Alex21121988 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν με νοιάζει το 60άρι, αρκεί να είμαι 35-40+ Ναι αρκεί να μην πας παρακάτω. Και εγώ είμαι υπέρ του visual πάνω από όλα, και στα συγκεκριμένα games δεν έχω θέμα και στα 30 να παίξω. Να είναι σταθερά όμως χωρίς ανέβα κατέβα. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό port πάντως.
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν με νοιάζει το 60άρι, αρκεί να είμαι 35-40+ Ουτε εμενα με νοιαζει εκτος αν ειναι shooter. Και επειδη το tomb raider πλεον εχει γινει shooter τα 60 fps ειναι σημαντικα. Θα το σκεφτω λοιπον αν θα το παιξω 1080p 60 fps η 1440p 35-40.
BigBOSS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οροκου Σάκι μου φαίνεται κάπως να έχεις δώσει κοντά 400 ευρώ για κάρτα γραφικών και να αρκεισαι στα 30 fps γινεσαι console peasant αμα ειναι γύρισε το καλύτερα στις κονσολες στα 30-25 fps gameplay
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλα σιγα μην δει η κονσολα ποτε τετοια settings και τετοιες αναλυσεις με φιλτρα.. Ας δει πρωτα 1080p καλα καλα στα 30fps και με τα μισα settings και μετα το ξανασυζηταμε.. Για εμενα 1000 φορες καλυτερα 1440p στα 35-40 παρα 60+ για 1080p ειδικα αν εχεις μεγαλυτερης αναλυσης μονιτορ.. Downscale σε pc.. Meh Αλλωστε δεν τα χρειαζεται το Rise το εχω παιξει και ημουν μια χαρα απο framerate και στην κονσολα πλην των cutscenes μιλαω απο εμπειρια.. Γενικοτερα οταν ενας dev φτιαχνει ενα παιχνιδι για 30fps exprerience επισης, μην περιμενετε να αλλαζει η εμπειρια του παιχνιδιου 180 μοιρες αν εχετε ξεκλειδωτο framerate. Εγω δηλαδη που εχω 980Ti SLi για να νιωσω καλα και οτι πιανω τα λεφτα μου να πεσω 1440p για να πιανω τρελλα fps.. Δεν λειτουργει ετσι και ο καθενας εχει τις αναγκες του αναλογα με το συστημα που εχει χτισει.. Και ουτε ολοι οι gamers θελουν insane fps για ολα τα παιχνιδια που ουτε τα χρειαζονται ουτως ή αλλως σε πολλα genres. Η μεγαλυτερη ευλογια στα pc ειναι τα gsync και freesync monitors για να εχουμε σωστο framerate και οχι πετσοκοβω για να εχω ακατεβατα 60αρια if you ask me αν δεν τα σηκωνει η καρτα μας.. 3
Alex21121988 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ευλογημένα τα gsync monitors αλλα πανάκριβα τα άτιμα.
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω απολυττως οτι καλυτερα 30-40 fps και 4k dsr παρα 1080p 60 fps. Εκτος ομως αν το παιχνιδι ειναι fps η tps (third person shooter) Σε παιχνιδια οπως mad max και mgs5 που τα επαιξα και τα 2 εε 4κ 30-40 fps δεν πειραζει γιατι εκει στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου ο κοσμςο ειναι αδειος και οι μαχες που εχει δεν εχουν τοσο πολυ δραση με πιστολιδι. Αλλα σε παιχνιδια που ειναι καθαρα shooters οπως fps(Doom shadow warrior 2 battlefield 5 κτλ) η tps σαν το Just Cause 3 εκει τα χρειαζομστε τα 60 fps. Στα tomb raider που πιο πολυ εξερευνηση εχουν και λιγη δραση δεν μας ενοιαζαν τα fps μεχρι που απο του 2013 εγινε πλεον και αυτο shotter.
BigBOSS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικοτερα οταν ενας dev φτιαχνει ενα παιχνιδι για 30fps exprerience επισης, μην περιμενετε να αλλαζει η εμπειρια του παιχνιδιου 180 μοιρες αν εχετε ξεκλειδωτο framerate. σαν τα Dark Souls ας πούμε μου θυμισες λιγο Ubisoft επισης δεν μπορώ να διανοηθώ πως με GTX 980ti SLI μπαινεις σε συζητήσεις για το πιο frame rate ειναι καλύτερο που εννοειται πως ειναι τα 60fps σε ολα τα genres. επισης μου φαινεται και τρολάρισμα που σε pc gaming συζητάμε ποια ειναι τα καλύτερα frames Καλα σιγα μην δει η κονσολα ποτε τετοια settings και τετοιες αναλυσεις με φιλτρα.. Ας δει πρωτα 1080p καλα καλα στα 30fps και με τα μισα settings και μετα το ξανασυζηταμε.. ακριβώς τα ιδια γραφικά θα ειναι, με 5-6 πασσαλλείματα, μεγαλύτερη ανάλυση και 60 fps που βεβαια δεν ειναι κακό πάλι θα φαινεται σημαντικά καλύτερο αλλά οχι εκ βάθρων καλύτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πολύ καλό το G-Sync αλλά δεν διορθώνει τυχόν stuttering issues που έχει το παιχνίδι.
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εξηγησα πριν οτι επειδη καποιος δεν μπορει να διανοηθει αυτο το διλημμα δεν σημαινει οτι δεν υφισταται. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Υπαρχει κοσμος που προτιμαει μια μεγαλυτερη αναλυση, καλυτερα φιλτρα και γενικοτερα καλυτερο IQ με ενα σεβαστο framerate απο 60αρια ακατεβατα ειδικα σε παιχνιδια που δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να εχεις πολλα fps και βλεπει τα υπολοιπα και ανωτερα settings/features "πασαλλειματα". Δυστυχως δεν ειμαι σε θεση ουτε επιθυμω να γινω ο καθ'υλιν αρμοδιος που θα το κανει φραγκοδιφραγκα αυτο αν δεν γινεται κατανοητο. Για εμενα PC gamer δεν σημαινει περισσοτερα FPS με καθε κοστος (oχι μονο τουλαχιστον). Σημαινει καλυτερο IQ πρωτιστως. Με οτι συνεπαγεται αυτο. Αλλα ας μην μετατρεψουμε και αυτο το thread σε μια ανουσια συζητηση που ειμαι 100% βεβαιος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει σημειο τομης γιατι πολυ απλα ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικες οι εμπειριες και οι προτεραιοτητες μας. Πολύ καλό το G-Sync αλλά δεν διορθώνει τυχόν stuttering issues που έχει το παιχνίδι. Δεν ξερω πως θα μπορουσε να το κανει αυτο, γιατι αυτο οφειλεται κυριως στον κωδικα του παιχνιδιου οπως λες και εσυ τις περισσοτερες φορες και οχι σε inherent h/w issues με vsync και tearing..
BigBOSS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω απολυττως οτι καλυτερα 30-40 fps και 4k dsr παρα 1080p 60 fps. ναι το 4k σε μάρανε έχει γίνει τοσο "mainstream" οσο θα γινει VR , υπάρχει πολύ ψωμι ακομη αν εννοεις πως το DSR κανει τα 1080p 4k @@ τα κάνει ΥΓ: είσαι ένα στάδιο πριν την "θεοποίηση" του DSR
gkalas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βασικά και γω με το που έφτιαξα pc και έπαιζα όλα τα παιχνίδια στα 60 fps πλεον τα 30 δε τα θέλω ουτε στο pacman που λέει ο λογος. Θα θυσιάσω ΑΑ ή φίλτρα αλλά το 60αρι δε το θυσιάζω για κανένα λογο. Ας ελπισουμς το Tomb Raider να το παίξουμε max με 60 στα 1080. 2
Anastazio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ναι το 4k σε μάρανε έχει γίνει τοσο "mainstream" οσο θα γινει VR , υπάρχει πολύ ψωμι ακομη αν εννοεις πως το DSR κανει τα 1080p 4k @@ τα κάνει ΥΓ: είσαι ένα στάδιο πριν την "θεοποίηση" του DSR Νομιζω απεχουμε τουλαχιστον 2 γενιες gpu μεχρι το 4k να ειναι viable,3-4 για να γινει mainstream
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω πως θα μπορουσε να το κανει αυτο, γιατι αυτο οφειλεται κυριως στον κωδικα του παιχνιδιου οπως λες και εσυ τις περισσοτερες φορες και οχι σε inherent h/w issues με vsync και tearing.. Γι' αυτό το λέω, επειδή έχω G-Sync monitor, να μην νομίζουν μερικοί ότι κάνει και τέτοιου είδους ''θαύματα''. Εάν το παιχνίδι έχει θέμα στον κώδικα, τελείωσε. 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω απολυττως οτι καλυτερα 30-40 fps και 4k dsr παρα 1080p 60 fps. Ορόκου σοβαρά τώρα. Απάντησε μου σε παρακαλώ, με την 1080p60 οθόνη που έχεις, πέρα από το νούμερο που λέει 3840x2160 στο μενού του παιχνιδιού, βλέπεις και οπτικές διαφορές κατά τη διάρκεια του gameplay?? Δηλαδή λες "Ουάου καμιά σχέση με 1080p το 4K dsr" ένα πράμα? Έχεις δει ποτέ παιχνίδι να τρέχει σε πραγματικό 4Κ monitor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα