{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Προσωπική μου άποψη είναι η εξής...αποφασίζεις με ποσα fps είσαι ok...30 or 60, από εκεί και πέρα παίζεις με τις ρυθμίσεις ώστε να φτάσεις αυτόν τον αριθμό χωρίς να κοίτα πολλά πολλά, άμα κάτι σε ενοχλεί και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό (ambient occlusion για παράδειγμα, που όντως χωρίς τα περισσότερα games φαίνονται fake) το ανεβάζεις. Από εκεί και πέρα όσο ψάχνεσαι τόσο χαλιέσαι άμα δεν μπορείς να τα φτάσεις με το rig που έχεις, οποτε το αφήνεις. Τώρα άμα όντως θες να μάθεις τι είναι το καθετί κτλ και ποίες οι διαφορες τα nvidia guides είναι ότι καλύτερο imho. Προσωπικά όλα αυτά τα ξεχνάς μετά από 10 λεπτά game, απλά το shimmering και το popping είναι αυτά που φαίνονται και στο άσχετο μάτι. 1
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Με απλά λόγια? Και επιμένω, πως θα μάθω να μάθω πρώτα και μετά να διακρίνω όλα αυτά τα φίλτρα μεσα στο παιχνίδι? Ambient Occlusion είναι "hack" για να δίνει βάθος σε κάθε σκηνή στο παιχνίδι επειδή δεν μπορούμε να τρέξουμε advanced GI στο τωρινό hardware. Ο πιο εύκολος τρόπος να το καταλάβεις είναι οι σκιές στις γωνιές πχ. Το Voxel Based AO είναι απλά μια πιο εξελιγμένη μορφή AO που αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα με απλά λόγια. 1
Belisarius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τερμάτισα το πρώτο για 2η φορά εν αναμονή του Rise. Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή... άντε δεν μπορώ να περιμένω...
Oroku Saki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ποιο πρωτο του 1996 η του 2013? Εγω εχω παιξει απο το Legend και μετα ολα συμπεριλαμβανομενου του remake του πρωτου που βγηκε το 2009 το Tomb Raider Anniversary
JohnVani18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το Anniversary αν δεν κάνω λάθος δεν είναι remake, περιέχει τους καλύτερους γρίφους και boss fights απο όλα τα TR.
Belisarius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ποιο πρωτο του 1996 η του 2013? Εγω εχω παιξει απο το Legend και μετα ολα συμπεριλαμβανομενου του remake του πρωτου που βγηκε το 2009 το Tomb Raider Anniversary Του 2013 εννοώ.
BigBOSS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 σε κουτί θα κυκλοφορήσει; του 2013 ειναι γνωστό ως Tomb Raider reboot για να μη δημιουργειται σύγχιση με το αυθεντικό.
BigBOSS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 πραγματι να το http://www.skroutz.gr/s/5035059/Rise-of-the-Tomb-Raider-PC.html?keyphrase=rise+of+the+tomb+raider κοιτάξτε διαφορά στην τιμή lol
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Vignette Blur όπως είναι off, όπως και το motion blur από τώρα για μένα. Μόνο FXAA επιλογή ΑΑ; Αν είναι το κλασσικό FXAA μακριά από εμάς, δεν θα πάρουμε, περιμένουμε K-putt να το φτιάξει όπως μόνο αυτός ξέρει με SMAA μέσω reshade preset etc.. * Το Purehair είναι να φανταστώ το ανάλογο tressFX της amd. Επίσης δεν βλέπω πουθενά το new AO στα options εκτός αν το High value είναι αυτό.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι, δεν θα το υποστηρίζει υποτίθεται αυτό το game ή θα το προσθέσουν μετά αυτό με κάποιο patch Ή για να καταλάβω, το ενεργοποιούμε μέσω control panel της nvidia μήπως, δεν μου είναι ξεκάθαρο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω να δούμε VXAO στο TR αλλά ποτέ δεν ξέρεις, για την ώρα δεν είναι ενεργοποιημένο καν στους οδηγούς.
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 FXAA βλεπω μονο.. Ελπιζω να μπορουμε να κανουμε force απο CP/inspector χωρις θεματα γιατι με post process gimmicks ανησυχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα