Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παταω αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη οπως εγραψα και πιο πανω. Βασικα το παρατησα εκει που το αφησε και ο φιλος arrows, λιγο μετα τη πρωτη αρκουδα. Σ ενα σημειο με χιονια που επι μια ωρα προσπαθουσα να βρω πως να παω παρακατω και ολο εβρισκα αδιεξοδο. Και ολο γυρνουσα πισω. Μπροστα ειχε μια σπηλια που εμπαινες μεσα και δεν σε εβγαζε πουθενα και γυρνουσα παλι πισω. Ε, ολο αυτο χαλαει τη διασκεδαση και μου εκοβε την ορεξη να το συνεχισω.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα αν εισαι εκει στην αρκουδα και μπηκες στην σπηλια ειναι ενας τοιχος που σπαει και ανοιγεις δρομο ειναι μπροστα σου αν πατησεις το Q σου βγαζει ποιος τοιχος ειναι..Ειναι παιχνιδι που εν μερη σου λεει που πας αλλα πρεπει να κανεις και εσυ λιγο ψαξιμο δεν ειναι δυσκολο.. που να φτασεις πιο μετα σε κατι μινι γριφους που εχει δηλαδη εκει τι θα κανεις??

Περα απο αυτο παρε ενα βιντεακι που βρηκα προχειρο και βαλτο 1:12:00 και μετα για να δεις αυτο που λεω...

Δημοσ.

Και πού να έπαιζες τα πρώτα Tomb Raider δηλαδή, και ειδικά το τρίτο.. θα έτρωγες το CD μαζί με το κουτί και το manual.

αυτό ήταν σαδιστικά δύσκολο, σε σημείο που γινόταν δυσάρεστο

το αμέσως επόμενο στην αίγυπτο ήταν πολύ πιο ευχάριστο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το τελειωσα 100% και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο παιχνιδι και μου αρεσε τοσο που θελω να παιξω και co-op.Οποιος ενδιαφερετε και για την φαση ειτε επειδη ειναι achievement hunter ας με κανει add στο steam να παιξουμε παρεα καμια μερα.dy1ngw1sh το ονομα το γραφω και στην υπογραφη μου

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Το τέλειωσα κι εγώ, με 86% completion.

Καλύτερο απ' το πρώτο σε όλους τους τομείς, εκτός απ' το story ίσως, που σχεδόν πέρασε και δεν ακούμπησε.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το παιχνίδι μέχρι τώρα αλλά έχω σταματήσει σε ένα σημείο όπου μου ζητάει rope arrows και κάτι μαχαίρια για να κόβω ropes .. τι γίνεται με αυτά ;

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το παιχνίδι μέχρι τώρα αλλά έχω σταματήσει σε ένα σημείο όπου μου ζητάει rope arrows και κάτι μαχαίρια για να κόβω ropes .. τι γίνεται με αυτά ;

πρεπει να προχωρησεις το main story και θα στα ξεκλειδωσει τοτε...

Δημοσ.

Όντως έπρεπε να συνεχίσω .. είναι στη. Φάση που έριξα εκείνο το άγαλμα και τρέχω να βγω από την σπηλιά ..

Μου έκανε μεγάλη έκπληξη που μιλάνε ελληνικά . Δεν το περίμενα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα χειριστήριο της logitech rumblepad 2 το οποίο είναι ολοκαίνουργιο. Το χειριστήριο το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια+ και αφού το είχα είπα να το δοκιμάσω στο Rise άλλα δεν είναι συμβατό χωρίς βέβαια να μου έχει βγάλει κάποιο ενδεικτικό μήνυμα. Υποψιάζομαι μήπως και θέλει χειριστήριο συμβατότητας 360 παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος τρόπος να δοκιμάσω εάν λειτουργεί;

Το χειριστήριο σε κάτι games ( gta san andreas, resident evil 4, prince of persia ) ήταν πολύ βολικό με καλή ποιότητα κατασκευής και για εκείνο το 30ευρω που είχα δώσει τότε τα αξίζει τα λεφτά του. Δεν πρόκειται να επενδύσω σε χειριστήριο ( έχω άλλες προτεραιότητες ) οπότε αν υπάρχει τρόπος με αυτό που έχω κομπλέ ειδάλλως θα το συνεχίσω σε πληκτρολόγιο.

Να θέλει τίποτα drivers ξέρω γω κάνα patch;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μετά τον θάνατο του Kostantin το video που ακολουθεί είναι και το ending? Μένει μόνο το fast travel που θέλω να πιστεύω πως δεν είναι για να γυρίσω σε κάθε base camp του παιχνιδιού και να μαζέψω ότι απέμεινε τα region summary!  :X  

Εάν ισχύει όλο αυτό, τότε είναι ίσως το πιο ξενέρωτο παιχνίδι και λυπάμαι πολύ το χρόνο που ξόδεψα από τη ζωή μου.

Δημοσ.

Εαν κρίνεις ένα ολόκληρο παιχνίδι, ΜΟΝΟ από το τέλος του, τότε μάλλον δεν θα σου άρεσε η σειρά Lost. :P

Άρα δηλαδή το παραπάνω ισχύει! Δεν το πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που κατέβασα στο νέο μου pc ( το οποίο ανυπομονούσα να αρχίσω ) ήταν μια τέτοια ξενέρα.

Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια που θα μπορούσα να αρχίσω.

Αν εξαιρέσουμε το θέμα των γραφικών που πραγματικά είναι πάρα πάρα πολύ καλά τα γραφικά... στο υπόλοιπο μέρος ( και εννοώ το gameplay ) εμφανίζεται μια Λάρα Κροφτ με ανανεωμένο οπλισμό και κινήσεις που όμως παράμενει αναξιοποίητος. Δεν μπορώ να δεχτώ εγκεφαλικά πως οι μάχες ήταν με 2 αρκούδες, 2 λιοντάρια, καμιά 20αρια βλάκες με τρατιωτικά και μπαντάνες άλλα και μερικούς ακόμα βλάκες με πανοπλίες. Να τρέχεις σαν χαζός να σκοτώνεις λαγουδάκια και ελάφια και να λύνεις γρίφους χωρίς ουσία στο παιχνίδι. Δηλαδή, τερμάτισα το παιχνίδι και δεν ξεκλείδωσα καν όλα τα weapons, για να μην αναφερθώ στα byzantine coins και την «μαύρη αγορά»! 

Δεν το πιστεύω πως το anniversary ήταν απλά καλύτερο.

Και για τους γρίφους, ποιους γρίφους δηλαδή; Απογοητεύτηκα και πρέπει να το δεχτείς διότι είναι η προσωπική μου άποψη και αγαπώ πολύ τo TOMB RAIDER, άλλα μην τρελαθούμε τελειώς. Κρίμα. Delete και ό,τι να ναι. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Η φάτσα που είχα όταν συνειδητοποίησα τι είναι το fast travel... ωχ και το πρότεινα και σε φιλαράκι, το έχει ήδη κατεβάσει και το ξεκίνησε... θέλω να δω την φάτσα του!

To Losτ ούτε καν το ξεκίνησα, μέχρι που είδα σπόιλ για το τέλος του σε καινούργια σειρά που έβλεπα και ξεκαρδίστηκα, σποιλ σε επεισόδιο σειράς; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...