA στην PC έκδοση..SweetFX κατευθείαν μόλις βγει, ελπίζω να βγάλει preset ο K-Putt'e σ' αυτό γιατί στο Syndicate δεν έβγαλε ποτέ. Ειναι και η πιστα που επειδη ειναι εσωτερικα εχει αυτη την ατμοσφαιρα, μην πω και τιποτα αλλο και σποιλεριασω.. Αληθεια στο syndicate δοκιμασα ολα τα προφιλ και κανενα δεν αξιζε, και οντως δεν εβγαλε o k-putt, γιατι συνηθως κανει καλη δουλεια και εχει και τα περισσοτερα d/ls..
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είναι ο μοναδικός που δεν πειράζει τα χρώματα(Τις περισσότερες φορές) και απλά αφαιρεί την ασπρίλα/θολούρα που έχουν τα παιχνίδια.
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Στο Syndicate πιστεύω οποιοδήποτε preset (ακόμα και του K-putt) θα χαλούσε αυτή την μουντιλα που πρέπει να έχει το game. Το συγκεκριμένο δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερο θέμα με ασπρίλα κτλ, οπότε μάλλον για αυτό δεν ασχολήθηκε να βγάλει preset. Αντε 3 μερούλες έμειναν για το game, θα τα πούμε όλα εδώ.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5035059/Rise-of-the-Tomb-Raider-PC.html?from=account_favorites Γραφει αμεση παραλλαβη σε μερικα μαγαζια.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5035059/Rise-of-the-Tomb-Raider-PC.html?from=account_favorites Γραφει αμεση παραλλαβη σε μερικα μαγαζια. Θέλω να δω αν θα πέσει γρήγορα η τιμή του όπως γίνεται συνήθως στα ΑΑΑ της square Enix.
nikosspeed Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδες . εχω μερικες αποριες γιατι ειμαι νεουδι στο pc gaming . Μολις παρελαβα το tomb raider αλλα εχω ενα θεματακι . δεν κανει εγκατασταση γιατι μου λεει το παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα (λογικο μου ακούγεται) . Υπαρχει κανενας πιο ''πονηρος'' τροπος να το εγκαταστησω η πρεπει να περιμενω μεχρι την Πεμπτη ;Κατα 99% μαλ..... ρωτησα γι αυτο ζητω συγνωμη αλλα οπως ειπα και πριν κονσολας πολλα χρονια .
νικος-97 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 μαγκες και το tomb denuvo και αποτι διαβασα και το primal το ιδιο θαχει κατσαμε πανω στο μαγιοξυλο.... 3DM κανε το θαυμα σου και θα σου αναψω λαμπαδα μεχρι το μποι σου 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδες . εχω μερικες αποριες γιατι ειμαι νεουδι στο pc gaming . Μολις παρελαβα το tomb raider αλλα εχω ενα θεματακι . δεν κανει εγκατασταση γιατι μου λεει το παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα (λογικο μου ακούγεται) . Υπαρχει κανενας πιο ''πονηρος'' τροπος να το εγκαταστησω η πρεπει να περιμενω μεχρι την Πεμπτη ;Κατα 99% μαλ..... ρωτησα γι αυτο ζητω συγνωμη αλλα οπως ειπα και πριν κονσολας πολλα χρονια . Αν έχει ανοίξει, λογικά θα μπορείς να κατεβάσεις κανονικά όλο το game και τώρα. Απλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 28 του μήνα για να μπορείς να παίξεις.
νικος-97 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδες . εχω μερικες αποριες γιατι ειμαι νεουδι στο pc gaming . Μολις παρελαβα το tomb raider αλλα εχω ενα θεματακι . δεν κανει εγκατασταση γιατι μου λεει το παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα (λογικο μου ακούγεται) . Υπαρχει κανενας πιο ''πονηρος'' τροπος να το εγκαταστησω η πρεπει να περιμενω μεχρι την Πεμπτη ;Κατα 99% μαλ..... ρωτησα γι αυτο ζητω συγνωμη αλλα οπως ειπα και πριν κονσολας πολλα χρονια . τροποι υπαρχουν (μαλλον) αλλα μην ρισκαρεις 50-60 δεν εσκασες καλυτερα κανε υπομονη φιλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα