{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ops wrong thread, sorry δεν βλέπω καλά από το 22" TN monitor μου... feed him more he likes it. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν λες για εμενα dude προφανως και τρολαρα και προφανως και δεν ειμαι τρελλος και να τα ειχα να εδινα κανα 5αρι που θα στοιχιζει γιατι πολυ απλα δεν ειμαι επαγγελματιας. Με αυτα τα λεφτα επερνα 65αρα OLED LG TV.. Still an amazing monitor though και εχω μαθει να μην κραζω οτι δεν μπορω να αποκτησω, respect στην Dell 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και δεν απευθυνόμουνα σε σένα, όπως επίσης δεν έχω ιδέα από monitors i was kidding (όχι για το monitor μου όμως ) 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και δεν απευθυνόμουνα σε σένα, όπως επίσης δεν έχω ιδέα από monitors i was kidding (όχι για το monitor μου όμως ) A τωρα καταλαβα lol gg 2
tolisrx8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 παιδια επειδη η συζητηση ειναι off topic ας κλεισω λεγοντας οτι το 4k gaming ειναι τουλαχιστον 2 γενιες μακρια στις καρτες γραφικων...ουτε καν ο πασχαλης δεν θα ανταπεξελθει....(ισως με sli)...εγω παντως πειμενω τα 2κ μονιτορ να πεσουν στα 400 ευρω αλλα δεν το βλεπω...εδω και ενα χρονο η τιμη καρφωμενη στα 500 ευρω... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το 4k gaming ειναι εδω, αλλα οχι οπως το εχουν φανταστει μερικοι και στοιχιζει. Ειναι και ισως να παραμεινει niche market. Με αυτη την εννοια ναι απεχει αρκετα απο το να γινει νορμα.. Και ισως με αυτη την εννοια που το εχουν φανταστει μερικοι να μην το δουμε ποτε ουτε καν σε δυο τρεις γενιες. Οπως εχουμε ξαναπει δεν ειναι ενα leap μερικων ποσοστιαιων μοναδων σε pixel count απο την δευτερη πιο απαιτητικη αναλυση που χρησιμοποιειται δηλαδη το 1440/1600p. Ειναι δυο φορες αυτη η αναλυση και 4 φορες το 1080p. Πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο με μια αναλυση, τα βηματα ηταν πολυ πιο μικρα μεχρι τωρα, πλεον αρχιζει και ανοιγει με γεωμετρικη προοδο η διαφορα. Κατι που σαφως και δεν συμβαινει με τις επιδοσεις στις καρτες γραφικων. Οποτε και σημερα και σε μια και σε δυο γενιες, το 4k θα στοιχιζει και θα θελει τσουχτερη τσεπη μαλλον για να μπορεις να παιζεις σε αυτη την αναλυση επαρκως, εκτος και αν οι εταιρειες με καποιο μαγικο τροπο βγαλουν απιστευτα chipset κατι που το βλεπω πολυ δυσκολο με την δυσκολια στην μεταβαση στα nm πλεον. *ps Και σαφως και το 4k δεν επηρεαζει σε τιποτα την εξελιξη των γραφικων οπως την ξερουμε. Οπως παιζαμε θα παιζουμε και το DX/OpenGL set θα εξελισσεται παραλληλα. Οσοι μπορουν απλα θα χρησιμοποιουν αυτην την αναλυση. Τοσο απλο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω ιδέα κρίνω μονο με ότι βλέπω, το 4k δεν μου είπε κάτι tbh, τα 100+ hz όμως έχουν τρελή διαφορα, σαν την πρώτη φορα που από ηχεία πήγα σε headset, πάντα μιλώντας αποκλειστικά για gaming.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω ιδέα κρίνω μονο με ότι βλέπω, το 4k δεν μου είπε κάτι tbh, τα 100+ hz όμως έχουν τρελή διαφορα, σαν την πρώτη φορα που από ηχεία πήγα σε headset, πάντα μιλώντας αποκλειστικά για gaming. Ε ακομη καλυτερα τοτε δεν μπαινεις και σε τρελλα εξοδα Τα benefits μιας μεγαλυτερης αναλυσης υπηρχαν παντα για αυτους που τα εκτιμουν, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και απαραιτητα! Οπως και σε εμενα ξεροντας κ βλεποντας που κινειται το gaming σε framerate λογω κονσολων θεωρω οτι σε πολυ λιγα παιχνιδια πλεον υπαρχει benefit για περισσοτερα απο 60Hz.. Ακομη και να μην γινοταν αυτο θελεις πολυ καλη καρτα γραφικων για να εχεις συνηθως περισσοτερα απο 60fps στα παιχνιδια και με ολα τα settings on πλην φιλτρων.. Αλλιως αν ειναι να το παιζω οπως παιζεται στην κονσολα ε ας παρω μια κονσολα να τελειωνουμε να μην ανησυχω και για τιποτα.. Μεγαλη συζητηση και το διαλυσαμε το τοπικ.. 1
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως 4k30 είναι viable με τις τωρινές high-end GPU (Fury X/980ti/Tx). Άμα έχεις g-sync monitor ειδικά είναι μια χαρά ακόμα και το 4k. Προφανώς σε παιχνίδια όπως το RoTR που τρέχουν καινούργιες rendering τεχνικές είναι πιο δύσκολο να κρατάς υψηλά framerate αλλα δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο βαρύ που να μην πιάνεις 4k30 σχετικά άνετα άμα παίξεις με τα setting. Εναλλακτικά πάντως και αυτά είναι καλά: 1
cpttony Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 http://www.dsogaming.com/news/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-will-be-protected-by-the-denuvo-anti-tamper-tech/ Είχα μια ελπίδα, να γλιτώσω αυτό το έξοδο.. αλλά μπα.. τελείωσαν αυτά.. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 http://www.dsogaming.com/news/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-will-be-protected-by-the-denuvo-anti-tamper-tech/ Είχα μια ελπίδα, να γλιτώσω αυτό το έξοδο.. αλλά μπα.. τελείωσαν αυτά.. Οχι απλα γινεσαι επιλεκτικος σε τι παιχνιδια θα αγοραζεις ή περιμενεις τα Steam sales. Καλο ειναι για να ξεδιαλυνει και λιγο η σαβουρα.πχ το Far Cry και γενικα τα παιχνιδια Far Cry/Assasins Creed κλπ που βγαινουν πολυ συχνα ειναι η εννοια της ενοικιασης για κονσολα και γλυτωνεις ενα καρο χρηματα
Federacion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 http://www.dsogaming.com/news/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-will-be-protected-by-the-denuvo-anti-tamper-tech/ Είχα μια ελπίδα, να γλιτώσω αυτό το έξοδο.. αλλά μπα.. τελείωσαν αυτά.. Κάτι θα γίνει με υπομονή... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως 4k30 είναι viable με τις τωρινές high-end GPU (Fury X/980ti/Tx). Άμα έχεις g-sync monitor ειδικά είναι μια χαρά ακόμα και το 4k. Προφανώς σε παιχνίδια όπως το RoTR που τρέχουν καινούργιες rendering τεχνικές είναι πιο δύσκολο να κρατάς υψηλά framerate αλλα δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο βαρύ που να μην πιάνεις 4k30 σχετικά άνετα άμα παίξεις με τα setting. Εναλλακτικά πάντως και αυτά είναι καλά: Και πολυ παραπανω απο 30αρια o/ced τα μεγαλα μοντελα σε single solution σε αρκετες λυσεις. Το AA σχεδον το ξεχνας με μονες λυσεις κυριως και το λεω με εμπειρια εναμιση χρονου στην αναλυση σε μια πλειαδα παιχνιδιων, αλλιως τα περισσοτερα παιζονται επαρκως. Τα high end 21:9 εαν αρεσουν αποτελουν σιγουρα πολυ καλες λυσεις και με αναλυσεις λιγοτερο απαιτητικες απο 2160p. Λιγο τσουχτερες τιμες προς το παρων και ανυπαρκτα Ελλαδα, αλλα πολυ καλα και βασικα απο τις λιγες λυσεις για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν οι 4k TVs κ θελει να επενδυσει σοβαρα σε ενα μεγαλο μονιτορ χωρις να ξοδεψει μια περιουσια.
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 HBAO+ τελικά. I'm not complaining. Το βίντεο έχει και λιγο washed up PC footage.
Oroku Saki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κάτι θα γίνει με υπομονή... Eγω ειμαι τυχερος γιατι θα το παρω τζαμπα με την δευτερη δωροεπιταγη που μου εκαναν δωρο τα χριστουγενα! Με την πρωτη πηρα το Just Cause 3. Αλλα δεν ξερω επειδη η εκδοση με το season pass κανει 70 ευρω ενω η απλη 50 και δωροεπιταγη που εχω ειναι 50 ευρω γινεται να παρω την πληρη εκδοση και να πληρωσω μονο τα 20 επιπλεον ευρω η θα πρεπει να παρω την απλη? Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα