skopelmix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας... θα πάω με το σύστημα του babi απλά θα βάλω την hds και θα βάλω ένα κουτί που έχω στην αποθήκη σε στυλ αυτό που έβαλε στη σύνθεση. ... ... για να πάρω το τροφοδοτικό που μου δείξατε θα πρέπει να πέσω σε h81 μητρική το οποίο δεν αξίζει κατά την άποψη μου... λογικά πρεπει να μείνουμε με το force για λίγους μήνες... αχχχ Ελλάδα... Αφού έχεις κουτί στη αποθήκη γιατί δεν βάζεις H97 εφόσον είσαι μέσα στο budget?πρώτα αποφασίζουμε τί θέλουμε μετα διαβάζουμε προσεκτικά αυτά που μας γράφουνε και μετά το παίζουμε θιγμένοι.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας... θα πάω με το σύστημα του babi απλά θα βάλω την hds και θα βάλω ένα κουτί που έχω στην αποθήκη σε στυλ αυτό που έβαλε στη σύνθεση. Με την iGpu του celeron πιστεύω γίνεται να παίξεις... εδώ battlefield 3 στα low το σηκώνει... @skopelmix επειδή έγραψα πως το θέλουμε και για lol δεν είναι αποκλειστικά για αυτό... και να ήταν όμως δεν υπάρχει λόγος να γίνεις επιθετικός... εγώ το σύστημα το θέλω για τον χ ψ λόγο τώρα άμα δεν γουστάρεις να βοηθήσεις μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να με προτείνεις κάτι... τέλος πάντων ευχαριστώ όλους που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία να με βοηθήσουν αν εχεις κουτι, τοτε η καλυτερη συνθεση που μπορεις να παρεις -με μια μικρη υπερβαση στο μπατζετ-, ειναι η συνθεση του koolis..!! με Z97- EVGA 430W- 4GB RAM- G3258.., εχεις ετοιμη μια πολυ καλη βαση για gaming συστηματακι..! με την προσθηκη στο μελλον, μιας καρτας γραφικων και μιας 4αρας μνημης ακομα....!! αλλιως με μια αλλαγη επεξεργαστη, σε G1820 εισαι εντος μπατζετ..!!!
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τι θα παίζεις με την igpu των celeron,pentium... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα