Προς το περιεχόμενο

lollipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου ειχαν πει πλακετα!!!! χαχαχα τους κλεφτες για να μην πω τιποτα χειροτερο.

Δημοσ.

αμα οπως ειπε ο τυπος ισχυει η εγγυηση θα πληρωσω τιποτα?

ειχα στην στειλει και στην samsung και μου ειπαν με επισημο email οτι η εκδοση του κινητου μου δεν περνει την lollipop!!τι φαση?μπορω καπως να το γυρισω και να δικαιωθω? :P

Δημοσ.

Το SM-A500FU περνει Lollipop.

Απο την στιγμη που δεν εισαι root και δεν εχεις πειραξει το κινητο δεν εχεις θεμα.

Απο επισημο site περασες την Lollipop.

Δεν πληρωνης τιποτα αφου ειναι στην εγγυηση.

Δημοσ.

Αν κολλήσουμε σε bootloop

Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία,

μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

Να σε ρωτήσω...

Επειδή είχα βάλει κωδικό κλειδώματος στην οθόνη τον οποίο ξεχασα,έπρεπε να κάνω factory reset.Επειδη όμως δεν γινόταν να μπω από το μενού του κινητού έπρεπε να το βάλω σε recovery mode.Εκλεισα το κινητό και αντί να πατήσω home+power+volume up πατησα home+power+volume down και μπήκε σε download mode.Αν θυμάμαι σωστά το έκλεισα με το power.

Μετά πάτησα τα σωστά κουμπιά και μπήκε σε recovery mode.Πρώτα επέλεξα "wipe cache" και μετά "factory reset" τα οποία έγιναν.Μετά πάτησα reboot.

Υπάρχει πρόβλημα που τα επέλεξα με αυτή την σειρά και που δεν το έκανα με την σειρά που γράφεις?Έπρεπε να πατήσω και το wipe data?

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω...

Επειδή είχα βάλει κωδικό κλειδώματος στην οθόνη τον οποίο ξεχασα,έπρεπε να κάνω factory reset.Επειδη όμως δεν γινόταν να μπω από το μενού του κινητού έπρεπε να το βάλω σε recovery mode.Εκλεισα το κινητό και αντί να πατήσω home+power+volume up πατησα home+power+volume down και μπήκε σε download mode.Αν θυμάμαι σωστά το έκλεισα με το power.

Μετά πάτησα τα σωστά κουμπιά και μπήκε σε recovery mode.Πρώτα επέλεξα "wipe cache" και μετά "factory reset" τα οποία έγιναν.Μετά πάτησα reboot.

Υπάρχει πρόβλημα που τα επέλεξα με αυτή την σειρά και που δεν το έκανα με την σειρά που γράφεις?Έπρεπε να πατήσω και το wipe data?

Αν η δουλεια σου εγινε κανενα προβλημα.

Αλλα τι κωδικο εβαλες και ξεχασες,μοτιβο?

Γιατι αν εβαλες μοτιβο υπαρχει και αλλος τροπος.

https://support.google.com/nexus/answer/3388218?hl=en

Η συγκεκριμενη διαδικασια που εχω αναφερη πιο πανω ειναι για boot loop.

Δημοσ.

Αν η δουλεια σου εγινε κανενα προβλημα.

Αλλα τι κωδικο εβαλες και ξεχασες,μοτιβο?

Γιατι αν εβαλες μοτιβο υπαρχει και αλλος τροπος.

https://support.google.com/nexus/answer/3388218?hl=en

Η συγκεκριμενη διαδικασια που εχω αναφερη πιο πανω ειναι για boot loop.

Είχα βάλει κωδικό προσβασης.Το μήνυμα forgot pattern που γράφει στο link part 1 δεν μου το εμφάνισε,οπότε μάλλον ισχύει μόνο για το κλείδωμα με μοτίβο.

Δεν έχω πάρει ακόμα κάρτα μνήμης στο κινητο,είναι σχετικά καινουριο.Οπότε έχασα μερικές φωτογραφίες και τις επαφές που ήταν αποθηκευμένες μόνο στην μνήμη της συσκευής.Στην sim δεν γίνεται να εχω σε 1 επαφή πανω απο 1 αριθμό.Τις είχα όμως αποθηκευμένες σε 1 παλιό κινητό και στο τέλος τις εστειλα με Bluetooth 1-1 γιατί δεν υποστήριζε πολλαπλή αποστολή.Κακώς δεν τις είχα στην sim γιατί θα τις αντέγραφα στην συσκευή πιο ευκολα.Μετά διάβασα ότι υπάρχει τρόπος να κάνεις τις επαφές back up σε μορφή v-card μάλλον στην κάρτα μνήμης και μετά να τις μεταφέρεις στην συσκευή.

Πριν κάνω το Factory reset σύνδεσα το κινητό στο PC για να κάνω back up αλλά δεν το εμφάνιζε μάλλον λόγω του ότι ήταν κλειδωμενο.

Στις ρυθμίσεις-Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά είχα τικαρισμένες τις επιλογές Δημιουργία αντιγράφων δεδομένων μου και αυτόματη επαναφορά.Αλλά αυτά απ' ότι γράφει αφορούν μόνο τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις εφαρμογών μέσω του Google account.

Για να είχα back up τις φωτογραφίες και γενικά τα αρχεία θα έπρεπε να τα είχα ανεβάσει στο Google Drive η στο Dropbox?

Αν είχα αποθηκευμένα τα αρχεία σε κάρτα μνήμης τα αρχεία δεν σβήνονται με το Factory Reset σωστά?Οι επαφές στην sim?

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα θες τις επαφες σου?

Δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο εδω: http://www.doctorandroid.gr/2015/01/android-data-recovery.html?m=1

Και εδω λεει γενικα για κλειδωματα: http://www.yac.mx/el/pc-tech-tips/google-android/how-unlock-android-phone-tablet.html

Δημοσ.

Φωτογραφιες-βιντεο στην μνημη του κινητου.

Υπάρχει ένας τρόπος αλλά πρέπει να είσαι rooted και δεν είναι κι ότι πιο εύκολο για να ακολουθήσει ο αρχάριος:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/general/guide-internal-memory-data-recovery-yes-t1994705

Δημοσ.

Ναι ευτυχως υπαρχει Kitkat και τροπος μετα την Lollipop γι'αυτο

Σε όλα τα κινητά μπορείς να περάσεις την stock rom . Πχ εαν ειχε kit kat μεσα και του περασε lollipop τοτε μεσα σε λιγα λεπτα μπορει να περασει το kit kat. οχι μονο στο s5. 

Δημοσ.

θα το παω αυριο στην smartec μου ειπα απο το service της samsung οτι δεν χρεωνομαι και με καλυπτει η εγγυηση γιατι το κινητο ειναι ολοκαινουργιο..οποτε νταξει ελπιζω να μην μου βγαλουν τπτα αλλο εκει και να την γλυτωσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...