xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) First HD texture pack for Rise of the Tomb Raider released, updates over 70 textures γιατί έχουν όλοι τόσο έντονα φωσφόριζε μάτια; Είναι γελοίο Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2017 από xtrmsnpr 1
naruto14 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι και εγώ για τα μπλε μάτια ήθελα να κάνω σχόλιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Mass Effect 3 Synthesis Ending flashbacks... 3
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Η τελευταια update εκδοση του rise of the tomb raider ειναι η V1.0.767.2.64? Ξέρετε επισης αν θα τρεχει καλυτερα το game σε dx11 ή dx12 με το σύστημα της υπογραφης?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Tomb Raider sold 11 million copies & almost half of them are coming from PC, ROTTR shifts 7 million units
just getting started Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Άντε να βγει και το επόμενο και ευχαρίστως να το πάρουμε και εκείνο για πσ
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ένα Shadow of the Tomb Raider τώρα είναι must..
Alastor192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μιλαμε για τρελες πωλησεις στο PC.Δεν το περιμενα. Παντως,μιας και το τερματισα πριν κανα μηνα εχω να πω πως το πρωτο με αρεσε περισσοτερο. Μου φανηκε καπως ανοστο σε σχεση με το πρωτο και το story ηταν απαραδεκτα αδιαφορο.Καθολη την διαρκεια ημουν σε φαση nobody cares για το τι συμβαινει στην πλοκη. Παντως οσοι ηταν fans του παιχνιδιου του 2013,πιστευω γενικα θα τους αρεσει το sequel,ειναι βελτιωμενο σε καποια πραγματα και ειδικα οι completionists θα το γουσταρουν τρελα 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Να δούμε αν θα ξανακάνουν την πατάτα με το timed exclusive στο επόμενο..
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μιλαμε για τρελες πωλησεις στο PC.Δεν το περιμενα. Παντως,μιας και το τερματισα πριν κανα μηνα εχω να πω πως το πρωτο με αρεσε περισσοτερο. Μου φανηκε καπως ανοστο σε σχεση με το πρωτο και το story ηταν απαραδεκτα αδιαφορο.Καθολη την διαρκεια ημουν σε φαση nobody cares για το τι συμβαινει στην πλοκη. Παντως οσοι ηταν fans του παιχνιδιου του 2013,πιστευω γενικα θα τους αρεσει το sequel,ειναι βελτιωμενο σε καποια πραγματα και ειδικα οι completionists θα το γουσταρουν τρελα Εγω και στα δυο παιχνιδια ημουν με αυτο το σκεπτικο και γιαυτο μαρεσε περισσοτερο το δευτερο.Γιατι ειχε καλυτερο gameplay(και bonus τα καλυτερα γραφικα)και περισσοτερους/καλυτερους γριφους.
panther_512 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικά βαρετό. Καμία σχέση με το πρώτο που το λάτρεψα. Και πώς είναι δυνατόν το sequel να έχει τρισχειρότερο alliasing από το πρώτο παιχνίδι? Έχω κλείσει 6 ώρες και πραγματικά ο μόνος λόγος που θα πιεστώ για να το παίξω είναι για να μήν πάνε χαμένα τα λεφτά. Μακάρι στην πορεία να αλλάξω γνώμη. 2
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως είναι αυτό το open world στοιχείο που έχει που το καθιστά βαρετό από ένα σημείο και μετά. Μερικά παιχνίδια τη θέλουν τη γραμμικότητά τους. 1
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το παιχνιδι ξεκινα πολυ ομορφα μεχρι που φτανεις σε μια αρκουδα και μετα αρχιζει το κραφτινγκ και χανεις και τον δρομο σου και καταληγεις να πηδας απο δεντρο σε δεντρο.. Ισως στο μελλον του δωσω μια ευκαιρια ακομα αλλα μου ειχε αφησει μια πικρη γευση 2
Qless Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικά βαρετό. Καμία σχέση με το πρώτο που το λάτρεψα. Και πώς είναι δυνατόν το sequel να έχει τρισχειρότερο alliasing από το πρώτο παιχνίδι? Έχω κλείσει 6 ώρες και πραγματικά ο μόνος λόγος που θα πιεστώ για να το παίξω είναι για να μήν πάνε χαμένα τα λεφτά. Μακάρι στην πορεία να αλλάξω γνώμη. +10000000000
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικά βαρετό. Καμία σχέση με το πρώτο που το λάτρεψα. Και πώς είναι δυνατόν το sequel να έχει τρισχειρότερο alliasing από το πρώτο παιχνίδι? Έχω κλείσει 6 ώρες και πραγματικά ο μόνος λόγος που θα πιεστώ για να το παίξω είναι για να μήν πάνε χαμένα τα λεφτά. Μακάρι στην πορεία να αλλάξω γνώμη. Το συγκεκριμένο Tomb Raider βγήκε αποκλειστικά για να χτυπήσει Uncharted για αυτό ξεκίνησε με τα exclusives bs στο xbone. Το gameplay/concept είναι σχεδόν ίδιο απλά η ND είναι masters και δεν πιάνονται από πουθενά, ε που πας ρε Crystal κορίτσι μου? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα