Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Επαιξα το αρχικο παιχνιδι του 2013 και μαρεσει αρκετα οπως και σε αλλο κοσμο.Γνωριζα οτι θα ηταν εξ αρχης διαφορετικο απο τα πιο παλια παιχνιδια μιας και θεωρειται Reboot η σειρα(εξου και η μικροτερη ηλικια)και ηθελα καποια πραγματα να βελτιωθουν στο sequel οπως και εγιναν για να φτασουν τον ανταγωνισμο. Αγορασα λοιπον το επομενο παιχνιδι σχεδον day one(ειχε και καλη τιμη για κουτατο μολις 38ευρω αν θυμαμαι καλα),επαιξα το παιχνιδι ολο/συγκρινα το παιχνιδι σε σχεση με το προηγουμενο αλλα και με το Uncharted(γιατι με βαση αυτα πρεπει να γινει η συγκριση και οχι με βαση τα tomb raider του ps1)και το παιχνιδι το επαιξα συνολικα 2φορες.Μια στο normal και μια στο Survival difficulty(αν λεγεται ετσι η μεγαλυτερη δυσκολια δεν ειμαι 100%σιγουρος).Μαζι με ολα τα collectibles και secrets μου εβγαλε γυρω στις 36-37ωρες. Δεν με καλυψε πληρως στο θεμα της πλοκης και ιστοριας(τα ειχα γραψει βεβαια και σε πιο πισω σελιδες οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι),αλλα με καλυψε πανω κατω σε ολους τους υπολοιπους τομεις και σαν συνολο μου αρεσε. Γιαυτο εχω πει παρα πολλες φορες οτι δυστηχως σε αρκετα παιχνιδια(σχεδον ολα )αν δεν τα αγορασεις(δεν ειπαμε αγορα day one 60ευρω,γενικα λεω αγορα)οταν τα πρωτο παιζεις,ειναι λογικο να εχεις τελειως διαφορετικη αποψη και εμπειρια και να μην εκτιμησεις αρκετα πραγματα που τα θεωρεις δεδομενα.Γιατι φυσικα οταν δεν εχεις δωσει δεκαρα,ακομα και να μην το παιξεις ποτε το παιχνιδι ή οπως αναφερθηκε παραπανω να το κανεις Uninstall στα πρωτα 30λεπτα εν μερη λες ''ε και τι εγινε''. Δεν νομιζω σε γενικες γραμμες οσοι ειχαν παιξει το προηγουμενο παιχνιδι και τους αρεσε να εμειναν(εκτως οπως ειπαμε στο κομματι της ιστοριας και κυριως προς το τελος)σαν συνολο απογοητευμενοι απο το εν λογω παιχνιδι. Τελος οποιος θελει να κραξει τα tomb raider για την νεα στροφη που εκανε η σειρα θα κραξουν το αρχικο παιχνιδι του 2013,και οχι το Sequel του. Η εταιρια καλα εκανε και ειδε οτι εχει ζητηση το μοντελο του Uncharted και μας εδωσε το αρχικο tomb raider.Στο μονο πραγμα που μενει να βελτιωθει ειναι να ακολουθησει τον δρομο του rise και να βελτιωθει λιγο ακομα στο θεμα των tombs(κυριως τον αριθμο)και λιγο παραπανω απο πλευρας ιστοριας/πλοκης,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σε καλο δρομο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Τα tombs μια χαρά ήταν στο RoTR, η μεγάλη βελτίωση πρέπει να γίνει στο story. Κάτι άλλο που θα ήθελα είναι η κατάργηση του Survival Instinct και να χάνεσαι μέσα στο map για ώρες μέχρι να βρεις τη διέξοδο, κάτι που γινόταν πολύ συχνά στα πρώτα TR. 1
Federacion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Επαιξα το αρχικο παιχνιδι του 2013 και μαρεσει αρκετα οπως και σε αλλο κοσμο.Γνωριζα οτι θα ηταν εξ αρχης διαφορετικο απο τα πιο παλια παιχνιδια μιας και θεωρειται Reboot η σειρα(εξου και η μικροτερη ηλικια)και ηθελα καποια πραγματα να βελτιωθουν στο sequel οπως και εγιναν για να φτασουν τον ανταγωνισμο. Αγορασα λοιπον το επομενο παιχνιδι σχεδον day one(ειχε και καλη τιμη για κουτατο μολις 38ευρω αν θυμαμαι καλα),επαιξα το παιχνιδι ολο/συγκρινα το παιχνιδι σε σχεση με το προηγουμενο αλλα και με το Uncharted(γιατι με βαση αυτα πρεπει να γινει η συγκριση και οχι με βαση τα tomb raider του ps1)και το παιχνιδι το επαιξα συνολικα 2φορες.Μια στο normal και μια στο Survival difficulty(αν λεγεται ετσι η μεγαλυτερη δυσκολια δεν ειμαι 100%σιγουρος).Μαζι με ολα τα collectibles και secrets μου εβγαλε γυρω στις 36-37ωρες. Δεν με καλυψε πληρως στο θεμα της πλοκης και ιστοριας(τα ειχα γραψει βεβαια και σε πιο πισω σελιδες οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι),αλλα με καλυψε πανω κατω σε ολους τους υπολοιπους τομεις και σαν συνολο μου αρεσε. Γιαυτο εχω πει παρα πολλες φορες οτι δυστηχως σε αρκετα παιχνιδια(σχεδον ολα )αν δεν τα αγορασεις(δεν ειπαμε αγορα day one 60ευρω,γενικα λεω αγορα)οταν τα πρωτο παιζεις,ειναι λογικο να εχεις τελειως διαφορετικη αποψη και εμπειρια και να μην εκτιμησεις αρκετα πραγματα που τα θεωρεις δεδομενα.Γιατι φυσικα οταν δεν εχεις δωσει δεκαρα,ακομα και να μην το παιξεις ποτε το παιχνιδι ή οπως αναφερθηκε παραπανω να το κανεις Uninstall στα πρωτα 30λεπτα εν μερη λες ''ε και τι εγινε''. Δεν νομιζω σε γενικες γραμμες οσοι ειχαν παιξει το προηγουμενο παιχνιδι και τους αρεσε να εμειναν(εκτως οπως ειπαμε στο κομματι της ιστοριας και κυριως προς το τελος)σαν συνολο απογοητευμενοι απο το εν λογω παιχνιδι. Τελος οποιος θελει να κραξει τα tomb raider για την νεα στροφη που εκανε η σειρα θα κραξουν το αρχικο παιχνιδι του 2013,και οχι το Sequel του. Η εταιρια καλα εκανε και ειδε οτι εχει ζητηση το μοντελο του Uncharted και μας εδωσε το αρχικο tomb raider.Στο μονο πραγμα που μενει να βελτιωθει ειναι να ακολουθησει τον δρομο του rise και να βελτιωθει λιγο ακομα στο θεμα των tombs(κυριως τον αριθμο)και λιγο παραπανω απο πλευρας ιστοριας/πλοκης,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σε καλο δρομο. Συγγνώμη αλλά σ όλα τα παιχνίδια το ίδιο γράφεις, και εξακολουθώ να διαφωνώ. Είτε δώσω 100 ευρώ, είτε 0, αν το παιχνίδι είναι μάπα ή εξαίσιο, δεν θα με κάνει να το πω η αγοραστική του αξία. Δλδ αν πας σ' ένα πανάκριβο εστιατόριο και η μπριζόλα είναι μάπα, είναι μάπα φιλαράκο, δεν πα να έχει και 500 ευρώ. Επίσης αν φας κούτρα στο συνοικιακό ταβερνάκι και είναι φοβερή η μπριζόλα, είναι φοβερή κι ας έχει 2 ευρώ η μερίδα... Τα παιχνίδια δεν τα κρίνουμε με βάση πόσο τα πληρώνουμε/και αν τα πληρώνουμε. Τα κρίνουμε με άλλα κριτήρια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο εννοεί, πως αν δεν τα σκάσεις, δεν θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο παιχνίδι.
Federacion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αν εννοεί αυτό και πάλι διαφωνώ. Έχω τερματίσει όλα τα TR πλην του τελευταίου. Δεν ξόδεψα τίποτε για το reboot του 2013- το λάτρεψα. Επίσης για το τελευταίο... το παράτησα μετά την αρκούδα. Δεν ξέρω γιατί, δεν με κράτησε. Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω και θα το τελειώσω. Αλλά και 38 ευρώ day one να είχα δώσει, αν δεν με κρατούσε δεν θα το ξαναέπιανα καταναγκαστικά γιατί, τι να κάνουμε, το πλήρωσα! Τα παιχνίδια είναι για ευχαρίστηση, όχι για καταναγκασμό. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξόδεψα τίποτε για το reboot του 2013- το λάτρεψα. Επίσης για το τελευταίο... το παράτησα μετά την αρκούδα. Μπραβο που ανταμειβετε τις εταιριες για τον κοπο τους οπως πρεπει.Δεν εχω κατι αλλο να πω τα τελευταια σχολια με καλυψαν. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξόδεψα τίποτε για το reboot του 2013- το λάτρεψα. 11
icenex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχην τι σκαλωμα εχετε φαει με τα παλια TR δηλαδη σας αρεσε που εκανε κωλοτουμπες μπρος πισω δεξια αριστερα και ταυτοχρονα πυροβολουσε?Μην το παω παραπερα...Οι γριφοι ητανε στυλ τραβα το μοχλο και τρεχα να προλαβεις μια πορτα που κλεινει καπου αλλου κανε κωλοτουμπες σκαρφαλωσε εκει κτλ..Πανω κατω σε αυτο το τομεα νομιζω η εξελιξη του reboot εμενα προσωπικα μου αρεσε.Συν το γεγονος οτι εχουν βαλει αυτο το skill tree η οπως αλλιως θελετε πειτε το.Upgrade στα οπλα και γενικα αν θελεις να παρεις τα μεγιστα να ψαξεις-εξερευνησεις που αυτο ητανε βασικο χαρακτηριστικο στην σειρα απο παντοτε.TR=εξερευνηση. Το ΑΙ ενταξει θα μπορουσε να ειναι καλυτερο αλλα οχι οτι δεν ειχε και μαχες μια χαρα ειχε και στα 2 reboot απλα ισως στο δευτερο να ητανε λιγοτερες αλλα δεν εκατσα να μετρησω σε σχεση με το πρωτο.Το στορυ στο πρωτο ητανε πιο ενδιαφερον, αλλα οχι οτι στο δευτερο ητανε μαπα τουλαχιστον κατα τα δικα μου δεδομενα. Και εγω το 2013 το επαιξα τσαμπε(αφραγκιες) το τελειωσα 100% και το 15 που ειχε πεσει η τιμη του και επειδη το γουσταρα πολυ το παιχνιδακι το πηρα για την συλλογη μου και το ξανατελειωσα και μαλιστα σε 3 φορες σε ολα τα επιπεδα δυσκολιας και 100% παλι..Τα ιδια και στο ROTR. Παντως για καποιον που δεν το εχει πληρωσει αν κατι σε χαλασει στην αρχη το παρατας διχως δευτερη σκεψη ενω αμα τα εχεις σκασει τα λεφτα θα του δωσεις μια δευτερη ευκαιρια μηπως απλα ετυχε να βγαλεις βιαστικα συμπερασματα και ειτε θα καταληξει να σου αρεσει το παιχνιδι η θα εχεις την ιδια αποψη στο τσαμπε ομως δυσκολα δινεις δευτερη ευκαιρια.
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εκφερω γνωμη μονο για ως εκει που το εφτασα. Και τι αντιμετωπισα κλπ κλπ Απλα απο περιεργεια αλλα το προηγουμενο παιχνιδι του 2013 το επαιξες? Τουλαχιστον ναι στην περιπτωση σου καλα εκανες και το δοκιμασες για να μην παει τσαμπα η αγορα.
Federacion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μπραβο που ανταμειβετε τις εταιριες για τον κοπο τους οπως πρεπει.Δεν εχω κατι αλλο να πω τα τελευταια σχολια με καλυψαν. Δεν έχουν ανάγκη οι εταιρείες παίδες. Εγώ έχω, που ζω με 400 ευρώ μισθό. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήταν καλύτερα να μην μιλούσες καθόλου, το game το βρίσκεις με 5 euro, άμα δεν στηρίξεις εταιρίες που απόλαυσες την δουλειά τους πως δηλαδή θα βγάλουν καινούργια games, και εννοείτε ότι οι devs ένα μισθό περνούν όπως εμείς. Nuff said, τελευταίο post και από μένα. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Όχι άλλα μηνύματα περί πειρατείας παρακαλώ.
icenex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παλι που ειμαι Achiement freak ψαχνω ενα ατομο να βγαλω τα coop achievements....Αν υπαρχει κ αλλος σκαλωμενος οπως εγω ας με κανει ενα add Dy1ngw1sh το ονομα.
gregdel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Το δημοσίευσα και στο τοπικ των controllers πριν δω ότι υπάρχει συγκεκριμένο τοπικ για το παιχνίδι...Καθώς είμαι παντελώς άσχετος από χειριστήρια σε pc (έχω ένα ps3 μόνο), αλλά καθώς το παιδί ήθελε να παίξει το rise of the tomb raider, το οποίο δεν παίζει στο ps3 αναγκαστηκά στράφηκα στο pc. Η ερώτηση είναι η εξής:Έχω έναν controller που είχα πάρει παλιότερα για το ps3 και δεν έπαιξε ποτέ... στο κουτί ανέφερε pc/ps3 controller.Ο controller είναι αυτός. http://www.e-shop.gr/play-on-motion-control-six-way-wireless-controller-usb-for-pc-ps3-p-PER.592103 Συνδέοντας τον σε Windows 10 βλέπω ότι στο control panel φαίνεται κανονικά και όταν πάω στα properties αντιδρά (εκεί με το σταυρόνημα και τα κουμπάκια που πατας και βλέπεις πιο αντιδρα και πως). Στο παιχνίδι όμως δεν αναγνωρίζεται καθόλου. (DVD όχι από steam) Πρέπει να πάρω κάποιον άλλον επώνυμο όπως αναφέρετε παραπάνω;Αν ναι ποιον προτείνετε; Εναλλακτικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τον controller του ps3 εγκαθιστώντας το motioninjoy? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα