Arkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Οκ μόλις το τελειώσω , θα δω και το endurance και αυτό που λες. Σίγουρα λες για το 3 ότι είχε γρίφους? Οι πιο πολλοί τάφοι ήταν κλειδωμένοι πίσω από dlc και δε πρόσφεραν τίποτα, μόνο χάσιμο χρόνου. Το βρήκα φουλ στη μάχη και πολύ φτωχό στα περιβάλλοντα του. Αλλά τεσπά ότι αρέσει στο καθένα. Γενικά το παιχνίδι και ένας που δε νιώθει να το παίξει θα το καταφέρει, σε παίρνει από το χέρι στα πάντα... Ειδικά με το focus που κάνει και δείχνει που να πας το πας με κλειστά μάτια. Το 3 σίγουρα δε θα το ξαναπαίξω, δε μου άρεσε καθόλου, ένιωθα σα κάποιος να μου είπε κάντο αλλιώς θα σε φάω, για τόσο αγγαρεία. Γενικά πήγαν να κάνουν μια τριλογία μα χτυπήσει το uncharted αλλά δε το έφτασε. Άντε να έρθουν στο pc αυτά να τα παίξουμε, φέρνουν μόνο το 4 τι να πεις... Έτσι το θυμάμαι το 2 είχε γρίφους και tombs αλλά μου έρχονται πολλές μάχες στο μυαλό. Το 3 είχε πολύ εξερεύνηση και με τα 7 dlc έβαλαν άλλα 7 tombs. Λίγες μάχες θυμάμαι στο 3 να πω την αλήθεια και αυτές προς το τέλος. Γενικά πολλά παραπονα για τις μάχες στο 3 ενώ οι ίδιοι παίχτες το ζήτησαν γιατί το 2 παρά ήταν action με ελάχιστα tombs. Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ δεν με ενόχλησε εννοείται και και το 2 το ξανά παίζω άνετα. Καλά για το uncharted τι φέρνουν μόνο το 4 δεν ξέρω πολύ λάθος κίνηση. Ένα κλικ κάτω τα tomb raider από τα uncharted. Η κάθε σειρά έχει θετικά και αρνητικά και οι 2 παίζονται πολύ ευχάριστα και είναι πολύ διασκεδαστικα TPS που έχουν λιγο από όλα μέσα δράση γρίφους ιστορία χαρακτήρες. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/lc77tm/combat_lacking_in_shadow_of_the_tomb_raider/&ved=2ahUKEwiSmOKJjtn3AhXNNOwKHexIAecQFnoECAgQAQ&usg=AOvVaw01Sm3qd3geug8tCEdM4hjG
Skywalker333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 το 3 στην ουσια πηγε να κανει channeling το πρώτο πρωτο TR. πολυ λιγες μαχες (περιορισμενες σε συγκεκριμενες αρενες) και με το 90% του παιχνιδιου να ειναι απλα εξερευνηση. Προσωπικα, το απολαυσα πολυ, ειχε πανεμορφο κόσμο και ειχε κ εχει ενα απο τα καλυτερα sound mixes ever, απλο σοκ με καλα ακουστικα/surround. Tα προβλήματά του για εμενα ηταν οτι η μαχη που ειχε, δεν ηταν καθολου καλα δουλεμένη αλλά και οτι το σεναριο δεν εκανε ποτε ενα βημα να γινει πιο σοβαρο, παρέμεινε full b-movie οπως σε ολα τα TR (γιατι κ τα αλλα δυο της συγχρονης τριλογιας, οτιναναι ειναι η γραφη, απλα την διασκεδαζεις ) Αλλα και τα 3 παιχνιδια τα βρηκα πολυ απολαυστικα και τα ξαναπαιζω ολα πολυ ανετα. Ισως θα ηθελα λιγακι περιορισμο στις μαχες στο 2 γιατι παρατραβουσε σε ενα σημειο αλλα κ παλι δε πειραζει, το ξαναπαιζω 3η φορα ανετα. Για να δουμε τωρα πως θα ειναι το επομενο κ τι μαθηματα εχουν παρει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα