Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Tomb raider του 2013 με τους ελαχιστους τυμβους/γριφους(οι οποιοι μαλλιστα ειναι κυριολεκτικα της πλακας)ειναι το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της σειρας ever.

Εγω πιστευω πως αν εδιναν μεγαλυτερη βαση στη δραση, το παιχνιδι θα αρεζε σε περισσοτερους. Αυτο

Κατ' αρχάς αν όντως το reboot έχει τις περισσότερες πωλήσεις από όλα της σειράς, αφενός δείχνει κάποια πράγματα για το gaming στις μέρες μας, αφετέρου ίσως να μη λένε και πολλά οι αριθμοί.

Γιατί τα πρώτα τρία ήταν παιχνιδάρες απ' τις λίγες. Και ποιο reboot μου λες τώρα και πράσιν' άλογα..

Απ' την άλλη, σε σειρές όπως το Resident Evil, δε φαίνεται να έχει κάνει καλό η στροφή προς τη δράση.

Θα μου πεις, κι αυτό έχει αυξημένες πωλήσεις με τις τελευταίες σαπίλες που βγάζει, αλλά και πάλι, αυτό δείχνει κάποια πράγματα για το πού οδεύει το gaming.

Δημοσ.

Τα tombs ήταν γαμάτα σ' αυτό, πιο πολύ μου άρεσε να εξερευνώ τα tombs παρά να προχωρήσω το story. Άντε να σκάσει και το reveal του Shadow of the Tomb Raider.

Δημοσ.

Τι refund ρε κάγκουρα, ακόμα αγοράζεις; 

Τερμάτισες το game τζαμπέ και κράζεις?! Μονο ευχαριστώ θα έπρεπε να λες. Σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός. My list is getting big :D

• Like 2
Δημοσ.

@fulgore, Δεν το τερματισα. Το αφησα, εκει στα χιονια μετα την αρκουδα. Τσπ

Αρα γιατι εκφερεις γνωμη για ολο το παιχνιδι αφου δεν το εβγαλες καν(αρα υποθετω δεν το αγορασες κιολας)?

Πιστευω δεν καταφερε να ξεχωρισει γτ δεν ειχε δραση, πιστολιδη κλπ. 

Θυμαμαι εγω οταν το παιζα, προχωρουσα λιγο παρα περα και μετα εψαχνα 2 ωρες προς τα που να παω. Αυτο με κουρασε παρα παρα πολυ. Και πιστευω οτι θα κουρασε και πολυ κοσμο.

Τερμάτισες το game τζαμπέ και κράζεις?! Μονο ευχαριστώ θα έπρεπε να λες.

Δεν ξερω αν εκει παει το παραπανω αλλα ναι αυτο ειναι νεα μοδα.

• Like 2
Δημοσ.

Αρα γιατι εκφερεις γνωμη για ολο το παιχνιδι αφου δεν το εβγαλες καν(αρα υποθετω δεν το αγορασες κιολας)?

Εκφερω γνωμη μονο για ως εκει που το εφτασα. Και τι αντιμετωπισα κλπ κλπ

Δημοσ.

δεν περιμένω σήμερα να βγει ένα παιχνίδι των '90s με τη λογική εκείνης της εποχής, ούτε είμαι και τόσο παρελθοντολάγνος

αλλά όσο και να χαίρομαι που αναβίωσε η σειρά δεν μπορώ να παραβλέψω τα αρνητικά της και αυτά δε νομίζω ότι τα διαπιστώνω μόνο εγώ τα διαπιστώνουν και νεότεροι που ενδεχομένως δεν έχουν παίξει και τα παλιά παιχνίδια που δημιούργησαν αυτό το μεγάλο όνομα (χωρίς να σημαίνει ότι και αυτά ήταν τέλεια βέβαια) 

απλά το concept tomb raider σημαίνει κάποια πράγματα

το uncharted φαντάζομαι όταν βγήκε πήρε κάποια στοιχεία και βεβαίως επηρεάστηκε, αλλά δημιούργησε τη δική του "σχολή"

το βρίσκω πολύ ασφαλές σαν παίκτης πάντα που δε με αφορούν τόσο οι πωλήσεις και τα κέρδη να βασίζεσαι σε αυτή τη σχολή που είναι επιτυχημένη, τουλάχιστον για να ξανακάνεις όνομα

αλλά από τη στιγμή που πλέον έχεις όνομα θα περιμένω την επόμενη φορά να δω κάτι παραπάνω και κάτι περισσότερο "tomb raider" και λιγότερο uncharted 

άλλωστε τα πάντα εξελίσσονται και το "tomb raider" του πράγματος μπορεί να εξελιχθεί και το "uncharted" το ίδιο

η σειρά αυτή τη στιγμή όσο επιτυχημένη και να είναι και να ενθουσίασε το reboot έχει αντικειμενικά μειονεκτήματα που παραδέχονται οι περισσότεροι

ας κοιτάξουν λίγα λίγα (ή και πολλά μαζεμένα ακόμα καλύτερα) να τα βελτιώσουν και να φτιάξουν παιχνιδάρες, όχι απλά ναι μεν καλά παιχνίδια, αλλά...

δε θέλω αλλά! να κάνουν αυτό που πρέπει, έχουν πλέον momentum για να τολμήσουν και να διαφέρουν 

αλλιώς το παιχνίδι του '13 θα συνεχίσει να έχει τις περισσότερες και το rise θα έχει επίσης περισσότερες από το επόμενο 

το πώς θα το κάνουν δε με νοιάζει, δεν είναι η δουλειά μου εγώ θέλω ένα καλό προϊόν ώστε να πειστώ να το αγοράσω 

ούτε με νοιάζει σε πόσες πλατφόρμες θέλουν να το βγάλουν.. αυτό όσο είναι δουλειά, άλλο τόσο τους φέρνει χρήμα

και βασικά τους φέρνει περισσότερο χρήμα να κάνουν μεταφορές από το δημιουργούν νέους τίτλους σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά

οπότε ας στρωθούν και να φτιάξουν παιχνιδάρα, μπορούν αρκεί να τολμήσουν

κανείς δεν πρόκειται να θάψει ένα καλό παιχνίδι που θα έχει όλα τα υπόλοιπα (γραφικά, μάχες, ας γράψουν και ένα καλύτερο σενάριο) ΚΑΙ γρίφους μαζί με πιο καλές και ενδιαφέρουσες πίστες να κάνεις τα δικά σου

αντιθέτως θα τους εκθειάσει 

αν δε μιλάμε για πληρωμένε reviews θα αρχίσουν να τρώνε θάψιμο αν κάνουν τα ίδια και τα ίδια.. 

το rise ήταν βελτιωμένο στα σημεία, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά 

Δημοσ.

Εσύ πρέπει να ακολουθείς τη σειρά απ' το 1996..

Το Tomb Raider ποτέ δεν ήταν βασισμένο ιδιαίτερα στη δράση, όσο στους γρίφους.

Συμφωνώ απόλυτα μόνο που στο rise δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ δράση. Παιδιά θυμάμαι ένα ένα το πιστολίδι. Πίστευα πως θα είχε έστω και λίγη, δεν είχε καθόλου μα καθόλου και απορώ για ποιους λόγους έγιναν οι αλλαγές. Δεν ξέμενα ποτέ μα ποτέ από hp/ammo. Το πιστεύετε πως ξέμενα στις 2 αρκούδες και τα 2 λιοντάρια; Τι να λέμε τώρα; Σε όποιους δεν αρέσουν οι απόψεις προβλημά του, ο καθένας την γνώμη του. Εγώ πάντως το θεωρώ αποτυχία. Ακόμα και οι εχθροί δεν κυνηγούσαν, οι αρκούδες παράδειγμα εάν έφευγες από την περιοχή μπαίνανε πάλι μέσα στις σπηλιές. Οι λεγόμενοι βλάκες με τι πανοπλίες; Ένα βέλος στις φωτιές με τα λάδια για να γίνουν μπουρλότο και οι μπαντανιάριδες στρατιώτες "headshot all time". Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, και να ήθελες να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο πέρα από το τοξο για να κάνεις τα ακροβατικά στον εαυτό σου... δεν μπορούσες επειδή πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος. Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Tomb Raider βγήκε αποκλειστικά για να χτυπήσει Uncharted για αυτό ξεκίνησε με τα exclusives bs στο xbone. Το gameplay/concept είναι σχεδόν ίδιο απλά i ND είναι masters και δεν πιάνονται από πουθενά, ε που πας ρε Crystal κορίτσι μου? :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το αρχικο Tomb raider του 2013 ειχε φαει ουτως ή αλλως τρελο σπρωξιμο και απο την Amd απο πλευρας διαφημισης(tressfx)και προωθησης(δωρεαν με την τοτε σειρα 7---- της Amd),αλλα επισης τα τελευταια χρονια το βλεπουμε συνεχεια σε εκπτωσεις στο steam στα 5ευρω(νομιζω εχει παιξει και εκτως steam στα 3ευρω).

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μόνο που στο rise δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ δράση. Παιδιά θυμάμαι ένα ένα το πιστολίδι. Πίστευα πως θα είχε έστω και λίγη, δεν είχε καθόλου μα καθόλου και απορώ για ποιους λόγους έγιναν οι αλλαγές. Δεν ξέμενε ποτέ μα ποτέ από hp/ammo. Το πιστεύετε πως ξέμενα στις 2 αρκούδες και τα 2 λιοντάρια; Τι να λέμε τώρα; Σε όποιους δεν αρέσουν οι απόψεις προβλημά του, ο καθένας την γνώμη του. Εγώ πάντως το θεωρώ αποτυχία. Ακόμα και οι εχθροί δεν κυνηγούσαν, οι αρκούδες παράδειγμα εάν έφευγες από την περιοχή μπαίνανε πάλι μέσα στις σπηλιές. Οι λεγόμενοι βλάκες με τι πανοπλίες; Ένα βέλος στις φωτιές με τα λάδια για να γίνουν μπουρλότο και οι μπαντανιάριδες στρατιώτες "headshot all time". Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, και να ήθελες να χρησιμοποιήσεις το κάτι άλλο πέρα από το τοξο για να κάνεις τα ακροβατικά στον εαυτό σου... δεν μπορούσες επειδή πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος. Αυτά.

εγώ από την άλλη νομίζω ότι παραείναι shooter 

κατεβάζεις ολόκληρες διμοιρίες  σε κάποια σημεία, πότε το έκανες αυτό στα παλιά παιχνίδια; και με τι ανύπαρκτους μηχανισμούς για πιστολίδι 

πηδούσες πέρα δώθε και πυροβολούσες με τα πιστολίνια, εγώ αυτό θυμάμαι από τις μάχες των παλιών παιχνιδιών 

το σημερινό ακουλουθεί τη πετυχημένη συνταγή του gow που πλέον τείνει να γίνει και αυτή βαρετή (εκτός από το ίδιο το gow που δε τη χορταίνω) 

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα παρελθοντολαγνείας/νοσταλγίας.

Απλά έχουν αλλάξει οι εποχές. Παλιά τα περισσότερα απαιτούσαν ώρες και ώρες συγκέντρωσης και ψαξίματος.

Αυτά τα παιχνίδια υπήρχαν και με αυτά πορευόσουν.

Σήμερα οι περισσότεροι θέλουν πίου-πίου κι άγιος ο θεός. Να παίξουν μια ώρα και να φτάσουν στο 50%.

Πού να έβγαινε Myst ή Gabriel Knight: The Beast Within σήμερα..

Θα θάβονταν αυτά τα αριστουργήματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...