Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πάνω κάτω το ίδιο πράγμα λέμε ή μάλλον γράψαμε, απλά εσύ το έθεσες πολύ απόλυτα ρε παιδί μου στο "δεν ειναι για gaming ακόμα το sli ". Εγώ αυτό που βλέπω και όταν το είχα, είναι ότι ειναι μια χαρά αλλά ανάλογα το game, profile, και το ξαναγράφω και εγώ, δεν είναι για όλους. Υπάρχουν και οι άλλοι βέβαια που έχουν sli και παίζουν σε 1080p απλά για να βάλουν ότι AA, φίλτρο /MOD υπάρχει, οπότε το multi gpu build δεν είναι άσχημη περίπτωση ούτε για αυτή την περίπτωση και ας είναι overkill πχ 970/980 sli ή 390 cross, απλά και μόνο για να είναι και σε καλό framerate. Anw, για να μην το πλατιαζω άλλο, συμφωνώ με αυτό που είπες απλά δεν μπορείς να είσαι απόλυτος άσχετα αν αποδεικνύεται εν μέρη αυτό που γράφεις όσο αφορά το sli/cross. ΟΤ, να δούμε πως θα συμπεριφέρεται και το TR, αν θα έχουν θέμα τα multi gpu setups με ενεργοποιημένο το purehair, αν έχει cap στα 60fps, αν θα βάλουν το new AO, αν βάλουν και καμιά επιλογή παραπάνω σε AA από αυτές που είδαμε στις εικόνες ή απλά θα δούμε ένα ακόμα port που οπτικά θα είναι σαν του xbone και θα το τρέχουμε στα 60fps στα PC μας. Ακόμα και έτσι να είναι δεν θα χαλαστω αρκεί το performance του να είναι όπως πρέπει. Το προηγούμενο το παίξαμε χωρίς κανένα απολύτως θέμα.
Spartan117 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Στα κλειδαδικα έχει πεσει στα 28 ευρώ το παιχνιδι. Με τέτοιες τιμές δε σου παει να κατεβάσεις παιχνίδι. E ναι, με τις τιμές που έχουν πια τα παιχνίδια δεν νομίζω ότι αξίζει να κατεβάσεις τίποτα πειρατικά εκτος άμα θες να τσεκάρεις άμα τρέχει στο PC σου. Πια έχω βολευτεί τόσο με το Steam και τα cloud saves και την ευκολία του να μεταφέρω τα πάντα από PC σε PC ή σε περίπτωση format που απλά περιμένω να πέσει η τιμή εκεί που θέλω για να το παίξω. Το συγκεκριμένο θα φύγει day 1 για εμενα. 1
raxanas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενημερώνω οτι υπηρξε και εδω glitch στην τιμη του newegg με κλειδια,εξ ου και οι χαμηλες τιμες(Τα αγόρασαν για 0,01 ευρω).Σε γνωστα μερη reddit και neogaf μπορεις να βρεις κλειδί ακόμη και με 18 ευρώ.Απλά έχει λιγο ρίσκο
gkalas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 E ναι, με τις τιμές που έχουν πια τα παιχνίδια δεν νομίζω ότι αξίζει να κατεβάσεις τίποτα πειρατικά εκτος άμα θες να τσεκάρεις άμα τρέχει στο PC σου. Πια έχω βολευτεί τόσο με το Steam και τα cloud saves και την ευκολία του να μεταφέρω τα πάντα από PC σε PC ή σε περίπτωση format που απλά περιμένω να πέσει η τιμή εκεί που θέλω για να το παίξω. Το συγκεκριμένο θα φύγει day 1 για εμενα. Το τιμησα με ενα 30αρι απο g2a.Είναι άψογη τιμή για καινούργιο παιχνιδι. Και το mgs τόσο το είχα πάρει περίπου.Περιμένω στις 18 να λιωσω το resident evil 0 και δέκα μέρες μετά αυτό. Μια χαρά μου πήγε ο μήνας.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Pre-order rly?! Επίσης μου αρέσει η σιγουριά σου ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, και εγώ ήμουν κάποτε έτσι...θα μάθεις 1
Alex21121988 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα το συγκεκριμένο, βασιζόμενος στο προηγούμενο όσο γίνεται,(είναι και το ίδιο engine που τι πρόβλημα να έχουμε αλλά ναι, τυφλή εμπιστοσύνη ρε παιδιά με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας, ε είναι λίγο κάπως..
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Pre-order rly?! Επίσης μου αρέσει η σιγουριά σου ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, και εγώ ήμουν κάποτε έτσι...θα μάθεις Online δεν εχει και αν εχεις ψιλο καλο συστημα οπως πχ ο gkalas δεν νομιζω να εχεις πολλα θεματα.Ουτε ειναι δα και μεγαλο Open world αλα witcher για να φοβασαι. Το οτι θα βγουν αργοτερα πολλα Performance patch/drivers αυτο ειναι σιγουρο οπως και στο αρχικο αλλα εδω νομιζω οτι ειναι σιγουρη η αγορα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Fair enough αλλα pre-order ένα game από την εταιρία που μας έδωσε το finger in the face και το βγάζει τώρα pc γιατί πάτωσε?! I respectfully disagree. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Fair enough αλλα pre-order ένα game από την εταιρία που μας έδωσε το finger in the face και το βγάζει τώρα pc γιατί πάτωσε?! I respectfully disagree. Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά άμα το παιχνίδι είναι τόσο καλό όσο το προγούμενο TR τότε ναι ας κάνει όσα finger θέλει εγώ θα το προπαραγγείλω (δεν λέω ότι το έχω κάνει, απλώς θέτω την άποψη μου).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και καλά θα κανεις άμα σε ευχαριστεί αυτό απλά έτσι τους δίνουμε πάτημα να το ξανά κάνουν και θα το ξανά κάνουν να με θυμηθείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και καλά θα κανεις άμα σε ευχαριστεί αυτό απλά έτσι τους δίνουμε πάτημα να το ξανά κάνουν και θα το ξανά κάνουν να με θυμηθείς. Το γνωρίζω και για αυτό και δεν κάνω και προπαραγγελίες πλέον. Αλλά στα μάτια μου το συγκεκριμένο στούντιο έχει βαρύ τίτλο γιατί το προηγούμενο TR ήταν σχεδόν διαμάντι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Αυτό είναι όλο.
gkalas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Fair enough αλλα pre-order ένα game από την εταιρία που μας έδωσε το finger in the face και το βγάζει τώρα pc γιατί πάτωσε?! I respectfully disagree. Εταιριες ειναι και κοιτανε το κερδος.Δε θα τους κραταω μουτρα επειδη κοιτανε να βγαλουν οσο περισσοτερα γινεται.Πληρωσε η ms,βγηκε timed exclusive και τωρα βγαινει σε pc και θα το τιμησω μιας και το προηγουμενο το λατρεψα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εταιριες ειναι και κοιτανε το κερδος.Δε θα τους κραταω μουτρα επειδη κοιτανε να βγαλουν οσο περισσοτερα γινεται.Πληρωσε η ms,βγηκε timed exclusive και τωρα βγαινει σε pc και θα το τιμησω μιας και το προηγουμενο το λατρεψα. Το ξαναλέω καλά κανεις δικαίωμα σου αλλα άμα κοιτούσαν στην συγκεκριμένη περίπτωση καθαρό κέρδος τότε θα είχε το ίδιο date multi-platform release, right?! Επίσης άτομα που κάνουν pre-order και μετά παραπονιούνται για dlc, season pass και time/platform exclusives η για την ποιότητα του game είναι για φάπες.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Fair enough αλλα pre-order ένα game από την εταιρία που μας έδωσε το finger in the face και το βγάζει τώρα pc γιατί πάτωσε?! I respectfully disagree.Εξ' αρχής ηταν στα σχεδια να βγεί και σε PC, δεν έδωσε κανένα finger in the face. Αν ηταν exclusive, τότε θα ηταν για όλους finger in the face. 1
gkalas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το ξαναλέω καλά κανεις δικαίωμα σου αλλα άμα κοιτούσαν στην συγκεκριμένη περίπτωση καθαρό κέρδος τότε θα είχε το ίδιο date multi-platform release, right?! Επίσης άτομα που κάνουν pre-order και μετά παραπονιούνται για dlc, season pass και time/platform exclusives η για την ποιότητα του game είναι για φάπες. Για το μονο λόγο που κατηγορώ μια εταιρία είναι αν έχει βγάλει broken παιχνίδι και μονο εκεί δε θα έκανα preorder παιχνιδι της ξανά. Αν με ενοχλούσαν τα dlc's και τα υπολοιπα τοτε απλα θα παραταγα το άθλημα ή θα έπαιζα μονο πειρατικά μιας και όλη η βιομηχανία πλεον το κανει αυτό με τα dlc's. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα