GIOVINCO Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ευχαριστώ απλά ανήσυχο γιατί ο ι3 ο κακόμοιρος δεν την παλεύει και πολύ στα βαριά παιχνίδια, άκουσα ότι είναι φανταστικό παιχνίδι , θα το κάνω install Το παιχνιδι ειναι οντως φανταστικο και μια χαρα θα την παλεψει ο i3 μην αγχωνεσαι. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το παιχνιδι ειναι οντως φανταστικο και μια χαρα θα την παλεψει ο i3 μην αγχωνεσαι. ευχαριστώ
Despotas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τέλος και από μένα στο 87% στο Seasoned Raider σε περίπου 20 ώρες. Το παιχνίδι είναι όντως πολύ καλό και αξίζει σίγουρα για όλους τους φίλους των action-adventure. Η συνταγή είναι σχεδόν ίδια με το προηγούμενο με προσθήκες όπως crafting, καλύτερο stealth, περισσότερα tombs και γενικά πιο πολλά για εξερεύνηση. Τεχνικός τομέας εξαιρετικός, από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Το σημαντικό όμως είναι πως είναι fun to play και γι' αυτό και μόνο αξίζει. Το σενάριο ασφαλώς δεν είναι πρωτότυπο αλλά εξυπηρετεί μια χαρά. Από μένα 9/10, μην το χάσετε απλά, από τα καλύτερα παιχνίδια στη κατηγορία του.
zvarthangalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Όσοι έχετε πέσει θύματα της κρίσης απλά πανηγυρίστε, το πιάσατε το υπονοούμενο εε! 12
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Όσοι έχετε πέσει θύματα της κρίσης Οποιος δεν μπορει να μαζεψει απο το Γεναρη που βγηκε το παιχνιδι μεχρι σημερα 25ευρω(κλειδαδικο)τοτε πολυ πιθανο να μην εχει ουτε pc που να το τρεχει το παιχνιδι.Εκτως αν μιλαμε για αλλη κατηγορια που μονο για γελια δεν ειναι. 3
tzizzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Φουλγκο πραγματικα τωρα θες να στο αναλυσω οτι δεν ισχυει αυτο που λες ? τουλ ετσι που το εννοεις .. ναι 25 ευρω για καποιους ειναι εκτος προυπολογισμου. θες να σου πω τι πληρωνω το μηνα και ποσα βγαζω? να σου πω πως μερικες φορες μπαινω και μεσα? και οχι μονο εγω αλλα χιλιαδες ακομα.. οποτε ναι δε μπορει καποιος να μαζεψει λεφτα για παιχνιδι λογω υποχρεωσεων.. οφφτοπικ αουτ 6
noFEARgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και γω δεν εχω να φαω ας παω να κλεψω γιατι το οτι δεν εχω εγω να φαω δικαιολογει την πραξη μου ... Δεν υπαρχει τιποτα ηθικο σε αυτο που κανουμε . ''Κλεφτες'' ειμαστε ολοι μας η για να το θεσω καλυτερα κλεπταποδοχοι . Σταματηστε να βρισκετε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν . Τελος το off topic και απο μενα . 2
giannisag17 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ο fulgore καλά τα λέει...Εάν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι αυτόν τον μήνα το κάνεις τον επόμενο..το να φτιάχνεις 700 ευρώ και πάνω pc και να παίζεις πειρατικά το θεωρώ λάθος..Είναι σαν μερικούς που αγοράζουν s7 και iphone 6 και ούτε λεφτά για κάρτα δεν έχουν.. 7
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το port είναι κακό με το framerate all over the place ακόμα και με 980, συμβουλή μου κάντε ότι έκανα και εγώ, ενοικίαση για PS/Xbox. Έτσι κι αλλιώς έχει μικρό replayability. Εννοείτε ότι η παπατζα τους με exclusivity bollox δεν ξεχνιέται...
gatokoritso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 βγαίνουμε off topic δν έχει καμία σημασία με ποιο τρόπο πήρε κάποιος το παιχνίδι.ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εντάξει, δεν είναι τέλειο πορτ αλλά όχι και κακό, δηλαδή το QB τι να πει..Ή το GoW: Ultimate Edition που είναι τίγκα στο stuttering. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 βγαίνουμε off topic δν έχει καμία σημασία με ποιο τρόπο πήρε κάποιος το παιχνίδι.ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι. Οτι ειχε να ειπωθει για το παιχνιδι γραφτηκε τον πρωτο καιρο που βγηκε,και απο την στιγμη που δεν εχει multiplayer γιαυτο και το τελευταιο σχολιο ειναι απο τον Απριλιο/Μαιο. Δεν εχω θεμα με το πως θα παιξει ο καθενας το παιχνιδι αλλα βρισκω ανουσιους ''πανηγυρισμους'' για την εν λογω εκδοση. Σταματηστε να βρισκετε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν . Τελος το off topic και απο μενα . Οσο για τα παραπανω που γραφτηκαν,ο συμφορουμιτης νομιζω με καλυψε απολυτα.
gatokoritso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εντάξει, δεν είναι τέλειο πορτ αλλά όχι και κακό, δηλαδή το QB τι να πει..Ή το GoW: Ultimate Edition που είναι τίγκα στο stuttering. ναι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις παιζει μια χαρα. Οτι ειχε να ειπωθει για το παιχνιδι γραφτηκε τον πρωτο καιρο που βγηκε,και απο την στιγμη που δεν εχει multiplayer γιαυτο και το τελευταιο σχολιο ειναι απο τον Απριλιο/Μαιο. Δεν εχω θεμα με το πως θα παιξει ο καθενας το παιχνιδι αλλα βρισκω ανουσιους ''πανηγυρισμους'' για την εν λογω εκδοση. Οσο για τα παραπανω που γραφτηκαν,ο συμφορουμιτης νομιζω με καλυψε απολυτα. ok 2
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι. Το μονο νεο που εχει το παιχνιδι(αν θεωρειται αυτο κατι το καινουργιο)ειναι οτι βγαινει ειδικη εκδοση που εχει μεσα τα Dlc https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=rise+of+the+tomb+raider
garrett156 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 δηλαδη αν καποιος εχει παρει το παιχνιδι αυτες τις μερες ειτε αγορα ειτε κατεβασμα και θελει να γραψει καποιες εντυπωσεις καλο θα ειναι να ανατρεξει στα ποστ οταν ηταν φρεσκο το game????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα