Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

εδω και καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Καποια παιχνιδια που περναω στον σκληρο μου (Το λογισμικο ειναι σε εναν ssd,τα παιχνιδια τα βαζω σε εναν hdd) μερικες φορες την ωρα που παιζω το παιχνιδι κρασαρει χωρις λογο.

Δεν γνωριζω αν ειναι προβλημα του σκληρου ή καποιο κολλημα του λογισμικου που βρισκεται στον ssd.

Στο hdsentinel η υγεια του hdd μου ειναι στο 100% και του ssd μου στο 96%.

Γνωριζει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα;

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι λογοι για τους οποιους μπορει να κρασαρει ενα παιχνιδι. Δε νομιζω παντως να φταιει το γεγονος οτι εχεις σε διαφορετικο σκληρο τα παιχνιδια, κι εγω αυτο εχω κανει λογω χωρητικοτητας. Καθε φορα που κρασαρει δε σου πεταει καποιο μηνυμα? Κοιταξε και τους drivers της καρτας γραφικων αν εχεις τους τελευταιους περασμενους.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη περασα και ενα παιχνιδι χθες στον ssd παρατηρησα οτι δεν ειναι θεμα σκληρου.

Το παιχνιδι κρασαρε την ωρα που απενεργοποιουσα το vertical sync.

Σε ενα αλλο παιχνιδι (συγκεκριμενα Hearthstone) που ειναι παιχνιδι με μηδενικες απαιτησεις για το συστημα μου,το 80% των περιπτωσεων οταν παω να το κλεισω,μου πεταει αρχικα αυτο το μηνυμα http://prntscr.com/7we02s

και αφου πατησω close program,θα κλεισει κανονικα.

Να πω οτι δεν μουτο κανει σε ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει,αλλα τουλαχιστον σε ενα 40%.

Drivers της καρτας εχω τους τελευταιους.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο παρα το οτι ισως χρειαστει να κανω ενα φορματ(?)

Δεν αντιμετωπιζω αλλο προβλημα εκτος απο αυτο,ολα τα αλλα δουλευουνε ρολοι.

Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο παθαίνω στο bf4, έχω μερικές φορές stuttering από τον σκληρό, βαράει 100% έτσι στο άκυρο. Λειτουργικό έχω τα 8.1, καθαρά από ιούς, drivers οι τελευταίοι, σκληρό έχω τον wd caviar blue 500gb 7200 rpm 16mb cache με 100% υγεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...