Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και καθολου να μην αγορασεις το season pass δεν χανεις τιποτα. Σκεψου μονο οτι με περιπου 10-11 ευρω ξερω γω μπορει καποιος να αγορασει απο κλειδαδικο Borderlands 2 goty και Deus Ex human revolution ας πουμε. Κοινως και 15ευρω να πεσει το season pass παλι δεν αξιζει. Για ενα 5ευρω ειναι αντικειμενικα για αυτα που προσφερει σε σχεση με το κανονικο παιχνιδι(και ποσο κοστιζει πλεον)
Jastonas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το baba yaga είχε την πλάκα του. Ωραία ιστοριούλα αλλά φουλ κλισέ, και ξέρεις από την αρχή τι να περιμένεις.
icenex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι το ζαχαρωνα καιρο τωρα και περιμενα να το βρω σε καλη τιμη σε physical copy(τελικα δεν αντεξα να περιμενω μιας κ πεσανε λεφτα στα χερια μου). γενικα σε παιχνιδια που γουσταρω τα θελω με θηκουλες πες το κολλημα πειτε με old school εν παση περιπτωση και εκει που ψαχνομουν στο σκρουτζ πετυχα την 20 year edition στα 40 ευρω και μια χαρα εχει και το season pass και οτι αλλο dlc + ενα βιβλιαρακι που αν θες βαζεις εκει τα dvd.Λογικα θα το εχετε αναφερει ηδη αλλιως το μαθατε τωρα απο μενα Περα απο αυτο οσον αφορα το παιχνιδι ειμαι ακομη στην αρχη αλλα οπως και το πρωτο εχω φαει τρελο σκαλωμα καθομαι και τα ψαχνω ολα και να τα κανω ολα upgrade.Φανταστειτε το πηρα σαββατο απογευμα μετα την δουλεια και μολις κατεβηκε παιζει να επαιξα 6 ωρες συνεχομενα μπορει και παραπανω.Οταν ενα παιχνιδι εμενα με κραταει τοσες ωρες συνεχομενα ετσι χωρις να το βαριεμαι θεωρω οτι εχουν κανει σωστη δουλεια αυτοι που το βγαλανε.
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αξιζει να σημειωθει οτι το βιβλιαρακι που δινεται δωρο με την https://www.skroutz.gr/s/9520989/Rise-of-the-Tomb-Raider-20-Years-Celebration-Digibook-Edition-PC.html ειναι στην ουσια η θηκη για το παιχνιδι.Αυτο ισως αρεσει σε μερικους ισως και οχι. στο σκρουτζ πετυχα την 20 year edition στα 40 ευρω και μια χαρα εχει και το season pass και οτι αλλο dlc + ενα βιβλιαρακι που αν θες βαζεις εκει τα dvd.Λογικα θα το εχετε αναφερει ηδη αλλιως το μαθατε τωρα απο μενα https://www.skroutz.gr/s/9520989/Rise-of-the-Tomb-Raider-20-Years-Celebration-Digibook-Edition-PC.html Εγω 44ευρω απο ενα ακυρο καταστημα την βλεπω και μετα απο τα υπολοιπα γνωστα στα 49ευρω https://www.skroutz.gr/s/9470675/Rise-of-the-Tomb-Raider-20-Year-Celebration-Standard-PC.html H standar ειναι που εχει 40ευρω. Οσο για το παραπανω που λες περι κουτατων το εχω ξαναπει και πιο παλια.Σαν λογικη στεκει αλλα το θεμα ειναι να υπαρχει και καθολου κοπος,δηλαδη να αξιζει η εν λογω εκδοση. Εγω ειχα παρει την απλη αρχικη εκδοση κουτατη και μεσα πχ ουτε manual δεν εχει..... Τωρα αυτη με το βιβλιαρακι ναι και εγω αν δεν το ειχα το παιχνιδι αυτη θα επαιρνα οπως και στου quantum break.
icenex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτες τις 2 εγω πηρα την στανταρ αλλα εχει και το βιβλιαρακι μεσα...τωρα η αλλη απο πανω που ειναι πιο ακριβη δεν ξερω τι αλλο εχει μεσα ισως καποιο χαρτη??? Βασικα το πηρα απο αυτο το μαγαζι που ψωνιζω συχνα https://www.gamescom.gr/games/pc-games/pc-rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-artbook-edition.html Και παρατηρησα οτι στο σκρουτζ το εχει στη στανταρ εκδοση αλλα αμα πας στο site τους λεει οτι εχουν σε 41.90 την artbook edition..Τωρα τι να πω να εχουν κανει λαθος δεν ξερω παντως 41.90 το πηρα κολλησες στα 2 ευρω απο τα 40 που ειπα?
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πόδια αξίζει το παιχνίδι για αγορά στο 20 ευρώ ; Είμαι ανάμεσα σε αυτό στο syndicate και hit man τα πρώτα 2 επεισόδια . Το hitman όσο και αν το θέλω μου φαίνεται ότι θα δώσω 20 αυτό για ξανά 2 ώρα παιχνίδι για αυτό ρωτάω
Despotas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Για 15-20 ώρες είναι περίπου. Σε τέτοια τιμή πιστεύω αξίζει εφόσον βέβαια σου αρέσουν τα action adventure. Το Syndicate αν εννοείς το παιχνίδι του 2012 είναι ένα μέτριο FPS ενώ για το Hitman προσωπικά θα περίμενα να πάρω το ολοκληρωμένο πακέτο.
Anuminas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πόδια αξίζει το παιχνίδι για αγορά στο 20 ευρώ ; Και με το παραπάνω, το single player του παιχνιδιου δεν ειναι γραμμικο, ουσιαστικα το παιχνιδι ειναι σαν ανοιχτου κοσμου χωρις ομως να ειναι υπό την έννοια πως χωριζεται σε αυτονομες μεγαλες περιοχες με πολλαπλους στοχους περαν της κυριας αποστολής, μπορεις μάλιστα να γυρνας πισω για να ολοκληρωνεις πραματα και δευτερευοντες αποστολές που άφησες. Συγκριτικά με τη σειρά Uncharted αν ασχολήθικες ειναι πολυ πιο ελευθερο. Βασικά τα δυο παιχνιδια διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, έχουν διαφορετική φιλοσοφία.
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πόδια αξίζει το παιχνίδι για αγορά στο 20 ευρώ ; Είμαι ανάμεσα σε αυτό στο syndicate και hit man τα πρώτα 2 επεισόδια . Το hitman όσο και αν το θέλω μου φαίνεται ότι θα δώσω 20 αυτό για ξανά 2 ώρα παιχνίδι για αυτό ρωτάω Αν εχεις παιξει το πρωτο και σου αρεσε,επρεπε να το ειχες ηδη παρει(για την anniversary edition μιλαμε παντα).Τα αλλα παιχνιδια ειναι μετριοτατα μπροστα του(το Hitman που δεν ειναι καν ολοκληρο παιχνιδι) 1
Spartan117 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πόδια αξίζει το παιχνίδι για αγορά στο 20 ευρώ ; Είμαι ανάμεσα σε αυτό στο syndicate και hit man τα πρώτα 2 επεισόδια . Το hitman όσο και αν το θέλω μου φαίνεται ότι θα δώσω 20 αυτό για ξανά 2 ώρα παιχνίδι για αυτό ρωτάω Άμα σου αρέσουν τα AC το Syndicate αξίζει playthrough.
firepc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια δεν ξερω που πηγαινω σ αυτο το παιχνιδι. Και ειμαι μονο στο 8%. Συνεχεια γυρναω πισω γτ βρισκω αδιεξοδο. Και το βοηθητικο κουμπι που παταω, παλι δεν βγαζω ακρη
Jastonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια δεν ξερω που πηγαινω σ αυτο το παιχνιδι. Και ειμαι μονο στο 8%. Συνεχεια γυρναω πισω γτ βρισκω αδιεξοδο. Και το βοηθητικο κουμπι που παταω, παλι δεν βγαζω ακρη
arrows Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Aπίστευτα γραφικά και πολύ καλή απόδοση σε 4Κ dx12 που δοκίμασα, απλα δεν μπόρεσα να προχωρήσω πέρα απο την αρκούδα δε θυμάμαι ακριβώς το επίπεδο, πρέπει να είναι στην Σιβηρία δε προσπάθησα να το προχωρήσω άλλο αφού και μέχρι εκεί για εμένα ήταν απίστευτα βαρετό μόλις είδα οτι πρέπει να αφιερώσεις και χρόνο για να φτιάξεις βέλη κλπ, απλά τέλος....πάντως τους αξίζει ενα μπράβο για τον τεχνικό του τομέα είναι απίστευτο, όσο αναφορά την κριτική μου στο παιχνίδι αφορά μόνο την γνώμη μου αφου με το συγκεκριμένο είδος δενν, κάποιος όμως που του αρέσει η φάση ίσως το διασκεδάσει
firepc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Aπίστευτα γραφικά και πολύ καλή απόδοση σε 4Κ dx12 που δοκίμασα, απλα δεν μπόρεσα να προχωρήσω πέρα απο την αρκούδα δε θυμάμαι ακριβώς το επίπεδο, πρέπει να είναι στην Σιβηρία δε προσπάθησα να το προχωρήσω άλλο αφού και μέχρι εκεί για εμένα ήταν απίστευτα βαρετό μόλις είδα οτι πρέπει να αφιερώσεις και χρόνο για να φτιάξεις βέλη κλπ, απλά τέλος....πάντως τους αξίζει ενα μπράβο για τον τεχνικό του τομέα είναι απίστευτο, όσο αναφορά την κριτική μου στο παιχνίδι αφορά μόνο την γνώμη μου αφου με το συγκεκριμένο είδος δενν, κάποιος όμως που του αρέσει η φάση ίσως το διασκεδάσει Και γω εκει στα χιονια ειμαι και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Και δεν με βλεπω να το συνεχιζω. Τα γραφικα ηταν πολυ ωραια παντως. Φιλε jastonas, δεν ξερω αν θα το παιξω στο youtube. Μπορει ναι μπορει και οχι 1
icenex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Και γω εκει στα χιονια ειμαι και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Και δεν με βλεπω να το συνεχιζω. Τα γραφικα ηταν πολυ ωραια παντως. Φιλε jastonas, δεν ξερω αν θα το παιξω στο youtube. Μπορει ναι μπορει και οχι Το μονο ευκολο ειναι να βρεις που πας πατας Q και σου δειχνει προς τα που περιπου πρεπει να πας απλα δεν σου δειχνει πως πρεπει να σκαρφαλωσεις πραγμα που πρεπει να το βρεις μονος σου συνηθως δεν ειναι κατι δυσκολο να βρεις.Γενικα αν ασχοληθεις θα σε πορωσει σαν παιχνιδι εγω προσωπικα τα ψαχνω ολα και προσπαθω να κανω upgrade τα παντα.Το εχω φτασει 88% και κανω και τα achievements στο steam...Απο οτι καταλαβα τωρα βρισκομαι στην τελευταια περιοχη του παιχνιδιου που μολις ξεκινησα λογικα πρεπει να μου εμεινε κανα 2 ωρες παιχνιδιου ακομη μιας και τα ψαχνω ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα