Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πούλησε. Το έβγαλαν και οταν κυκλοφόρησε το fallout κάτι που νομιζω ηταν λάθος. Σα παιχνιδι πάντως είναι πολύ καλό. Ξέρετε αν θα έχει denuvo;

Πρεπει να εχει Denuvo γιατι μονο ετσι θα πουλησει καλα στο pc αλιως θα το φαει η πειρατεια επειδη ειναι και single player. Το Just Cause 3 που εχει Denuvo τα παει καλα σε πωλησεις συμφωνα με το steam spy.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι πιο πολυ νομιζω οτι δεν πουλησε γιατι βγηκε κοντα σε περιοδo εορταστικη που ο κοσμος ενδιαφερεται να αγορασει πιο πολυ hardware, εννοωντας δηλαδη κονσολα σε καλη τιμη ή ενα καλο combo με κανα παιχνιδι must, παρα για οποιοδηποτε αλλο λογο.

Δεν εξηγειται παντα βεβαιως με την λογικη γιατι ενα παιχνιδι δεν εκανε καλες πωλησεις, παροτι προκειται για ενα εξαιρετικο τιτλο οπως και ο προκατοχος του το reboot..

Ο ανταγωνισμός του One είναι το PS4, όχι τα Windows που είναι της ίδιας της MS..

Και κύριος σκοπός του παιχνιδιού ηταν να σπρώξει καμιά κονσόλα.

Στο bold συμφωνω.. Τα λεφτα τους τα εχουν παρει σιγουρα στην SE, η MS ειναι η χαμενη της υποθεσης γιατι σαν αντιπαλο δεος του Uncharted φαινεται οτι περασε και δεν ακουμπησε..

Δεν πετυχε η κινηση οπως και να εχει..

Δημοσ.

Imho από χιλιόμετρα το βλέπει το Uncharted, αν δεν γινόταν female Uncharted wannabe και διετηρούσε το παλιό gameplay με focus σε tombs και exploration ίσως είχε ελπίδες αλλά δύσκολα. Και στην τελική γιατί να αγοράσεις 10+ ώρες game όταν μπορείς να το νοικιάσεις για ένα σκ.

Δημοσ.

Έχει πολλες ωρες αν δεν κανεις ενα quick run δεν είναι 10ωρο καν το main story man, more like 15..

Κανα 30αρι γεμάτο κ λιγο λεω με ολα στο δύσκολο επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

τι ταπεινη 970? Η καρτα ειναι τερας  τρεχει τα παντα 1080 και 1440p ultra. Και υπαρχουν μολις 2 καλυτερες καρτες η 980 και η 980 ti,. Windows 10 σημαινει dx12 . Γραφικαρες θα εχει!!

*** πεταξες το ξερεις ε? :P και απο θεμα 3.5vram και απο θεμα δυναμης σε 1440p ολα full δεν νομιζω καποια παιχνιδια ισως αλλα σιγουρα οχι τα παντα :) επισης χωρις να θελω να θιξω τον fanboyσμο σου αλλα η r9 390 παταει την 970 :)))))
  • Like 1
Δημοσ.
Ε καπου εκει.. Βασικά σε προδιαθέτει να το παίξεις δεν τα βαριέσαι τα εξτραδακια κ τα side.. Αλλα σίγουρα δεν ειναι κ χωρίς δευτερη σκεψη αγορά για 50+ ευρω.

Μπορείς να τα παιζεις με το πάσο σου κ να τα πουλάς μετα σε σύντομο χρονικό διάστημα ειδικα σε κονσολα αν δεν θες να το κρατησεις τετοιου τυπου παιχνίδι κ χωρίς mp.

Δημοσ.

Ωχ, 40 ώρες θα θέλει πάλι η δικιά μου για να το τελειώσει δηλαδή!Χ3 playthroughs=120.Άμα ξεκινήσει φλεβάρη, καλό καλοκαίρι να τη σηκώσω δηλαδή απ' το pc. :P Πφφφφφφφ

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά ένα 17ωρο το έφαγα στο Χ360, και δεν το πήγα για 100%.

Ελάχιστα tombs έκανα και νομίζω όλα τα side quests.

Εμενα μου αρεσουν πολυ και τα tombs ειναι πολυ ενδιαφεροντα. Τα side τα εκανα αλλα ετσι και ετσι συνηθως..

Δημοσ.

Τα tomb ήθελα κι εγώ να τα κάνω, αλλά βιαζόμουν για review και έκανα 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά..

Τα side έδιναν χρήσιμα αντικείμενα γι' αυτό τα έκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...