Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.html

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Πέρα από την κάμερα σαν φακό, έχει και κορυφαίο λογισμικό γι αυτήν και γενικά σε όλους τους τομείς παίρνει άριστα.

Ισχύει, την έχω τη συσκευή και είναι μακράν ότι καλύτερο σε πολλούς τομείς. Ποιοτικά πολύ υψηλά (δύσκολα βρίσκεις αλουμίνιο και ποιοτικό πλαστικό Nokia σε τέτοια χρήματα), η κάμερα από τις καλύτερες με παμπολλες ρυθμίσεις και η (curved) οθόνη ίσως η καλύτερη FHD που έχει δει, με τα καλύτερα χρώματα και απόλυτο μαύρο. Τώρα είναι και ακριβούτσικο, άμα πέσει κι άλλο είναι τρελό VFM για τους WPhonόφιλους.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ακριβό. Δεν παίρνεις κάτι καλύτερο κατά τη γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ακριβό. Δεν παίρνεις κάτι καλύτερο κατά τη γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα.

Τσάμπα είναι για ότι προσφέρει, γενικά είναι μη-συμφέρουσα η αγορά συσκευής αυτές τις μερες. Υπό άλλες συνθήκες (μέχρι πριν κάνα δυο βδομάδες δηλαδή) ήταν πολύ πολύ καλύτερα. Οπότε ο TS ας κάνει λίγο υπομονή να φτιάξουν τα πράματα και να πέσουν οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω κινητο μεχρι 400 ευρω με βασικη προυποθεση να εχει καλη και εξυπνη καμερα με αυτοματη εστιαση γρηγορο ζοομ κτλπ.

Άσχημη εποχή για αγορές φίλε , όπως λέει ένας φίλος απο πάνω περίμενε να ξεδιαλύνει το θέμα λιγο και να πέσουν οι τιμές ... Γιατί εκτός του οτι βρίσκονται στων θεό δεν ειναι καθόλου συνετό να βιαστείς αυτή την χρονική περίοδο .

Για εμένα βλέπεις το lg G4 που έχεις OIS (optical image stabilization) εχει και ISO και πολλά αλλα καλούδια , δεν το λένε άδικα το κινητο με την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή , όποτε περιμένεις και βλέπεις , εκτός αυτού η lg ειναι γνωστή για την τιμολόγηση της και τις γρήγορες πτώσεις των τιμών . Αν δεν υπήρχαν τα καπιταλ κοντρολς το lg ήταν είδη τέλη Ιούνη στα 460 ευρώ στα σκρουτζομαγαζα και τώρα θα ήταν σίγουρα κάτω των 400 .

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερή κάμερα έχει και το G3. Βασικά από όσα έχουν αναφερθεί νομίζω πως είναι το καλύτερο, και είναι και οικονομικό.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η κάμερα του g3 καλύτερη του 930;

Για κανενα λόγο, όμως είναι πολύ καλή για μια οικονομική VFM συσκευή Android (από τις λίγες όμως που υπάρχουν).

Είπε ο άνθρωπος φοβερή, δεν είπε "φοβερότερη"

Μην το δέσουμε και κόμπο, ειρήνη αδελφοί ημών :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...