Προς το περιεχόμενο

lollipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς android lollipop ;έχω αναβάθμιση σε lollipop και θέλω να ξέρω αν είναι καλό

Αποστολή από το D2403 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα ψάξε κριτικές απο χρήστες του μοντέλου σου.Διαβασε/δες κανα βιντεάκι να δεις πως συμπεριφέρεται..

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς android lollipop ;έχω αναβάθμιση σε lollipop και θέλω να ξέρω αν είναι καλό

Αποστολή από το D2403 με τη χρήση Insomnia App

αναβαθμιση σε ποιο μοντελο.......?    αυτο ειναι το σημαντικο...!!  

αν το εχει δωσει η εταιρια του κινητου σου (υποθετω SONY Xperia M2......), μαλλον εισαι οκ.

αν χρειαζεται...?  αλλο θεμα..!! 

διαβασε και ρωτα κι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387774τους κατοχους, αν εχουν αναβαθμισει και αν εχουν θεματα...!! 

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα!λοιπον για να μην ανοιξω ιδιο θεμα μιας και γω αυτο θελω να ρωτησω.Μολις αγορασα το samsung A5!Μου εβγαλε αμεσως ενημερωση για lollipop.Αξιζει να την κανω στο συγκεκριμενο κινητο?γενικα βλεπω στο λολλιποπ οχι στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα γενικα οτι εχουν θεματα με την μπαταρια..

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα!λοιπον για να μην ανοιξω ιδιο θεμα μιας και γω αυτο θελω να ρωτησω.Μολις αγορασα το samsung A5!Μου εβγαλε αμεσως ενημερωση για lollipop.Αξιζει να την κανω στο συγκεκριμενο κινητο?γενικα βλεπω στο λολλιποπ οχι στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα γενικα οτι εχουν θεματα με την μπαταρια..

Δουλεψε το σε Kitkat να δεις και μετα βαλτου την Lollipop.
Δημοσ.

ρε μαγκες το εκανα και δεν μου ανοιγει το κινητο..τι εγινε τωρα?θα με τρελανει?μολις τελιωσε η μπαρα που λεει download εκλεισε και δν ανοιγει..

Δημοσ.

ρε μαγκες το εκανα και δεν μου ανοιγει το κινητο..τι εγινε τωρα?θα με τρελανει?μολις τελιωσε η μπαρα που λεει download εκλεισε και δν ανοιγει..

Εκανες αναβαθμισει μεσω ΟΤΑ για Lollipop?

Η μπαταρια ηταν πανω απο 80% ?

Το αφησες να ολοκληρωθει η διαδικασια(παιρνει περιπου 10-15 λεπτα).

Δημοσ.

απο odin εκανα

μου ελεγε success στο odin αλλα δεν ανοιγει το κινητο

η μπαταρια ηταν στο 58 % ελεγε να ειναι πανω απο 50 και εχει εδω και 10 λεπτα που τελιωσε και δν ανοιγει..στο βιντεο εδειχνε οτι ανοιγει αμεσως και ετσι ξεκινησα να παταω σταρτ μπατον και ολα αλλα τειποτα και εχω φρικαρει χθες το πηρα απο ενα τυπο το οποιο τηλεφωνο ειναι εταιρικο και δεν εχει αποδειξη πωωω τι κανω τωρα? :(

Δημοσ.

απο odin εκανα

μου ελεγε success στο odin αλλα δεν ανοιγει το κινητο

Λοιπον με Odin πηγες να περασεις την Lollipop....

Επρεπε να σου βγαλει πανω αριστερα με πρασινα"PASS" για να ολοκληρωθει.

Αρα εσυ κατι δεν εκανες σωστα και τωρα μαλλον εισαι σε bootloop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...