ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Που να βάλεις VXAO αντί για HBAO+ εκεί να δεις πανηγύρι .
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ilos είπε Που να βάλεις VXAO αντί για HBAO+ εκεί να δεις πανηγύρι . Στην αρχή το έβαλα μείον 10fps με το καλημέρα. Έβαλα και ssaa 4x μείον ακόμα 20 25 λέω κομπλέ στα 30fps σταθερά. Τελικά κατέληξα σε smaa hbao+ όλα very high εκτός pure hair στο on και shadows high και παντού έχω σταθερό 75αρη το ultrawide μετράει πολύ άσχημα. Καταπληκτικο παιχνίδι σε 2 μέρες 22% πανέμορφο η Lara μια κούκλα τα quests ενδιαφέρον και το crafting οκ χωρίς να κουράζει. Τα tombs επίσης παρόμοια με το πρώτο. Βγαίνει και καινούργιο φέτος. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το απλό μαλλί είναι απαράδεχτο σε σχέση με το πρώτο game και είναι τελείως off από άποψη physics, το pure hair είναι δυστυχώς must.
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το απλό μαλλί είναι απαράδεχτο σε σχέση με το πρώτο game και είναι τελείως off από άποψη physics, το pure hair είναι δυστυχώς must. Ναι το έχω στο on ρίχνει λίγο τα fps το very high αρκετα παραπανω και δεν αλλάζει κάτι στο μαλλάκι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Heybro είπε Ναι το έχω στο on ρίχνει λίγο τα fps το very high αρκετα παραπανω και δεν αλλάζει κάτι στο μαλλάκι. Από όσο ξέρω αλλάζει κυρίως το animation του μαλλιού στη κίνηση. Η ποιότητα παραμένει ίδια με το On. 2
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, naruto14 είπε Από όσο ξέρω αλλάζει κυρίως το animation του μαλλιού στη κίνηση. Η ποιότητα παραμένει ίδια με το On. Κλαιν μαιν δηλαδή με λίγα λόγια. Στο on είναι μια χαρά και high shadows και απλά απολαμβάνεις το παιχνίδι. 1
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Απο τα πιο ομορφα παιχνιδια κοντευω προς το τελος 1
Heybro Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελος ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια που εχω παιξει. Εξαιρετικα γραφικα απιστευτο gameplay χωρις να κουραζει και το στορυ επισης σε πολυ υψηλο επιπεδο. Τελειωσα και το DLC Baba Yaga που εχει να κανει με το ψαξιμο μιας γριας γυναικας που καταληγει να εχει γινει μαγισσα. Σαν ξεχωριστο παιχνιδι σε μεταφερει οπως ηταν και στο far cry η shangri la. Τελος επαιξα και το επισης πολυ ενδιαφερον Blood Ties που σε μεταφερει ολη την ιστορια της οικογενειας της Lara μεσα απο γραμματα και κασετες και ολο το DLC ειναι μεσα στο αριστοκρατικο σπιτι του κυριου Croft. Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις και ολοκληρωνει τη συνολικη εμπειρια του παιχνιδιου. Μην το χασετε σιγουρα αρκετοι δεν εχετε παιξει το Blood Ties αλλα πρεπει. Μπραβο στους δημιουργους για αυτο το αριστουργημα που εφτιαξαν. Παρακατω συλλογη απο τις φωτογραφιες που τραβηξα καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου. 455 στο συνολο παρακαλω στο Origins ειχα 230 να φανταστειτε. https://postimg.org/gallery/p0v7fep0/ Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Heybro
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μιας και το είδα κάπου στο φόρουμ, το έβαλα να το παίξω. Θυμάμαι να το έχω τερματίσει στο PS4 μάλλον, στο pc είχα παίξει ένα 4ωρο μόλις. Έχω να πω πως έχει πολύ καλύτερα τοπία και από το 1ο και από το 3ο. Και σα παιχνίδι ανάμεσα στα 3 δείχνει πιο ολοκληρωμένο. Το 3ο το τελείωσα το '20 δε μου χε αρέσει ιδιαίτερα, το 1ο ήταν οκ καλώς ήρθες φρέσκο πράγμα αλλά τπτ τρελό. ( Το τελείωσα ξανά , για να το θυμηθώ,προχθές σε 7 ώρες στο τρέξιμο γιατί πάνε και 10 χρόνια σχεδόν από τότε που βγήκε.) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ναι, κι εγώ νομίζω προτιμώ το δεύτερο. Άσε και τα μπέρδεψα και περίμενα να δω ένα επίπεδο στο παιχνίδι που εν τέλει είναι στο uncharted 2 😝. Και έλεγα να τώρα εκεί θα πάω, τώρα θα πάω τώρα θα παω...
Arkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Το rise of the tomb raider ειχε την ιδανικη αναλογία δράσης με γρίφους για μενα. Αρκετοί παραπονεθηκαν ότι παρά είχε δράση και για αυτό το 3 βγήκε με πολύ περισσότερη εξερεύνηση και γρίφους. Το 2 είναι το καλύτερο εξαιρετικά γραφικά ωραία tombs και μεγάλες μάχες στο demi demi open world σχεδιασμό του. Άνετα το ξανά τερματίζω όπως και το πρώτο το τρίτο δεν ξέρω έχει κάνα 2 χρόνια που το τελείωσα αλλά ήταν σίγουρα πιο κάτω από τα άλλα 2. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, Arkin είπε Το rise of the tomb raider ειχε την ιδανικη αναλογία δράσης με γρίφους για μενα. Αρκετοί παραπονεθηκαν ότι παρά είχε δράση και για αυτό το 3 βγήκε με πολύ περισσότερη εξερεύνηση και γρίφους. Το 2 είναι το καλύτερο εξαιρετικά γραφικά ωραία tombs και μεγάλες μάχες στο demi demi open world σχεδιασμό του. Άνετα το ξανά τερματίζω όπως και το πρώτο το τρίτο δεν ξέρω έχει κάνα 2 χρόνια που το τελείωσα αλλά ήταν σίγουρα πιο κάτω από τα άλλα 2. Βρίσκομαι κοντά στο τέλος, τελικά δε το είχα τερματίσει στο ps4, δε μου λέει τίποτα η ως τώρα ιστορία που βλέπω. Το endurance είναι coop? Το 3ο το βρήκα να είναι μια διαρκής μάχη χωρίς κάποιο νόημα. Το 2 είναι τόσο όσο και αρεστό. Αλλά καλύτερα που δε θα βγάλουν άλλο, το epicness των uncharted δε το έφτασε. Ίσως τώρα που τα πούλησαν αλλού να δούμε κάτι πιο καλό. 13 Hardest Achievements In Rise of The Tomb Raider
Arkin Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Βρίσκομαι κοντά στο τέλος, τελικά δε το είχα τερματίσει στο ps4, δε μου λέει τίποτα η ως τώρα ιστορία που βλέπω. Το endurance είναι coop? Το 3ο το βρήκα να είναι μια διαρκής μάχη χωρίς κάποιο νόημα. Το 2 είναι τόσο όσο και αρεστό. Αλλά καλύτερα που δε θα βγάλουν άλλο, το epicness των uncharted δε το έφτασε. Ίσως τώρα που τα πούλησαν αλλού να δούμε κάτι πιο καλό. 13 Hardest Achievements In Rise of The Tomb Raider Νομίζω το endurance εχει και single player και coop trophies. Παίξε σίγουρα το blood ties dlc είναι εξαιρετικό και μαθαίνουμε πολλά για τη λαρα και τους γονεις και το όλο lore. Το shadow παραειχε γρίφους και tombs το rise είναι πιο action oriented μου άρεσε το δεύτερο πιο πολύ από το 3 το πρώτο δεν το θυμάμαι καλά στο ps3 θυμάμαι όμως ότι μου είχε αρέσει αρκετά και είχε καλη ισορροπία μεταξύ δράσης και γρίφων. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Arkin είπε Νομίζω το endurance εχει και single player και coop trophies. Παίξε σίγουρα το blood ties dlc είναι εξαιρετικό και μαθαίνουμε πολλά για τη λαρα και τους γονεις και το όλο lore. Το shadow παραειχε γρίφους και tombs το rise είναι πιο action oriented μου άρεσε το δεύτερο πιο πολύ από το 3 το πρώτο δεν το θυμάμαι καλά στο ps3 θυμάμαι όμως ότι μου είχε αρέσει αρκετά και είχε καλη ισορροπία μεταξύ δράσης και γρίφων. Οκ μόλις το τελειώσω , θα δω και το endurance και αυτό που λες. Σίγουρα λες για το 3 ότι είχε γρίφους? Οι πιο πολλοί τάφοι ήταν κλειδωμένοι πίσω από dlc και δε πρόσφεραν τίποτα, μόνο χάσιμο χρόνου. Το βρήκα φουλ στη μάχη και πολύ φτωχό στα περιβάλλοντα του. Αλλά τεσπά ότι αρέσει στο καθένα. Γενικά το παιχνίδι και ένας που δε νιώθει να το παίξει θα το καταφέρει, σε παίρνει από το χέρι στα πάντα... Ειδικά με το focus που κάνει και δείχνει που να πας το πας με κλειστά μάτια. Το 3 σίγουρα δε θα το ξαναπαίξω, δε μου άρεσε καθόλου, ένιωθα σα κάποιος να μου είπε κάντο αλλιώς θα σε φάω, για τόσο αγγαρεία. Γενικά πήγαν να κάνουν μια τριλογία μα χτυπήσει το uncharted αλλά δε το έφτασε. Άντε να έρθουν στο pc αυτά να τα παίξουμε, φέρνουν μόνο το 4 τι να πεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα