Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ισχυουν οι απαιτησεις που ανακοινωσαν τοτε μονο low 1080p 30 fps καθως ειναι κατωτερη απο το ελαχιστο που θελει gtx 660.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά λετε να το "σηκώσει" η καρτούλα μου ;; (Msi gtx 560ti Hawk)

Αν είναι καλά optimized σαν το Metal Gear Solid V, τότε θα το "σηκώνεις"! Το MGS ένας γνωστός μου το έπαιζε με την 450 στα low-med @40-49fps.

Δημοσ.

Παιδιά λετε να το "σηκώσει" η καρτούλα μου ;; (Msi gtx 560ti Hawk)

Καποια στιγμη πρεπει να αλλαχθει αυτη νομιζω καθως ουτε στα παιχνιδια του 2015 θα τα πηγαινε και ιδιαιτερα καλα.

Δημοσ.

Παντως να πω οτι μιας και βλεπω και επεσε και αλλο η τιμη στο κουτατο παιχνιδι με εχει ψιλο διχασει αν  ειναι να το παρω τωρα μονο και μονο λογω του Dlc/season pass που εχει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Με τα καπιταλ τι παιζει??μπορω να αγορασω απο κλειδαδικο??

Ναι κανένα πρόβλημα! Με balance (το κολπάκι) δεν έχεις πρόβλημα, αρκεί να δεχτεί την κάρτα... Πριν 2 μέρες έκανα απευθείας αγορά Beta code για το Division και έκανε συναλλαγή απευθείας!

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ εχω και πειραιως καρτα και εχω βγαλει και moneysafe που σε paypal και ebay δουλευει μια χαρα και χωρις το κολπακι.Οποτε θα δοκιμασω κατευθειαν με moneysafe καλυτερα.

Δημοσ.

Να το προ παραγγείλω σε φυσική μορφή στο PC (~42Ε) ή να περιμένω να βγει, να δω εντυπώσεις και να το πάρω μετά?

Σοβαρα τωρα το ρωτησες αυτο???

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...