Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α για αυτο εβαζα DX12...Αν και αργοπoρημενα υπαρχει διαφορα μεταξυ DX11-12;

Ισως χειροτερο performance(κοινως λιγοτερα frames)σε dx12 αναλογα την καρτα.Δεν αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Αύριο κυκλοφορεί η έκδοση "20 Year Celebration" του Rise of the Tomb Raider.

BuOtvMj.jpg

Στο PC όσοι έχουν το Season Pass θα λάβουν δωρεάν όλο το νέο περιεχόμενο, το οποίο θα διατεθεί και ξεχωριστά ως dlc  στο Steam.

Δημοσ.

21ευρω το season pass ομως και 26εχει ολη η εκδοση του παιχνιδιου.Και να θες δηλαδη να το παρεις το season pass ξεχωριστα δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

Dlc η αλλο game ειναι αυτο τ celebration??γτ εχω μπερδευτει λιγο

ειναι η Goty εκδοση του παιχνιδιου.

Το Blood Ties πρέπει να 'ναι καλό.

Μπα μαπα ειναι αλλα εχει ωραια ατμοσφαιρα υποθετω για αυτο που ειναι.(zzzambiezz :P)

Αξιζει να σημειωθει οτι το βιβλιαρακι που δινεται δωρο με την https://www.skroutz.gr/s/9520989/Rise-of-the-Tomb-Raider-20-Years-Celebration-Digibook-Edition-PC.html

ειναι στην ουσια η θηκη για το παιχνιδι.Αυτο ισως αρεσει σε μερικους ισως και οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα στο kinguin, δεν το έχω παίξει και μου φάνηκε μια χαρά η τιμή για το πακέτο. Πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθώ.

Δημοσ.

Για 25-26ευρω οντως η τιμη ειναι αψογη.Και δεν ειναι οτι μιλαμε για παλιο παιχνιδι αλλα για φετινο. Προσωπικα θα ηθελα να επαιζα και τα dlc αλλα το να δωσω 20ευρω για season pass σε παιχνιδι που η complete edition του εχει 25δεν αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ εγω π ειχσ το γκεημ κανα μινσ κ σημερα πηρα το σηζον παςς(το οποιο μ τα δωσε ολα τα dlc εκτος απο 2-3 στολες)εκανα λαλακια? :P

Δημοσ.

Για 25-26ευρω οντως η τιμη ειναι αψογη.Και δεν ειναι οτι μιλαμε για παλιο παιχνιδι αλλα για φετινο. Προσωπικα θα ηθελα να επαιζα και τα dlc αλλα το να δωσω 20ευρω για season pass σε παιχνιδι που η complete edition του εχει 25δεν αξιζει.

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ... είχα πάρει 39€ το παιχνίδι και το Season Pass δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 20...

Όπως και το Baba Yaga dlc που ήταν το μοναδικό που με ενδιέφερε δεν έχει μπει ποτέ σε έκπτωση...

21ευρω το season pass ομως και 26εχει ολη η εκδοση του παιχνιδιου.Και να θες δηλαδη να το παρεις το season pass ξεχωριστα δεν αξιζει

Θυμάμαι στο Borderlands 2 ενώ είχα το base game είχα αγοράσει τη GOTY γιατί έβγαινε πιο φθηνά από το Season Pass :P
Δημοσ.

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ... είχα πάρει 39€ το παιχνίδι και το Season Pass δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 20...

Όπως και το Baba Yaga dlc που ήταν το μοναδικό που με ενδιέφερε δεν έχει μπει ποτέ σε έκπτωση...

Αντικειμενικα τα dlc δεν ειναι κατι το τρομερο.Το ενα mode ειναι το κλασσικο generic call of duty/resident evil των τελευταιων ετων με τα zombie αρα το παιζεις δεν τον παιζεις,και το μονο Dlc το Baba yaga ειναι απο οτι ακουσα κανα 2ωρο και τιποτα το ιδιαιτερο.

Πιο πολυ το ηθελα για το γαμωτο επειδη και εγω ειχα παρει το παιχνιδι day one.Ασε που ουτως ή αλλως το εχω τερματησει ηδη 2φορες(1στο δυσκολοτερο επιπεδο κλασσικα)

Δημοσ.

Αντικειμενικα τα dlc δεν ειναι κατι το τρομερο.Το ενα mode ειναι το κλασσικο generic call of duty/resident evil των τελευταιων ετων με τα zombie αρα το παιζεις δεν τον παιζεις,και το μονο Dlc το Baba yaga ειναι απο οτι ακουσα κανα 2ωρο και τιποτα το ιδιαιτερο.

Πιο πολυ το ηθελα για το γαμωτο επειδη και εγω ειχα παρει το παιχνιδι day one.Ασε που ουτως ή αλλως το εχω τερματησει ηδη 2φορες(1στο δυσκολοτερο επιπεδο κλασσικα)

Αυτό ακριβώς. Και εγώ day one το είχα πάρει και μόνο το Blood Ties και το Baba Yaga θέλω να παίξω.

Άλλα όπως είπες το Baba Yaga είναι κάνα 2ωρο, ενώ το Blood Ties είναι "over an hour" όπως λέει και η ίδια η Squeenix.

Σίγουρα δεν αξίζουν ούτε full price ούτε στη τιμή του Season Pass.. Αναγκαστικά θα περιμένω.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...