Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αυττο το benchmark βλεπουμε οτι η 970 σε stock εχει το πολυ 6 fps διαδορα απο την 390 x στο witcher 3 που ειναι οτι πιο απαιτητικο υπαρχει μεχρι τωρα απο παιχνιδια. Σε dx 12 εχουν πει οτι ολες οι καρτες θα εχουν υψηλοτερες επειδοσεις απο το dx 12. Αφου λοιπον η 970 σε stock ειναι 6 fps πιο πισω απο την 390χ sto witcher 3 μπορει σε dx12 να εχουν ιδιιες επειδοσεις. Και παλι οχι καποια μεγαλη διαφορα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο αυττο το benchmark βλεπουμε οτι η 970 σε stock εχει το πολυ 6 fps διαδορα απο την 390 x στο witcher 3 που ειναι οτι πιο απαιτητικο υπαρχει μεχρι τωρα απο παιχνιδια. Σε dx 12 εχουν πει οτι ολες οι καρτες θα εχουν υψηλοτερες επειδοσεις απο το dx 12. Αφου λοιπον η 970 σε stock ειναι 6 fps πιο πισω απο την 390χ sto witcher 3 μπορει σε dx12 να εχουν ιδιιες επειδοσεις. Και παλι οχι καποια μεγαλη διαφορα.

Γιατι θα παρει αύξηση επιδοσεων μονο η 970 σε dx12 και οχι η 390 x;Καθόλου αντικειμενικός...και οπως ειδες δεν υπαρχουν μονο 2 καλυτερες καρτες αλλα αρκετες παραπανω..Σωστα;;Επισης συγκρίνουμε τις κάρτες όπως βγαινουν..με oveclock είναι άλλη ιστορία..Σε 2κ η 970 παίζει κοντά με 290 βλέπω εκεί πέρα...αρα οι υπόλοιπες ψιλοξεφευγουν...απλα πράγματα...
Δημοσ.

Ούτε από εμένα θα φύγουν τα 7. Είναι κωλόσκυλο για σύστημα και πάει καλά τόσα χρόνια που το έχω. Απλά θα μπει καινούριος ssd σύντομα όπου θα μπουν και τα 10αρια.

Well played από την Square που και τα άρπαξε και τα θα το βγάλει τελικά σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα ειναι απαραιτητο ν φυγουν τα 7. Οσοι εχουμε 2 η περισσοτερους δισκους θα βαλουμε στον αλλον τα 10  και πλεον θα εχουμε και τα 7 και τα 10. Αυτο θα κανω εγω για να μην χασω τα παιχνδιια προγραμματα ταινιεα σειρες εγρραφα και οτι αλλο εχω εγκατεστημενο ηδη τωρα με τα 7.

Δημοσ.

Win10 only...just lol, πολύ δύσκολα να φύγω από 7.

Δεν είναι αποκλειστικό παιχνίδι του Win 10 Store.

Σε όλα τα site του εξωτερικού λέει Windows 10 store AND Steam.

Και δεν υπάρχει περίπτωση το Steam να επιτρέψει παιχνίδι που είναι Win 10 only όταν 55% των χρηστών του έχουν Win 7.... Source.png Πηγή: link

Δημοσ.

Aν είναι dx12 only (αν και πολύ αμφιβάλλω) καλοδεχούμενο μου είναι και ανυπομονώ να δω πως θα πηγαίνει αλλά και πως θα δείχνει.

Δημοσ.

Βλέπω μια σύγχυση σας περί του αν θα είναι DX12 only το game. Αν επιβεβαιωθεί ότι θα 'ναι Win10-only(που θα ΄ναι!), ο μόνος λόγος θα είναι γιατί θα 'ναι αποκλειστικά DX12! Αλλιώς δεν τίθεται θέμα περιορισμού λειτουργικού. Και λογικό είναι.. σε DX12 θα γράφεται για το XOne και θα γίνει port για το PC.. δεν θα ξαναστήσουν (πολύμηνος επαναπρογραμματισμός!!!) τη μηχανή γραφικών/shaders κτλ για DX11/10.1

Δημοσ.

Win10 only...just lol, πολύ δύσκολα να φύγω από 7.

Για ποιο λόγο να μην πας σε Win10 ; Από την στιγμή που τα δίνουν free, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας για τους Win10 only τίτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να μην πας σε Win10 ; Από την στιγμή που τα δίνουν free, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας για τους Win10 only τίτλους.

γιατί είναι m$ και γιατί ότι νέο μας βρωμάει :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...