Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη αν καποιος εχει παρει το παιχνιδι αυτες τις μερες ειτε αγορα ειτε κατεβασμα και θελει να γραψει καποιες εντυπωσεις καλο θα ειναι να ανατρεξει στα ποστ οταν ηταν φρεσκο το game????

Εντυπωσεις για το παιχνιδι προφανως και μπορει να γραψει,ενδιαφερον για απαντησεις δεν θα υπαρχει.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι τέλειο πορτ αλλά όχι και κακό, δηλαδή το QB τι να πει..Ή το GoW: Ultimate Edition που είναι τίγκα στο stuttering.

lol, fair enough συγκρίνοντας το με τα υπόλοιπα μούφo dx12 games ναι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Μεχρι και high settings ειναι αξιοπρεπεστατο το παραπανω παιχνιδι απο day one. Στα very high settings κυριως και σε μερικες περιοχες υπηρχε θεμα με fps drops, αλλα ουτως ή αλλως οι διαφορες οπτικα ειναι σχεδον ανυπαρκτες αρα σιγα.

Δεν ξερω με το Dx12 αν χαλασε το παιχνιδι ,αλλα ως dx11 game ηταν σχεδον απροβληματιστο τις πρωτες μερες.

Δημοσ.

Για stuttering δεν ξερω λογω gsync που εχω. Οσο για το framerate και παλι σου ειπα οτι κυριως σε very high settings και σε συγκεκριμενες περιοχες ηταν οι βουτες που δεν κραταγαν και καθολου παρα λιγα δευτερα οταν πρωτο πηγαινες για πρωτη φορα στην περιοχη. Τα ιδια βεβαια ειχαν γραφτει και οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι που υπηρχε και το μεγαλυτερο ενδιαφερον για αυτο και απο αλλα ατομα.

Δημοσ.

Textures αν δεν έχεις 16GB Ram και Shadows θα έλεγα. Στο Geothermal Valley ίσως χρειαστεί να ρίξεις κάνα δυο ρυθμίσεις ακόμα γιατί βαραίνει απότομα το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Σε DX11 με 970 G1 και 1440p, θα μπορέσω να βάλω καμιά ρύθμιση στο Very High;

Όλες σχεδόν.

Για ποσα frames μιλαμε γιατι και εγω g1 εχω αλλα με το που παω 1440 dsr παει απο 55+ fps στα 30 με fxaa εννοειται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...