JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πέτυχε κανείς τη συλλεκτική σε ελληνικό μαγαζί μήπως..? Την είδα προχθές σε ένα αλλά δεν υπάρχει πλέον.
Oroku Saki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ξεκινησαν και το πουλανε απο τωρα? Σε ποιο μαγαζι το πετυχες?
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στο skroutz το εμφανίζει σε 5 καταστήματα. Υπάρχει και σε άλλα φυσικά. http://www.skroutz.gr/s/5035059/Rise-of-the-Tomb-Raider-PC.html
aekoupoli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μονο το jc 3 δεν εχει σπασει απο denuvo ολα τα αλλα εχουν σπασει ολα.και το πρωτο denuvo game εκανε 6 μηνες να σπασει,Τωρα που εχει φτασει denuvo v4 ισως κανει αλλους 6 μηνες αλλα ολα σπανε καποτε. Παντως 42 ευρω κουτατο νομιζω ειναι μια χαρα η τιμη,εγω θα το τσιμπησω λογικα απο game explorers
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν εινα μονο το JC3 αλλα και το Fifa 16 οπως και η επανεκδοση του batman AK που κυκλοφορησε τον Οκτωβριο.
cpttony Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν εινα μονο το JC3 αλλα και το Fifa 16 οπως και η επανεκδοση του batman AK που κυκλοφορησε τον Οκτωβριο. Μην ξεχνάμε τα πρώτα πέρυσι.. Fifa 15, Lords of Fallen, Dragon Age: Inquisition. Πάντως στις scene κοινότητες, φαίνεται ότι είναι ακατόρθωτο... και δεν ασχολείται μάλλον κανένα group. Εγώ δεν ξέρω, σκέφτομαι να το πάρω online στα 30, αλλά βλέπω 40Ε στα μαγαζιά. Απ την άλλη σκέφτομαι μήπως βγεί μούφα και αυτό, όπως το AK...
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Η Nixees ξερει απο pc ενω η Iron Galaxy οχι. Ολες οι pc εκδοσεις παιχνιδιων της Eidoss/Squre enix απο την Nixxes ειναι παντα οι καλυτερες!! Δεν νομιζω να εχουμε θεμα με το νεο tomb raider 1
naruto14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο που δεν μου κάθεται καλά στα 40τοσα που ζητάει είναι ότι το reboot Day one είχε 30 ευρώ και 40 είχε η survival edition. Από κλειδαδικο κόβω να το παίρνω εγώ πάντως, αλλά αφού βγει και δούμε πως όλα είναι μια χαρά.
firepc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μονο το jc 3 δεν εχει σπασει απο denuvo ολα τα αλλα εχουν σπασει ολα.και το πρωτο denuvo game εκανε 6 μηνες να σπασει,Τωρα που εχει φτασει denuvo v4 ισως κανει αλλους 6 μηνες αλλα ολα σπανε καποτε. Παντως 42 ευρω κουτατο νομιζω ειναι μια χαρα η τιμη,εγω θα το τσιμπησω λογικα απο game explorers Το μονο game που δεν εχει σπασει ποτε, ειναι το Diablo 3 για Pc. Και αυτο γτ Single και Multi παιζονται μεσα απο τον server της Blizzard. Αν το κανουν και οι υπολοιπες εταιριες αυτο τοτε αντε γεια τα cracks
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το μονο game που δεν εχει σπασει ποτε, ειναι το Diablo 3 για Pc. Και αυτο γτ Single και Multi παιζονται μεσα απο τον server της Blizzard. Αν το κανουν και οι υπολοιπες εταιριες αυτο τοτε αντε γεια τα cracks Shh μην το φωνάζεις θα το ακούσουν οι άλλες εταιρίες και μετά omg omg... καλο είναι να ενημερωνόμαστε πριν ποστάρουμε...
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το μονο game που δεν εχει σπασει ποτε, ειναι το Diablo 3 για Pc. Και αυτο γτ Single και Multi παιζονται μεσα απο τον server της Blizzard. Αν το κανουν και οι υπολοιπες εταιριες αυτο τοτε αντε γεια τα cracksΚυκλοφόρησαν κάποια cr*ck που έκαναν emulate τον server της εταιρίας, αλλά ηταν pain in the ar$e να τρέξει. Κονσολίτσα και άντε γειά στην προκείμενη περίπτωση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εγώ retail θα το πάρω πάντως, να νιώσω λίγο την αίσθηση που είχα όταν το είχα πάρει για Ps1 2
firepc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κυκλοφόρησαν κάποια cr*ck που έκαναν emulate τον server της εταιρίας, αλλά ηταν pain in the ar$e να τρέξει.Κονσολίτσα και άντε γειά στην προκείμενη περίπτωση. Το ξερω αλλα ηταν ολα μια τρυπα στο νερο. Λειπανε αντικειμενα, χαρακτηρες και αλλα. Ηταν αδυνατο να παιχτει
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Όχι άλλη συζήτηση για cracks και το πώς/ πότε θα σπάσει το Denuvo. Επιστρέψτε on-topic παρακαλώ.
apostolosl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά λετε να το "σηκώσει" η καρτούλα μου ;; (Msi gtx 560ti Hawk)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα