grigas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν, πήγα κ εγώ ο άνθρωπος να αγοράσω ένα cd recorder από το dabs.com και ενώ όλα είναι όμορφα κ ωραία (και η τιμή ακόμα πιο ωραία) μου ζητάει το Issue Number της κάρτας μου.Βρίσκομαι στην Αγγλία έχω Nat West Solo και πουθενά δεν βλέπω πάνω στην κάρτα μου αυτό τον αριθμό.Σημειωτέων το ζητάει επιπλέον από τον αριθμό της κάρτας κ τα 3 ψηφία που είναι από πίσω... Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει... Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Pleon oi kartes den exoun issue number pano.Bale ena opoio na nai. Bale 0 i 1!!! Pantos koita kai sto ebuyer.co.uk i sto Amazon.co.uk nomizo tha breis fthinotera ekei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 basika min bazeis tipota.. twra perimenw mia paragelia apo to dabs kai den thimamai na exw siplirwsei tipota pou na exei sxesi me issue number. Partous ena tilefwno kai rwta tous.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.