dimitris21gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα λεφτά που θα κοστίζει μια χαρά κάνει την δουλειά του το PS4. Αυτό βλέπω από τα screenshots. Και δεν έχω, ούτε προβλέπεται να πάρω ποτέ PS4. 1
Oroku Saki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το tinypic δεν φορτώνει κάτι. Άκυρο. To εφτιαξα το αλλο λινκ. Πως ειναι λοιπον το παιχνιδι στο pc μου σε συγκριση με το ps4? Αυτα με overclock στην καρτα +100 mhz core +350 mhz memory και + 400 mhz στον επεξεργαστη
noFEARgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 To εφτιαξα το αλλο λινκ. Πως ειναι λοιπον το παιχνιδι στο pc μου σε συγκριση με το ps4? Αυτα με overclock στην καρτα +100 mhz core +350 mhz memory και + 400 mhz στον επεξεργαστη κατι δεν παει καλα με τα texture. στο low τα εχεις ;
Oroku Saki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 κατι δεν παει καλα με τα texture. στο low τα εχεις ; Το παιχνιδι το επαιξα με high textures γιατι με very hgih κολλουσε καποια σημεια. Μαλλον πρεπει να εκανε συμιπεση της εικονας το site που τις ανεβασα γιατι κανονικα ολα ultra τα ειχα βαλει για τις τραβηξω.
D.Luffy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πως ειναι λοιπον το παιχνιδι στο pc μου σε συγκριση με το ps4? Σύμφωνα με το screenshot που ανέβασες, τραγικό. 1
DJDB Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Και μια - μάλλον αρνητική - γνώμη για το παιχνίδι από εμένα, όπως την έγραψα στο Steam. Ξεκίνησα το Rise Of The Tomb Raider αφού τερμάτισα το Tomb Raider (του 2013). Αν και ενθουσιάστηκα με εκείνο το παιχνίδι, εδώ πήγαν το open world στοιχείο ένα βήμα παραπέρα. Αυτό μου έχει αφήσει ανάμικτα (και μάλλον αρνητικά) συναισθήματα, αφού το game έχει γίνει δαιδαλώδες, σχετικά κουραστικό και υποτονικό. Παράλληλα, κάτι τόσο ανοικτό απαιτεί και μια διαφορετική προσέγγιση, με in-game map και άλλα βοηθητικά στοιχεία που εδώ δεν υπάρχουν, οπότε καλείσαι συνεχώς να χρησιμοποιείς έκτες αισθήσεις και μενού. Επίσης, τα περιβάλλοντα δεν μπορώ να πω πως με έχουν ενθουσιάσει ιδιαίτερα, μιας και στο Tomb Raider ήταν πολύ πιο όμορφα και screenshot-worthy. Σε γενικές γραμμές, η πολυπλοκότητα δεν θεωρώ πως είναι υπέρ του Rise Of The Tomb Raider και επί του παρόντος δεν μπορώ να το προτείνω. Επίσης, είναι εξαιρετικά απαιτητικό, αφού με μια GTX 770, 16GB RAM και έναν i5 παίζω στα medium προς low για να μην έχω (πολλά) σπασίματα. Τέλος πάντων, δεν το βάζω στα αρνητικά αυτό, αφού τα specs μου είναι πια 2-3 ετών. Πιστεύω πάντως πως θα μπορούσε να είναι περισσότερο optimized.
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια locations ισχύει αυτό που λες. Π.χ. στο Soviet Installation και στο Geothermal Valley, που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ειδικά στο τελευταίο, όταν πρωτοέφτασα, ένιωσα αυτό που αναφέρεις. Ειδικά εγώ που προσπαθώ να τα βρω όλα, έχω αρχίσει να κουράζομαι. Στο Soviet Installation ήταν καλύτερα τα πράγματα πάντως, για κάποιο λόγο μου άρεσε περισσότερο σαν περιβάλλον. Στα προηγούμενα πάντως, δε μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που λες. Νομίζω είναι αρκετά πιο linear. Οπότε μπορείς να πεις ότι έχει λίγο απ' όλα. Το προηγούμενο ας πούμε ήταν πολύ πιο γραμμικό.
DJDB Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια locations ισχύει αυτό που λες. Π.χ. στο Soviet Installation και στο Geothermal Valley, που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ειδικά στο τελευταίο, όταν πρωτοέφτασα, ένιωσα αυτό που αναφέρεις. Ειδικά εγώ που προσπαθώ να τα βρω όλα, έχω αρχίσει να κουράζομαι. Στο Soviet Installation ήταν καλύτερα τα πράγματα πάντως, για κάποιο λόγο μου άρεσε περισσότερο σαν περιβάλλον. Στα προηγούμενα πάντως, δε μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που λες. Νομίζω είναι αρκετά πιο linear. Οπότε μπορείς να πεις ότι έχει λίγο απ' όλα. Το προηγούμενο ας πούμε ήταν πολύ πιο γραμμικό. Στο 7ωρο που είμαι, αυτήν την εντύπωση μου έχει δώσει. Πολλά πράγματα, χωρίς σωστό στήσιμο για "open world' (ή κάτι σαν open world, δεν είναι ακριβώς τέτοιο). Είναι όπως λες ένα μείγμα που - κατά τη γνώμη μου πάντα - δεν ταιριάζει σε Tomb Raider. Τουλάχιστον όχι με αυτήν τη συνταγή. Οι devs απλώς πήραν το πρώτο Tomb Raider και θέλησαν να το κάνουν πιο μεγάλο, προσθέτοντας του (περισσότερη) πολυπλοκότητα. Για εμένα αυτό δεν έχει κάτσει πολύ καλά.
logistoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω οτι ήταν γενικά καλύτερο και έκαναν βήματα μπροστά, ή έστω ας πούμε ότι τελειοποίησαν το πρώτο τιτλο Προφανώς δε δημιουργεί τον ίδιο ενθουσιασμό με το πρώτο, αλλά δεν υστερεί και πουθενά Τώρα για τον ανοικτό κόσμο που χάνεσαι δε θα το έλεγα ότι είναι και τόσο χαώδης, καλός ήταν Όσο για τα settings με presets high στην 7950 ήμουν οκ, σε κάποια σημεία όπως στη geothermal valley έπεφταν κάποιες φορές τα fps αλλά δε μπήκα καν στο κόπο να τα μετρησω, το παιχνίδι έπαιζε ήταν όμορφο, ευχάριστο, τέλος Δε μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα σε καμία περίπτωση
aplos73 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα στην παρέα.Το τελείωσα σήμερα το παιχνίδι.μπορώ να πω οτι μου αρεσε πολύ.και τα γραφικά πολύ καλά τα βρήκα.έπαιξα σε ανάλυση 1080 με τα settings high και δεν είχα κολήματα σε i5 6600, 16gb ram ,nvidia 96m gtx 4gb vram, ssd.Μακάρι να βγάλουν και συνέχεια.
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 στορυ καλυτερο αν ειχε . Εχει παει περιπατο γενικα αυτος ο τομεας στα games δυστυχως λιγα βγαινουν με καλη ιστορια. Kατα τ'αλλα ηταν καλο παιχνιδι και σχεδον βελτιωμενο σε ολους τους τομεις σε σχεση με το πρωτο . 1
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Και μια - μάλλον αρνητική - γνώμη για το παιχνίδι από εμένα, όπως την έγραψα στο Steam. Στο 7ωρο που είμαι, αυτήν την εντύπωση μου έχει δώσει. και εγω λοιπον να πω με την σειρα μου οτι το παραπανω ειναι παραδειγμα προς αποφυγη. Παραπανω λοιπον εγραψες μια κριτικη ή ενα review που λεει και το steam χωρις να το εχεις τερματησει να βοηθησεις ποιον ακριβως. Εκτως του οτι οποιος ηταν να αγορασει το παιχνιδι το εχει ηδη αγορασει (γιατι ειναι παιχνιδι του Γεναρη),το παραπανω review δεν βοηθαει και πολυ. Οσον αφορα την ιστορια σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτο οτι δεν ειναι απο τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου. στορυ καλυτερο αν ειχε . Εχει παει περιπατο γενικα αυτος ο τομεας στα games δυστυχως λιγα βγαινουν με καλη ιστορια Εδω δυστηχως οφειλεται το γεγονος οτι βιαζονται να κυκλοφορησουν το επομενο παιχνιδι.
DJDB Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 στορυ καλυτερο αν ειχε . Εχει παει περιπατο γενικα αυτος ο τομεας στα games δυστυχως λιγα βγαινουν με καλη ιστορια. Kατα τ'αλλα ηταν καλο παιχνιδι και σχεδον βελτιωμενο σε ολους τους τομεις σε σχεση με το πρωτο . και εγω λοιπον να πω με την σειρα μου οτι το παραπανω ειναι παραδειγμα προς αποφυγη. Παραπανω λοιπον εγραψες μια κριτικη ή ενα review που λεει και το steam χωρις να το εχεις τερματησει να βοηθησεις ποιον ακριβως. Εκτως του οτι οποιος ηταν να αγορασει το παιχνιδι το εχει ηδη αγορασει (γιατι ειναι παιχνιδι του Γεναρη),το παραπανω review δεν βοηθαει και πολυ. Οσον αφορα την ιστορια σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτο οτι δεν ειναι απο τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου. Εδω δυστηχως οφειλεται το γεγονος οτι βιαζονται να κυκλοφορησουν το επομενο παιχνιδι. Αν δεν σε βοηθάει "και πολύ" μπορείς να το αγνοήσεις ή να πατήσεις στο πλήκτρο που υπάρχει στο Steam και να πεις πως η αναφορά μου δεν ήταν βοηθητική (τα reviews μου εδώ). Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει πως κάνουμε κριτική μόνο εφόσον έχουμε τερματίσει το παιχνίδι ή μόνο εάν αυτό είναι "φρέσκο". Δυστυχώς αυτά είναι απόψεις που υιοθετεί το Steam και γειώνει χρήστες, χωρίζοντας τους σε κατηγορίες και ταχύτητες, επειδή ας πούμε αγόρασαν το παιχνίδι από κάπου αλλού. Με αυτήν την λογική, αφού κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι για 6 μήνες ας απαγορεύεται σε όλους τους άλλους να το κρίνουν. Αφού είναι πια "παλιό" και η άποψη όσον το πήραν στην αρχή μετράει περισσότερο. Έχω παίξει αρκετές εκατοντάδες παιχνίδια εδώ και 20-25 χρόνια για να μπορώ να κρίνω πότε μπορώ να γράψω ένα σχόλιο για ένα παιχνίδι. Και επειδή συνεχίζω το Rise και μετά την κριτική μου, μπορώ να σου πω πως αυτή γίνεται ακόμη πιο αρνητική (το σενάριο για παράδειγμα που αναφέρετε γίνεται ολοένα και χειρότερο. Και πιο αδιάφορο. Και πιο generic). Πάντα φιλικά, απλώς επειδή με σχολίασες προσωπικά . Δεν έχω διάθεση να τσακωθώ με κανέναν για κανένα παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα