Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Σίγουρα μεγαλύτερες απ' οτι να κυκλοφορήσει μαζί με το FO4. ;)

Εγω θα το παρω στο XB1 μεθαυριο παντως βαριεμαι να περιμενω.

Αν έχεις την επιλογή, go for it.

Εγώ που το έπαιξα στο Χ360 δεν υπάρχει περίπτωση να μην το τιμήσω στο PC (και να το παίξω σαν άνθρωπος αυτή τη φορά).

• Like 3
Δημοσ.

Άμα πάτωσε στο Xbone τι ελπίδες έχει στο PC?! Προσωπικά δεν με απασχολεί το ποτε θα βγει.

Θα πουλησει περισσοτερο απο το One λογω Denuvo DRM που μεχρι τωρα σταματαει την πειρατεια σε οσα παιχνιδια το χρησιμοποιουν με πιο προσφατο παραδειγμα το Just Cause 3 και φυσικα επειδη η  pc εκδοση ειναι η ανωτερη. Αν προσθεσουμε σε αυτα και τα steam machines οπως και το steam Link που μας επιτρεπουν να παιζουμε παιχνιδια του pc στην τηλεοραση τοτε καταλαβαινεις οτι εχει πολλες ελπιδες στο pc και οτι σιγουρα θα φτασει και θα ξεπερασει το One.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνεπεσε στον ίδιο μήνα με το halo 5 που νομίζω ήταν μεγάλο λάθος από μόνο του. Για το PC πάντως, ελπίζω για ένα καλό πορτ όπως του προηγούμενου τίτλου.

Δημοσ.

Βασικά οποτε και να το βγάλουν το fu pc gamers το φάγαμε, time exclusive is bs, δεν του αξίζει αγορά imho ακόμα και τέλειο να είναι που δεν είναι, και αφού ψιλό πάτωσε στο X1 καλύτερα να πατώσει και από εμάς. δηλαδή μια στην απέξω και τώρα μας κάνουν χάρη κιόλας?! Nop :D

Δημοσ.

Δε λές πάλι καλά που δεν θα το έχουμε τέλος του '16 όπως οι PS users..?

Αγορά full price απο 'μένα τουλάχιστον δεν παίζει. Οταν πέσει πολύ ευχαρίστως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...