Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρίσκω την προηγουμενη πιο άσχημη και αυτό λόγο κατωτερων graphs.

οντως η τωρινή εχει μια πολυ ωραια φυσικοτητα.

Δημοσ.

Ingame είναι το screen που πόσταρα dude...καλά μόλις τώρα δεν είπες το τελείωσες?! Its ok κατάλαβα...υπάρχουν πιο σημαντικά σημεία της Lara να συγκεντρωθείς i guess :P

Tώρα το ξεκίνησα είπα (στο 10% είμαι) αλλά δεν βλέπω με τα medium που είμαι αυτό το πρόσωπο ingame...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μεγάλο πρόβλημα να χάνεις και να σε πετάει αναγκαστικά στο τελευταίο autosave. Τι τα κάνουμε τα save ήθελα να ξερα...

Δημοσ.

Το τελείωσα το παιχνίδι. 15 ώρες περίπου για ένα 85%.

Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο σαν σενάριο, είχε πιο ωραίο μυστήριο, και τα σημειώματα/audio κτλ που έβρισκες ήταν πιο ενδιαφέρον. Στο ROTTR, μόνο η ιστορία της Baba Yaga μου άρεσε, έβγαλε ωραίο συναίσθημα, αλλά και αυτή είχε από νωρίς χάσει το μυστήριό της, καθώς ήξερες τι να περιμένεις. Απλά ήταν καλά narrated.

Το ευχαριστήθηκα το παιχνιδάκι, και ίσως συνεχίσω να φτάσω πιο κοντά στο 100%, ή τουλάχιστον να βρω όλα τα tombs.

Κάτι που με χάλασε πολύ στο παιχνίδι, ήταν η διαρκείς υπενθυμίσεις της Λάρας, με το τι πρέπει να κάνω. Λες και είμαι 12 χρονών, ή καθυστερημένος. Αντί να με αφήνει μόνο μου να τρέχω πέρα δώθε και να ψάχνω τον γρίφο, επαναλάμβανε ξανά και ξανά το hint που χρειαζόμουν για να προχωρήσω.

ΠΟΛΥ ενδιαφέρον βίντεο που κάπου στο 4ο λεπτό δείχνει πως τα παιχνίδια έχουν γίνει πιο "χαζά"... με συνεχείς επεξηγήσεις/hints/κτλ, αντί να πηγάζουν μόνες τους από το gameplay.

Δημοσ.

Η νεολαία δεν έχει την υπομονή που έχω εγώ και εσύ, και ακόμα και να την είχαν δεν έχουν την σκληροπυρηνικοί εκπαίδευση που έχουμε εμείς από old school titles, οποτε λογική σε σένα και σε μένα να φαίνονται γελοία. Εγώ γελάω με τα απόλυτος φυσιολογικά τοποθετημένα σκοινιά παντού όπου μπορείς να σκαρφαλώσεις, όπως και στο FC :D Άντε βάλε έναν πιτσιρικα να παίξει για παράδειγμα Metroid του SNES :P

• Like 2
Δημοσ.

Η νεολαία δεν έχει την υπομονή που έχω εγώ και εσύ, και ακόμα και να την είχαν δεν έχουν την σκληροπυρηνικοί εκπαίδευση που έχουμε εμείς από old school titles, οποτε λογική σε σένα και σε μένα να φαίνονται γελοία. Εγώ γελάω με τα απόλυτος φυσιολογικά τοποθετημένα σκοινιά παντού όπου μπορείς να σκαρφαλώσεις, όπως και στο FC :D Άντε βάλε έναν πιτσιρικα να παίξει για παράδειγμα Metroid του SNES :P

Αν δεις το βίντεο όμως... που πραγματικά είναι από τα πιο ενδιαφέρον/αστεία βίντεο που μπορεί να δει κάποιος λάτρης των παιχνιδιών (παρότι έχει κακό τίτλο και μεγάλη διάρκεια... θα σε ανταμείψει ...), δείχνει πως το Megaman σε μάθαινε να παίζεις, μέσα από το gameplay του και το χτίσιμο της πίστας, παρά με tutorials, ενδείξεις, Press e to grab... κτλ κτλ....

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι που με χάλασε πολύ στο παιχνίδι, ήταν η διαρκείς υπενθυμίσεις της Λάρας, με το τι πρέπει να κάνω. Λες και είμαι 12 χρονών, ή καθυστερημένος. Αντί να με αφήνει μόνο μου να τρέχω πέρα δώθε και να ψάχνω τον γρίφο, επαναλάμβανε ξανά και ξανά το hint που χρειαζόμουν για να προχωρήσω.

Απόλυτα κατανοητό, αλλά απο την δική μου μεριά, όπου έχω ίσως 1 ωρίτσα κάθε 2-3 μέρες να αφιερώσω σε ένα παιχνίδι (και κανά 2-3ωρο τα Σ/Κ), οι διαρκείς υπενθυμίσεις είναι αναγκαίο κακό μια και συνήθως αφήνω το εκάστοτε παιχνίδι στα "μισά" ενός γρίφου ή story segment και όταν ξανασχοληθώ έχω ξεχάσει τα μισά απο ότι έγινε :P

Δυστυχώς το "κάψιμο" και by extension, η υπομονή για trial and error, δεν είναι πλέον στο πρόγραμμα :(.

@{TDi}Dj2k..infc , απο την άλλη, υπάρχει πλέον μια γενιά "νέων" gamer που μεγαλώνουν με old-school sensibilities, βλ. για παράδειγμα το "rebirth" των roguelike (όπως Binding of Isaac, Dungeons of Dredmor, Enter the Gungeon, FTL) και hard to define categories όπως Dark Souls, Salt & Sanctuary, genres και games που ανταμοίβουν την υπομονή (ίσως μπορεί να μετρηθεί και το Dishonored στο προαναφερθέν) :) .

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...