Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ απλά ανήσυχο γιατί ο ι3 ο κακόμοιρος δεν την παλεύει και πολύ στα βαριά παιχνίδια, άκουσα ότι είναι φανταστικό παιχνίδι , θα το κάνω install :)

Το παιχνιδι ειναι οντως φανταστικο και μια χαρα θα την παλεψει ο i3 μην αγχωνεσαι.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος και από μένα στο 87% στο Seasoned Raider σε περίπου 20 ώρες. Το παιχνίδι είναι όντως πολύ καλό και αξίζει σίγουρα για όλους τους φίλους των action-adventure.

Η συνταγή είναι σχεδόν ίδια με το προηγούμενο με προσθήκες όπως crafting, καλύτερο stealth, περισσότερα tombs και γενικά πιο πολλά για εξερεύνηση. Τεχνικός τομέας εξαιρετικός, από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Το σημαντικό όμως είναι πως είναι fun to play και γι' αυτό και μόνο αξίζει. Το σενάριο ασφαλώς δεν είναι πρωτότυπο αλλά εξυπηρετεί μια χαρά.

Από μένα 9/10, μην το χάσετε απλά, από τα καλύτερα παιχνίδια στη κατηγορία του.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όσοι  έχετε πέσει θύματα της κρίσης 

Οποιος δεν μπορει να μαζεψει απο το Γεναρη που βγηκε το παιχνιδι μεχρι σημερα 25ευρω(κλειδαδικο)τοτε πολυ πιθανο να μην εχει ουτε pc που να το τρεχει το παιχνιδι.Εκτως αν μιλαμε για αλλη κατηγορια που μονο για γελια δεν ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

Φουλγκο πραγματικα τωρα θες να στο αναλυσω οτι δεν ισχυει αυτο που λες ? τουλ ετσι που το εννοεις .. ναι 25 ευρω για καποιους ειναι εκτος προυπολογισμου. θες να σου πω τι πληρωνω το μηνα και ποσα βγαζω? να σου πω πως μερικες φορες μπαινω και μεσα? και οχι μονο εγω αλλα χιλιαδες ακομα.. οποτε ναι δε μπορει καποιος να μαζεψει λεφτα για παιχνιδι λογω υποχρεωσεων.. οφφτοπικ αουτ

• Like 6
Δημοσ.

Και γω δεν εχω να φαω ας παω να κλεψω γιατι το οτι δεν εχω εγω να φαω δικαιολογει την πραξη μου ...

Δεν υπαρχει τιποτα ηθικο σε αυτο που κανουμε . ''Κλεφτες'' ειμαστε ολοι μας η για να το θεσω καλυτερα κλεπταποδοχοι . 

Σταματηστε να βρισκετε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν . 

Τελος το off topic και απο μενα . 

• Like 2
Δημοσ.

Ο fulgore καλά τα λέει...Εάν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι αυτόν τον μήνα το κάνεις τον επόμενο..το να φτιάχνεις 700 ευρώ και πάνω pc και να παίζεις πειρατικά το θεωρώ λάθος..Είναι σαν μερικούς που αγοράζουν s7 και iphone 6 και ούτε λεφτά για κάρτα δεν έχουν..

• Like 7
Δημοσ.

Το port είναι κακό με το framerate all over the place ακόμα και με 980, συμβουλή μου κάντε ότι έκανα και εγώ, ενοικίαση για PS/Xbox. Έτσι κι αλλιώς έχει μικρό replayability. Εννοείτε ότι η παπατζα τους με exclusivity bollox δεν ξεχνιέται...

Δημοσ.

βγαίνουμε off topic δν έχει καμία σημασία με ποιο τρόπο πήρε κάποιος το παιχνίδι.ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

βγαίνουμε off topic δν έχει καμία σημασία με ποιο τρόπο πήρε κάποιος το παιχνίδι.ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι.

Οτι ειχε να ειπωθει για το παιχνιδι γραφτηκε τον πρωτο καιρο που βγηκε,και απο την στιγμη που δεν εχει multiplayer γιαυτο και το τελευταιο σχολιο ειναι απο τον Απριλιο/Μαιο.

Δεν εχω θεμα με το πως θα παιξει ο καθενας το παιχνιδι αλλα βρισκω ανουσιους ''πανηγυρισμους'' για την εν λογω εκδοση.

Σταματηστε να βρισκετε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν . 

Τελος το off topic και απο μενα . 

Οσο για τα παραπανω που γραφτηκαν,ο συμφορουμιτης νομιζω με καλυψε απολυτα.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι τέλειο πορτ αλλά όχι και κακό, δηλαδή το QB τι να πει..Ή το GoW: Ultimate Edition που είναι τίγκα στο stuttering.

ναι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις παιζει μια χαρα.

Οτι ειχε να ειπωθει για το παιχνιδι γραφτηκε τον πρωτο καιρο που βγηκε,και απο την στιγμη που δεν εχει multiplayer γιαυτο και το τελευταιο σχολιο ειναι απο τον Απριλιο/Μαιο.

Δεν εχω θεμα με το πως θα παιξει ο καθενας το παιχνιδι αλλα βρισκω ανουσιους ''πανηγυρισμους'' για την εν λογω εκδοση.

Οσο για τα παραπανω που γραφτηκαν,ο συμφορουμιτης νομιζω με καλυψε απολυτα.

ok

bye-bye-gif.gif

• Like 2
Δημοσ.

ο σκοπός του θέματος είναι να μιλαμε για το gameplay κ οτιδήποτε εξελίξεις με το παιχνίδι.

Το μονο νεο που εχει το παιχνιδι(αν θεωρειται αυτο κατι το καινουργιο)ειναι οτι βγαινει ειδικη εκδοση που εχει μεσα τα Dlc https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=rise+of+the+tomb+raider

Δημοσ.

δηλαδη αν καποιος εχει παρει το παιχνιδι αυτες τις μερες ειτε αγορα ειτε κατεβασμα και θελει να γραψει καποιες εντυπωσεις καλο θα ειναι να ανατρεξει στα ποστ οταν ηταν φρεσκο το game????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...