Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σε καμιά προσφορά στο steam μόνο για αγορα, αφού δεν έχει και online.
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι πάντως είναι στα επίπεδα του reboot κ σε κρατάει μια χαρα, τουλάχιστον εμένα. Εχει tons of stuff με optional tombs και side missions να κανεις. Η ιστορία του είναι αρκετά στρωτη κ ενδιαφέρουσα κ μου αρεσει κ το weapon build system οπως στο πρώτο για ενα arcade παιχνίδι οπως αυτό. Δεν ξέρω γιατί δεν πουλάει τοσο αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Και θα το ξαναπαιξω στο pc για να το ευχαριστηθω οπως πρεπει κ οπως θελω. 4
liakinen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι πάντως είναι στα επίπεδα του reboot κ σε κρατάει μια χαρα, τουλάχιστον εμένα. Εχει tons of stuff με optional tombs και side missions να κανεις. Η ιστορία του είναι αρκετά στρωτη κ ενδιαφέρουσα κ μου αρεσει κ το weapon build system οπως στο πρώτο για ενα arcade παιχνίδι οπως αυτό. Δεν ξέρω γιατί δεν πουλάει τοσο αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Και θα το ξαναπαιξω στο pc για να το ευχαριστηθω οπως πρεπει κ οπως θελω. Διαβάζω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο άρα πάει για σίγουρη αγορά από κλειδάδικο. Το προηγούμενο ήταν το πρώτο της σειράς που έπαιξα (δεν μπορώ να ελέγχω γυναικείο χαρακτήρα) και το κατά ευχαριστήθηκα. Το είχα τελειώσει στο 100% και μου είχε κάνει εντύπωση ότι η ποιότητα του φαίνονταν ακόμα και στους τίτλους τέλους.
liakinen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πού ήσουν το 1996 και το 1997; Κολόγερος είμαι ρε συ έπαιζα από πολύ πριν games αλλά το γράφω και στο προηγούμενο post, δεν μπορώ να ασχοληθώ με game που έχει γυναικείο χαρακτήρα. Ούτε σε rpg μόνο στο reboot της Λάρας.
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μωρέ ναι, αλλά αν μου λες ότι σου έκανε εντύπωση η ποιότητα του reboot (που ΟΚ, ήταν καλό), πού να έπαιζες τα πρώτα δύο που έγραψαν ιστορία.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Same here από τα ελάχιστα που παίζω με γκομενάκι, Lara και Samus, άντε και το Bloodrayne το πρώτο το διασκέδασα λίγο. 1
BigBOSS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μωρέ ναι, αλλά αν μου λες ότι σου έκανε εντύπωση η ποιότητα του reboot (που ΟΚ, ήταν καλό), πού να έπαιζες τα πρώτα δύο που έγραψαν ιστορία.. καλά εννοειται πως το πρώτο Tomb Raider που κυκλοφόρησε το 1996 ειναι game σταθμος ενώ το reboot όχι, απλώς ενα πολυ καλό παιχνίδι, για αυτο το λογο αν βλέπετε σε ψηφοφοριες του τύπου "ποιο ειναι το αγαπημενο σας tomb raider" να βγαίνει πρώτο το reboot αυτο σημαινει πως κατα κυριο λογο ψηφισαν άτομα γεννημένα απο το 1990 και μετά αν και δεν αποκλειεται καποιοι 22-23 χρονοι να έπαιξαν το πρώτο την περιοδο κυκλοφοριας του. Το πρώτο TR προκάλεσε ανατριχιλα και μαγεια σε οσους το έπαιξαν τοτε, ήταν κατι πρωτοποριακο για την εποχή. Τέτοια πρωτοποριακα games δεν τα βλέπουμε σήμερα, σιγουρα οχι στην ιδια συχνοτητα αλλα πολύ σπανιότερα. Εκεινα τα χρονια 1996-2002 υπήρχε τρέλα με τη Λάρα και εξω απο τον χώρο των vg. προσφατα τα αγορασα ολα στο steam για 10-12 ευρώ και τερμάτισα ως τώρα το πρώτο και δεύτερο, τρελη νοσταλγια
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ε και η Lara δεν είναι και ο συνηθισμένος γυναικείος χαρακτήρας. Lara είναι μόνο μία. Και εγώ η αλήθεια είναι προτιμώ να έχω άντρα σαν κύριο πρωταγωνιστή στα games μου. Ίσως γιατί βάζω τον εαυτό μου στην θέση του, κάπως έτσι μου λειτουργεί υποσυνείδητα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Άμα έβγαινε remake του πρώτου ακριβώς θα πάτωνε ακόμα πιο πολύ tbh, aint nobody got time for that p.s. στα παλιά games Alex ήταν πάντα badass και η έλλειψη facial expression και proper voice acting βοηθούσε Το γατίσιο κλάμα με κούρασε στο πρώτο tbh αλλα ήταν καλο overall ειδικά το voice acting σε όλο το gameplay, αλλα λίγο απότομα δεν γίνετε ninja assassin στο 2?! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Λολ εχεις ενα ποιντ σε αυτο.. Το reboot ειναι προσαρμοσμενο στις συνθηκες της συγχρονης εποχης με πιο cinematic style, πιο story driven και κρατωντας μια δοση γριφων αλλα με περισσοτερη δραση.. Διαβάζω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο άρα πάει για σίγουρη αγορά από κλειδάδικο. Το προηγούμενο ήταν το πρώτο της σειράς που έπαιξα (δεν μπορώ να ελέγχω γυναικείο χαρακτήρα) και το κατά ευχαριστήθηκα. Το είχα τελειώσει στο 100% και μου είχε κάνει εντύπωση ότι η ποιότητα του φαίνονταν ακόμα και στους τίτλους τέλους. Eιναι ναι.. Δεν εχει τον ιδιο αποηχο με το reboot και λογικο ειναι γιατι την πρωτη μεγαλη εντυπωση την εχεις ξεπερασει, αλλα ενιωσα οτι επαιζα Tomb Raider και οχι κατι αλλο.. Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο.. Κραταει τα υψηλα standards και ειναι ενας αρκετα σεβαστος τιτλος. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αντίστοιχο του ''Reboot 2013'' να είναι και θα το κατευχαριστηθώ. 2
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Me too, δεν βρίσκω λόγο να μην μου αρέσει, τώρα που έχουν μπει και παραπάνω tombs από ότι διαβάζω. 2
naruto14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σε καμιά προσφορά στο steam μόνο για αγορα, αφού δεν έχει και online. Ναι είναι που το προηγούμενο το πήραμε και καήκαμε στο online
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι είναι που το προηγούμενο το πήραμε και καήκαμε στο online Κάποιοι έπαιξαν έστω και για λίγο. Ναι εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα