Tobajara Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ο θεός να τα κάνει ελληνικά... Κάπως έτσι δηλαδή? 1
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άρα δηλαδή το παραπάνω ισχύει! Δεν το πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που κατέβασα στο νέο μου pc ( το οποίο ανυπομονούσα να αρχίσω ) ήταν μια τέτοια ξενέρα. Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια που θα μπορούσα να αρχίσω. Αν εξαιρέσουμε το θέμα των γραφικών που πραγματικά είναι πάρα πάρα πολύ καλά τα γραφικά... στο υπόλοιπο μέρος ( και εννοώ το gameplay ) εμφανίζεται μια Λάρα Κροφτ με ανανεωμένο οπλισμό και κινήσεις που όμως παράμενει αναξιοποίητος. Δεν μπορώ να δεχτώ εγκεφαλικά πως οι μάχες ήταν με 2 αρκούδες, 2 λιοντάρια, καμιά 20αρια βλάκες με τρατιωτικά και μπαντάνες άλλα και μερικούς ακόμα βλάκες με πανοπλίες. Να τρέχεις σαν χαζός να σκοτώνεις λαγουδάκια και ελάφια και να λύνεις γρίφους χωρίς ουσία στο παιχνίδι. Δηλαδή, τερμάτισα το παιχνίδι και δεν ξεκλείδωσα καν όλα τα weapons, για να μην αναφερθώ στα byzantine coins και την «μαύρη αγορά»! Και για τους γρίφους, ποιους γρίφους δηλαδή; Απογοητεύτηκα και πρέπει να το δεχτείς διότι είναι η προσωπική μου άποψη και αγαπώ πολύ τo TOMB RAIDER, άλλα μην τρελαθούμε τελειώς. Κρίμα. Το οτι το story του δεν ηταν οτι το καλυτερο εχει αναφερθει λιγο πολυ στις 100+σελιδες του θεματος. Το οτι ολο το παιχνιδι ομως βγαινει ξαφνικα πατατα λογω του τελους ειναι το λιγοτερο ακραιο και αστειο. Sequel του προηγουμενου tomb raider ειναι τι ακριβως περιμενες να δεις?Στο Uncharted τι ακριβως πολεμας απο αντιπαλους δηλαδη και τα παραπανω σου δειχνουν αστεια? Υπερβολικο σε βρισκω σε αυτα που γραφεις για τον πολυ απλο λογο οτι και στο προηγουμενο παιχνιδι που βασιζεται(ειπαμε sequel)τα ιδια εβλεπες.... Εκτως αν επαιξες πρωτα αυτο και δεν αγγιξες το Tomb raider του 2013,που εν μερη στεκει αλλα και παλι δεν υπαρχει δικαιολογια να παει καποιος κατευθειαν σε sequel παιχνιδιου με λιγα χρονια διαφορας μεταξυ τους. 2
Jastonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άρα δηλαδή το παραπάνω ισχύει! Δεν το πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που κατέβασα στο νέο μου pc ( το οποίο ανυπομονούσα να αρχίσω ) ήταν μια τέτοια ξενέρα. Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια που θα μπορούσα να αρχίσω. Αν εξαιρέσουμε το θέμα των γραφικών που πραγματικά είναι πάρα πάρα πολύ καλά τα γραφικά... στο υπόλοιπο μέρος ( και εννοώ το gameplay ) εμφανίζεται μια Λάρα Κροφτ με ανανεωμένο οπλισμό και κινήσεις που όμως παράμενει αναξιοποίητος. Δεν μπορώ να δεχτώ εγκεφαλικά πως οι μάχες ήταν με 2 αρκούδες, 2 λιοντάρια, καμιά 20αρια βλάκες με τρατιωτικά και μπαντάνες άλλα και μερικούς ακόμα βλάκες με πανοπλίες. Να τρέχεις σαν χαζός να σκοτώνεις λαγουδάκια και ελάφια και να λύνεις γρίφους χωρίς ουσία στο παιχνίδι. Δηλαδή, τερμάτισα το παιχνίδι και δεν ξεκλείδωσα καν όλα τα weapons, για να μην αναφερθώ στα byzantine coins και την «μαύρη αγορά»! Δεν το πιστεύω πως το anniversary ήταν απλά καλύτερο. Και για τους γρίφους, ποιους γρίφους δηλαδή; Απογοητεύτηκα και πρέπει να το δεχτείς διότι είναι η προσωπική μου άποψη και αγαπώ πολύ τo TOMB RAIDER, άλλα μην τρελαθούμε τελειώς. Κρίμα. Delete και ό,τι να ναι. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Η φάτσα που είχα όταν συνειδητοποίησα τι είναι το fast travel... ωχ και το πρότεινα και σε φιλαράκι, το έχει ήδη κατεβάσει και το ξεκίνησε... θέλω να δω την φάτσα του! To Losτ ούτε καν το ξεκίνησα, μέχρι που είδα σπόιλ για το τέλος του σε καινούργια σειρά που έβλεπα και ξεκαρδίστηκα, σποιλ σε επεισόδιο σειράς; Το SAW ήταν για εμένα μια βαρετή ταινία μέχρι το τέλος που είπα ουαου. Όμως δεν είπα ότι είναι ουαου και η ταινία. Κακή ταινία, βαρετή, με ενδιαφέρον τέλος. Προτιμώ να είναι καλό το 95% και μάπα το 5%. Το Lost ήταν επική σειρά για εμένα, γιατί δεν περίμενα να πάρω ικανοποίηση από ένα επεισόδιο. Μου αρκούσαν τα προηγούμενα 100. Για το Tomb Raider, συμφωνώ μαζί σου. Οι γρίφοι χάλια, και ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι μίλαγε μόνη της η Λάρα συνεχώς για να σε κατευθύνει. Τα χω ξαναγράψει παλιότερα. Γενικά μέτριο παιχνίδι μου φάνηκε. Το προηγούμενο το χάρηκα πολύ περισσότερο.
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι γριφοι,αριθμος/μεγεθος/ποικιλια ηταν αντικειμενικα καλυτεροι απο του προηγουμενου παιχνιδιου αρα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουνται χαλια(και στο Uncharted εν μερη μια απο τα ιδια ειναι). Το οτι μιλαμε η Λαρα μονη της για να σε κατευθυνει παλι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κατι το αρνητικο?Ποιος θα εδινε δηλαδη τις κατευθυνσεις αφου στο παιχνιδι καλως ή κακως ειναι στο μεγαλυτερο κομματι κυριως μονη της? Και σε αλλα παιχνιδια το εχω πετυχει αυτο(να μιλαει δηλαδη ο κεντρικος χαρακτηρας οσον αφορα τις κατευθυνσεις)αλλα δεν θυμαμαι σχεδον ποτε να πειραζε τον κοσμο(απο πλευρας απαντησεων/σχολιων). Η ιστορια θα μπορουσε να ειναι καλυτερη αυτο ειναι κατι που συμφωνουν ολοι,οπως και η συμπεριφορα ορισμενων οπλων αλλα το παιχνιδι πανω κατω αυτα που ειχε να δειξει(μαζι με την σειρα Uncharted)αυτα εδειξε. Μετριο παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι,απλα δεν καταφερε να ξεχωρισει καθολου(οπως εν μερη το προηγουμενο οταν πρωτοβγηκε) αν αυτο προσπαθει να εννοηθει.Βεβαια για sequel σε τοσο συντομο διαστημα που βγηκε εν μερη ηταν αναμενομενο.
d4mage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Στο Uncharted τι ακριβως πολεμας απο αντιπαλους δηλαδη και τα παραπανω σου δειχνουν αστεια? Ρε τι έχετε πάθει με το Uncharted και το κάνετε σύγκριση; Μιλάμε για το Tomb Raider, το πολλών ετών Tomb Raider. Το Uncharted είναι μια νέα κυκλοφορία, όταν βγουν καμιά 20αριά τότε κρίνουμε, μέχρι τώρα τα πάει εξαίσια, περιμένε να βγουν ακόμα 2-3 και τότε βλέπουν εάν κάνει κοιλιά ή αν το ανεβάσουν σε επιπέδα gameplay, επιλογές και δυνατότητες.
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 " απλα δεν καταφερε να ξεχωρισει καθολου" Πιστευω δεν καταφερε να ξεχωρισει γτ δεν ειχε δραση, πιστολιδη κλπ. Θυμαμαι εγω οταν το παιζα, προχωρουσα λιγο παρα περα και μετα εψαχνα 2 ωρες προς τα που να παω. Αυτο με κουρασε παρα παρα πολυ. Και πιστευω οτι θα κουρασε και πολυ κοσμο. Οταν λεμε λαρα κροφτ ο κοσμος περιμενει μια Α δραση, οχι ψαχνε ολη μερα το μικρο ανυπαρκτο ανοιγμα για να πας παρακατω. Και το να κοιτουσα καθε τρεις και λιγο απ το youtube δεν ειναι λυση. Αμα ειναι ετσι, το παιζω απ το youtube ολοκληρο 1
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Όπα κάτσε πως έγινε αυτό; Λάγκαρε ο chrome και έκανα λάθος στην παράθεση ( σορρυ ). Ρε τι έχετε πάθει με το Uncharted και το κάνετε σύγκριση; Μιλάμε για το Tomb Raider, το πολλών ετών Tomb Raider. Το Uncharted είναι μια νέα κυκλοφορία, όταν βγουν καμιά 20αριά τότε κρίνουμε, μέχρι τώρα τα πάει εξαίσια, περιμένε να βγουν ακόμα 2-3 και τότε βλέπουν εάν κάνει κοιλιά ή αν το ανεβάσουν σε επιπέδα gameplay, επιλογές και δυνατότητες. Μιλαμε για τα tomb raider του 2013(Reboot) και μετα τα οποια ολως τυχαιως εχουν βασιστει στο Uncharted,τι παει να πει που κολλαει η συγκριση? " απλα δεν καταφερε να ξεχωρισει καθολου" Πιστευω δεν καταφερε να ξεχωρισει γτ δεν ειχε δραση, πιστολιδη κλπ. Θυμαμαι εγω οταν το παιζα, προχωρουσα λιγο παρα περα και μετα εψαχνα 2 ωρες προς τα που να παω. Αυτο με κουρασε παρα παρα πολυ. Και πιστευω οτι θα κουρασε και πολυ κοσμο. Οταν λεμε λαρα κροφτ ο κοσμος περιμενει μια Α δραση, οχι ψαχνε ολη μερα το μικρο ανυπαρκτο ανοιγμα για να πας παρακατω. Και το να κοιτουσα καθε τρεις και λιγο απ το youtube δεν ειναι λυση. Αμα ειναι ετσι, το παιζω απ το youtube ολοκληρο Εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι?Το παιχνιδι εχει μια χαρα κατευθυνσεις του που να πας και του τι ψαχνεις. Αυτα που γραφεις παραπανω(ειδικα το γεγονος οτι χρειαστηκες και του youtube για να παιξεις μου φενονται ακραια). 1
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ισως να ειμαι εγω πολυ χαζος. Τι να πω. Παντως το παλεψα παρα πολυ γτ ειχε και πολυ ωραια γραφικα. Αλα ολο αυτο το ψαξε ψαξε ψαξε και να κανω κυκλους για να βρω που πρεπει να παω.. Δεν μπορουσα να το παλεψω αλλο.
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οταν λεμε λαρα κροφτ ο κοσμος περιμενει μια Α δραση, οχι ψαχνε ολη μερα το μικρο ανυπαρκτο ανοιγμα για να πας παρακατω. Εσύ πρέπει να ακολουθείς τη σειρά απ' το 1996.. Το Tomb Raider ποτέ δεν ήταν βασισμένο ιδιαίτερα στη δράση, όσο στους γρίφους. 2
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ πρέπει να ακολουθείς τη σειρά απ' το 1996.. Το Tomb Raider ποτέ δεν ήταν βασισμένο ιδιαίτερα στη δράση, όσο στους γρίφους. Δεν μου αρεσει η ειρωνια σου
logistoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 η αλήθεια πάντως είναι ότι αν και επιτυχημένο το reboot και καλά παιχνίδια δε λέω, θα μπορούσε να μη φέρνει τόσο πολύ σε uncharted και να είναι περισσότερο προς τα παλιά tr τουλάχιστον σε ο,τι αφορά το πλατφορμιγκ και τους γρίφους οι μάχες είναι σαφώς πιο καλές από τα παλιά απλά θέλουν να απευθυνθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό που δεν έχει όρεξη να σπάει το κεφάλι του, άλλωστε είναι προφανές αυτό με τους προαιρετικούς τάφους, τους οποίους αν και βελτίωσαν αισθητά από το πρώτο μπορούσαν και καλύτερα αλλά γενικά αυτή η ασφαλής προσέγγιση (να είναι όλοι ικανοποιημένοι) δεν είναι πάντα και η ιδανική, το παιχνίδι μπορεί να έχει τη δική του ταυτότητα και σε όποιον αρέσει δε χρειάζεται να ακολουθεί πεπατημένες ούτε θα εκραγει ο εγκέφαλος κάποιου αν προσπαθήσει λίγο παραπάνω δεν είπαμε να γίνει σαδιστικά δύσκολο όπως ήταν το 3 για παράδειγμα, όποιος θέλει σαδιστικά δύσκολο ας παίξει dark souls, αλλά όχι να είναι λες και είσαι προβληματικός αυτό το πράγμα θα κουράσει κάποια στιγμή και η σειρά θα γίνει assassin's creed, θα πρέπει να αναβαθμιστεί το gameplay. 1
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μου αρεσει η ειρωνια σου Δεν έχεις άδικο. Άδικο έχεις στο ότι θεωρείς ότι το Tomb Raider είναι συνυφασμένο με τη δράση, περισσότερο από τους γρίφους. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 η αλήθεια πάντως είναι ότι αν και επιτυχημένο το reboot και καλά παιχνίδια δε λέω, θα μπορούσε να μη φέρνει τόσο πολύ σε uncharted και να είναι περισσότερο προς τα παλιά tr τουλάχιστον σε ο,τι αφορά το πλατφορμιγκ και τους γρίφους οι μάχες είναι σαφώς πιο καλές από τα παλιά απλά θέλουν να απευθυνθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό που δεν έχει όρεξη να σπάει το κεφάλι του, άλλωστε είναι προφανές αυτό με τους προαιρετικούς τάφους, τους οποίους αν και βελτίωσαν αισθητά από το πρώτο μπορούσαν και καλύτερα αλλά γενικά αυτή η ασφαλής προσέγγιση (να είναι όλοι ικανοποιημένοι) δεν είναι πάντα και η ιδανική, το παιχνίδι μπορεί να έχει τη δική του ταυτότητα και σε όποιον αρέσει δε χρειάζεται να ακολουθεί πεπατημένες ούτε θα εκραγει ο εγκέφαλος κάποιου αν προσπαθήσει λίγο παραπάνω Οι βλακειες του Rise εγιναν στην προσωρινη αποκλειστικοτητα με το Xbox και την MS,εκει η εταιρια βιαστηκε να τελειωσει το παιχνιδι για να κυκλοφορησει οπως οπως στην πλατφορμα της MS(μεχρι και στο 360 το βγαλανε αρα και απο εκει χαθηκε τσαμπα χρονος)με αποτελεσμα το τελος οντως να δειχνει προχειρο. Οσο για τον αριθμο των tombs συμφωνω αλλα τουλαχιστον ηταν ενα θετικο βημα σε σχεση με το πρωτο. Αλλωστε εν μερη δεν φταιει η εταιρια στο τελικο παιχνιδι. Το Tomb raider του 2013 με τους ελαχιστους τυμβους/γριφους(οι οποιοι μαλλιστα ειναι κυριολεκτικα της πλακας)ειναι το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της σειρας ever.Αυτο μια εταιρια το εκλαμβανει αρκετα σοβαρα οσον αφορα την συνεχεια απο πλευρας προσφορας και ζητησης του κοινου. Γιαυτο λεω οτι στο κομματι των τυμβων σε σχεση με το πρωτο γινανε θετικα βηματα μπροστα. ισως να ειμαι εγω πολυ χαζος. Τι να πω. Παντως το παλεψα παρα πολυ γτ ειχε και πολυ ωραια γραφικα. Αλα ολο αυτο το ψαξε ψαξε ψαξε και να κανω κυκλους για να βρω που πρεπει να παω.. Δεν μπορουσα να το παλεψω αλλο. Οχι δεν καταλαβες.Ο λογος που το εγραψα αυτο πιο πανω ειναι γιατι και το προηγουμενο παιχνιδι εν μερη ηταν πανω κατω το ιδιο. Αλλωστε πρεπει να εισαι ο πρωτος που διαβαζω οτι το παιχνιδι το τερματησες με την βοηθεια του youtube επειδη ειχες χαθει.
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω πιστευω πως αν εδιναν μεγαλυτερη βαση στη δραση, το παιχνιδι θα αρεζε σε περισσοτερους. Αυτο
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Θυμαμαι εγω οταν το παιζα, προχωρουσα λιγο παρα περα και μετα εψαχνα 2 ωρες προς τα που να παω. Αυτο με κουρασε παρα παρα πολυ. Και πιστευω οτι θα κουρασε και πολυ κοσμο. Ακριβως αυτο το προβλημα ειχα και εγω, αντιθετα δε το αντιμετωπισα στο TR2013 το οποιο κυλαγε συνεχεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα