Federacion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 το παιχνιδι ξεκινα πολυ ομορφα μεχρι που φτανεις σε μια αρκουδα και μετα αρχιζει το κραφτινγκ και χανεις και τον δρομο σου και καταληγεις να πηδας απο δεντρο σε δεντρο.. Ισως στο μελλον του δωσω μια ευκαιρια ακομα αλλα μου ειχε αφησει μια πικρη γευση Αυτό ακριβώς, μετα την ρημαδοαρκούδα βαρέθηκα κι εγώ...
G.TH. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό ακριβώς, μετα την ρημαδοαρκούδα βαρέθηκα κι εγώ... Μετά την αρκούδα έχει λύκους. Και μια λεοπάρδαλη. Και κερασφόρα ελάφια. Ποικιλία για τις πρώτες ύλες.Έχω περάσει τα ορυχεία και θα τολμούσα να πω ότι μερικά τμήματα/κτήρια τα πήραν αυτούσια από το προηγούμενο παιχνίδι. 1
icenex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω παντως εμενα μου αρεσε τοσο που το τερματησα και εβγαλα κ ολα τα achievement και σκεφτομαι να το ξαναβαλω για να βγαλω το παιχνιδι στο τερμα δυσκολο επιπεδο για να δω την διαφορα δυσκολιας και αν υπαρχουν λιγοτερες σφαιρες και υλικα αν το βαλεις στο extreme survivor. Ps.Οποιος εχει σκαλωμα να βγαλει και τα multiplayer achievement στο steam ας με κανει add να τα βγαλουμε παρεα(αν και εχω βγαλει ηδη μερικα με ακυρους).Το ονομα μου στο steam το εχω στην υπογραφη μου. 1
johnmayson Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια μολις τερματισα το πρωτο tomb raider.Σκεφτομαι να παρω τωρα το rise εντυπωσεις;;Ποση διατκεια εχει;;
G.TH. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια μολις τερματισα το πρωτο tomb raider.Σκεφτομαι να παρω τωρα το rise εντυπωσεις;;Ποση διατκεια εχει;; Αν σου άρεσε το προηγούμενο θα σου αρέσει και αυτό, μοιάζουν αρκετά.Μόλις το τερμάτισα και έφαγα στις γύρω στις 40 ώρες, ψάχνοντας τα πάντα όμως, 100% ολοκλήρωση, διαβάζοντας κάθε κείμενο και μαζεύοντας και πρώτες ύλες για όπλα κτλπ. Achievement μου λείπουν βέβαια.Το DLC Baba Yaga : The Temple of the Witch το έχει δοκιμάσει κανείς;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια μολις τερματισα το πρωτο tomb raider.Σκεφτομαι να παρω τωρα το rise εντυπωσεις;;Ποση διατκεια εχει;; Για την διάρκεια του game σου απάντησα στην προηγουμενη σελίδα. https://howlongtobeat.com/ Το DLC Baba Yaga : The Temple of the Witch το έχει δοκιμάσει κανείς; Άμα έχεις σκοπό να το παίξεις όλο το game από την αρχή είναι ok έτσι όπως γίνετε integrated, άμα το βάλεις μονο για το DLC imho όχι. 1
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Ποσο ομορφο παιχνιδι ρε παιδια. Απολαυστικο και αρκετα βαρυ με το pure hair και very high σκιες να γονατιζουν τα παντα σε 2560χ1080 αναλυση.Κλεισιμο pure hair και με medium σκιες σταθερο 75αρι χωρις καμια οπτικη διαφορα παντου. Επισης αν βαλετε ssaa 4x ετοιμαστείτε να δειτε 40fps πτωση. Smaa και ολα κομπλε.
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 18/12/2017 στις 11:13 ΜΜ, johnmayson είπε Καλησπερα παιδια μολις τερματισα το πρωτο tomb raider.Σκεφτομαι να παρω τωρα το rise εντυπωσεις;;Ποση διατκεια εχει;; Με κλειστά τα μάτια 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, Heybro είπε αρκετα βαρυ με το pure hair και very high σκιες να γονατιζουν τα παντα σε 2560χ1080 αναλυση.Κλεισιμο pure hair και με medium σκιες σταθερο 75αρι χωρις καμια οπτικη διαφορα παντου. Επισης αν βαλετε ssaa 4x ετοιμαστείτε να δειτε 40fps πτωση. Smaa και ολα κομπλε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν το παιζες σε dx12 δεν αποδιδουν τα μεγιστα οι nvidia καρτες(αν δεν αλλαξε κατι με τα patch).Σε dx11 πρεπει ανετα να μαξαρεις με τα παντα το παιχνιδι. 1
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν το παιζες σε dx12 δεν αποδιδουν τα μεγιστα οι nvidia καρτες(αν δεν αλλαξε κατι με τα patch).Σε dx11 πρεπει ανετα να μαξαρεις με τα παντα το παιχνιδι. Ρε συ διάβασα ότι με dx12 παίζει καλύτερα στην anniversary έκδοση με όλα τα patch. Δεν ισχύει? Θα δοκιμάσω και dx11 αργότερα και ελπίζω να είναι έτσι. Έχω την κάρτα στα 2152 core και με όλα φουλ σε μέρη που βλέπεις πολλά πράγματα τοπία κτλ maxarei 99%. Έχω ρίξει μόνο shadows στο high και pure hair στο on και έχω σταθερά 75 με 80 85% usage στα πιο δύσκολα μέρη και 50 55 στα υπόλοιπα. Χθες δοκίμασα double buffering και όταν πήγαινε 74 ένιωθα τη ζαλάδα. Triple buffering με vsync είναι καλύτερα σωστά μιας και όταν πέφτει κάτω από 75 δεν το καταλαβαίνεις καθόλου? https://steamcommunity.com/app/391220/discussions/0/358417008720989272/ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Ρε συ διάβασα ότι με dx12 παίζει καλύτερα στην anniversary έκδοση με όλα τα patch. Δεν ισχύει? Θα δοκιμάσω και dx11 αργότερα και ελπίζω να είναι έτσι. Έχω την κάρτα στα 2152 core και με όλα φουλ σε μέρη που βλέπεις πολλά πράγματα τοπία κτλ maxarei 99%. Έχω ρίξει μόνο shadows στο high και pure hair στο on. Χθες δοκίμασα double buffering και όταν πήγαινε 74 ένιωθα τη ζαλάδα. Triple buffering με vsync είναι καλύτερα σωστά μιας και όταν πέφτει κάτω από 75 δεν το καταλαβαίνεις καθόλου? Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι βγηκε αρχες του 2016,αρα αυτο ελειπε μια καρτα οπως η 1070ti να μην μπορει να το μαξαρει σε 1080p. Μονο στο geothermal valley(οταν φτασεις αργοτερα)ειχε θεμα το παιχνιδι που εκανε σε ολους αποτομα frame drops. Το Pure hair εχε το στο off αν δεν μπορεις να μαξαρεις settings ειναι τελειως αχρηστο. Τελος το παιχνιδι τα περισσοτερα θεματα τα ειχε με το dx12. Επειδη το επαιξα στις αρχες δεν ξερω τι αλλαγες εχουν κανει με τα patch αλλα παντα η εκδοση του dx11 ηταν η πιο απροβληματιστη . 1
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι βγηκε αρχες του 2016,αρα αυτο ελειπε μια καρτα οπως η 1070ti να μην μπορει να το μαξαρει σε 1080p. Μονο στο geothermal valley(οταν φτασεις αργοτερα)ειχε θεμα το παιχνιδι που εκανε σε ολους αποτομα frame drops. Το Pure hair εχε το στο off αν δεν μπορεις να μαξαρεις settings ειναι τελειως αχρηστο. Τελος το παιχνιδι τα περισσοτερα θεματα τα ειχε με το dx12. Επειδη το επαιξα στις αρχες δεν ξερω τι αλλαγες εχουν κανει με τα patch αλλα παντα η εκδοση του dx11 ηταν η πιο απροβληματιστη . Είναι 33% πάνω από 1080p η ανάλυση που παιζω δηλαδή 33fps λιγότερα στα 100. Σε full HD έχω 90 120fps. Θα βάλω dx11 και βλέπουμε. Και μιλάμε για maxarisma με σταθερό 75αρι όχι 60. Τα ίδια βλέπω και στο YouTube πάντως κλοκαρισμενη 1080 πέφτει στα 65 70 σε στιγμές όταν γίνεται χαμός στην ανάλυση που παίζω. Θα τρέξω ένα benchmark με dx11 και ένα με dx12. Στα 72 73 έπεσα όταν πήγα στον καταυλισμό των ανθρώπων με το ελικόπτερο που γίνεται πανικός στην οθόνη σκιές purehair very high κτλ. Σαν παιχνίδι είναι κορυφή πάντως και να ρίξουμε 2 ρυθμίσεις δεν τρέχει και τίποτα οπτικά διαφορές δεν βλέπεις.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το θεμα ειναι οτι σαν παιχνιδι βγηκε υποτιθεται με βαση τις προηγουμενες καρτες της αγορας τυπου 980/980ti,αρα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο η 1070ti να μην μπορει να το μαξαρει. Δηλαδη αν ησουν σε 2560x1440 τι θα χρειαζοσουν,1080ti για 60ρι? Τα frame drops παντως που λες και πιο παλια υπηρχαν.
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το θεμα ειναι οτι σαν παιχνιδι βγηκε υποτιθεται με βαση τις προηγουμενες καρτες της αγορας τυπου 980/980ti,αρα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο η 1070ti να μην μπορει να το μαξαρει. Δηλαδη αν ησουν σε 2560x1440 τι θα χρειαζοσουν,1080ti για 60ρι? Τα frame drops παντως που λες και πιο παλια υπηρχαν. Μακάρι να φταιει το dx12 ρε συ. Τραβηγμένο δεν είναι απλά αυτό βλέπω. Πχ στο χιόνι στην αρχή η μέσα στις σπηλιές όλα φουλ έχω 110+ άνετα. Λέω κομπλέ είμαστε. Βγαίνω μετά εκεί με το ελικόπτερο τοπίο απίστευτο κάτω άπειρες σκιές κτλ βλέπω 99% η κάρτα λέω κάτι συμβαίνει. Μιλάω πάντως για 75fps σταθερά όχι 60. Είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Σε 4 ωρίτσες που θα πάω σπίτι θα τρέξω benchmark να δούμε.
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Λοιπον ετρεξα 2 benchmark ολα τερμα very high purehair shadows κτλ με smaa και οντως το dx11 εχει καλυτερη αποδοση. DX11 DX12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα