Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κάνω; Λεφτά για να πάρω άλλη ψήκτρα και ανεμιστήρες δεν παίζουν.

Σκέφτομαι να ξηλώσω το πλαστικό μαζί με τους μαμίσιους ανεμιστήρες και να βάλω 2  ανεμιστήρες 9.2mm η 12mm (τους κλασικούς ανεμιστήρες που βάζουμε σε tower) πάνω στην ψήκτρα. 

Η κάρτα μου είναι αυτή εδώ:

Δημοσ.

Παίρνεις έναν ανεμηστήρα του εμπορίου, ίδιο μέγεθος με αυτόν της κάρτας (~8 ή 9.2cm ), ξεβιδώνεις αυτόν της κάρτας (λογικά έχει 3 μικρές βίδες στο κέντρο), και κολάς το hub-άκι του καινούριου ανεμηστήρα, στην τελική με σιλικόνη ή εποξική κόλλα.

Κόβεις το καλώδιο του ανεμιστήρα που αφαίρεσες και χρησιμοποιώντας θερμοσυστελώμενο καλωδίων, ενώνεις ένα ένα τα καλώδια τους αντίστοιχου χρώματος απο τον καινούριο ανεμηστήρα! ;)

Εγώ αυτό θα έκανα με κόστος <5 ευρώ!

• Like 6
Δημοσ.

κάτι τέτοιο λέω να κάνω. ΘΑ χρειαστώ slim ανεμιστήρα όμως για να το κάνω αυτό. Κανονικό μέγεθος δεν χωράει με τίποτα κάτω από το πλαστικό κάλυμμα 

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκίμασε να την στρεσαρεις νομίζω ο δεύτερος λειτουργεί από κάποιες θερμοκρασίες και πάνω και όταν δεν ζορίζεται η κάρτα βγαίνει πάλι εκτός και λειτουργεί με έναν, τουλάχιστον έτσι κάνει η δική μου 7950 vaporx

Δημοσ.

Για δοκίμασε να την στρεσαρεις νομίζω ο δεύτερος λειτουργεί από κάποιες θερμοκρασίες και πάνω και όταν δεν ζορίζεται η κάρτα βγαίνει πάλι εκτός και λειτουργεί με έναν, τουλάχιστον έτσι κάνει η δική μου 7950 vaporx

Μπα, στην δικιά μου κάρτα δεν ισχύει αυτό, δουλεύουν και οι 2 μαζί. Τώρα που ό ένας δεν δουλεύει ο άλλος βαράει πολλές στροφές για να καλύψει την θερμοκρασία και για τους 2. Μιλάμε σαν αεροπλάνο κάνει!!! χαχαχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα 1 από αυτούς που είχα πρόχειρο:

http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fn073-viper-r-pwm-fan-140mm-black-yellow-p-PER.810998

Να πάρω έναν ίδιο να βάλω δίπλα του; Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι το RPM που είναι πολύ χαμηλώτερο από τους μαμίσιους. (600-1600 RPM ενώ οι μαμίσιοι πάνε μέχρι 3000rpm). Είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος βέβαια... 14cm vs 9.2cm μαμίσιος ανεμιστήρας

Να πάρω έναν ίδιο η να ψάξω σε 12cm με μεγάλο RPM >2500????

Δημοσ.

κανε αυτο που εκανα εγω  αγορασα μια μεταχειρω τριχ 290 με καμενα τα φαν

και  αγορασα  και κολησα 2x 12 αρηδες φαν  pwrm ( 4 PIN) με tireup και θερμοσιλικονη σε στρατηγικα σημεια  αποτελεσμα τελειο και ησυχο ταν φαν ελεγχοντε απο τη μητρικη !! 

http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355

μιλαμε για τη πανω καρτα !!

post-238528-0-27239500-1439198451_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καν θερμοσιλικονη. Εγω τον εδεσα με δεματικα πανω στη ψυκτρα.

Το ερωτημα ειναι αν τα 1600 rpm του ανεμιστηρα αρκουν η χρειαζεται πιο γρηγορο. Εσυ τι ανεμιστηρες εβαλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...