Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να το πω άλλη μια! Μην κοιτάτε τι λένε τα calculators και οι κατασκευαστές! Δίνουν τρελο headroom για να καλύψουν περιπτώσεις noname τροφοδοτικών!

Μετρήστε με κάποιο βατομετρο και θα καταλάβετε!

Στο τωρινό μου σύστημα έχω μετρήσει με occt psu test (μη ρεαλιστικές extreme συνθήκες δλδ ) μαξ 400βατ στην πρίζα , κοινώς κάτω από 400 στο σύστημα! Με επεξεργαστή στα 4,5 1.2βολτ και κάρτα στα 1500/3500! Στο witcher 3 είναι γύρω στα 350 στην πρίζα!

Με το προηγούμενο σύστημα (920@4, 2Χ5870 @ 850 δεν είδα ποτε πάνω από 480 στην πρίζα πάλι με occt psu test!

Το πιο πιθανό είναι ότι είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό!

Το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικότατα στο σύστημα της υπογραφής, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλώς, δε σηκώνει δύο "σοβαρές" κάρτες μαζί...

και γενικώς, όποιος γνωστός μου έχει CF/SLI, το κάνει σε σύστημα με 1000W τροφοδοτικό και πάνω.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω παρα πολύ για το μεγαλο ενδιαφερον sli δεν το σκέφτομαι σε καμμια περιπτωση ελεγα απλα να παρω μια vapor να παιζω σωστα κανα ωραιο παιχνιδακι.το τροφοδοτικο μου δουλευει αψογα και από oc δεν σκαμπαζω και δουλευω τον 8350 στο turbo απλα δεν ηθελα να μπλέξω νααγοραζω παλι τροφοδοτικο.αρα ειμαστε οκ me to gs 600?

• Like 1
Δημοσ.

WTF η r9 280x vapor x έχει στο skroutz 333,80 :o. Αν σκέφτεσαι να πάρεις την συγκεκριμένη, αναθεώρησε με χίλια και πήγαινε σε r9 290 tri x, μακράν δυνατότερη και καλύτερη overall κάρτα.

http://www.skroutz.gr/s/6336777/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-New-Edition-11227-13-20G.html

Δημοσ.

WalkerSW πες τα γιατί κάποιοι πέφτουν στη παγίδα του marketing των εταιριών και τους δημιουργούνται και αδικαιολόγητες φοβίες.Δε θα χει το παραμικρό πρόβλημα ο TS με τέτοιο σύστημα και τέτοιο τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικότατα στο σύστημα της υπογραφής, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλώς, δε σηκώνει δύο "σοβαρές" κάρτες μαζί...

και γενικώς, όποιος γνωστός μου έχει CF/SLI, το κάνει σε σύστημα με 1000W τροφοδοτικό και πάνω.

Το γεγονος οτι απλα λειτουργει οκ στο συστημα σου που στην χειροτερη να καει καμια 350αρια βατ σε πληρη φορτο δεν το κανει αυτοματα οκ λετουργικα . Ενα καλο τροφοδοτικο αν εχει προβλημα δεν θα το εμφανισει σχεδον ποτε σε λειτουργια ρελαντι αλλα στα ζορια.

Το tx 750 θα επρεπε να τις εχει ανετοτατα δυο 280Χ ποσο μαλλον σε συνδιασμο με μη Κ 1150 πλατφορμα που εχει πολυ μικρες απαιτησεις σε ρευμα!

Και εμενα οι γνωστοι μου οδηγουν χωρις ζωνη ασφαλειας. Δεν σημαινει οτι θα το κανω και εγω διοτι ειμαι ενημερωμενος σε αντιθεση με αυτους οτι σωζει ζωες!

Αμα βαζουμε 1000αρια σε cf\sli με 2καρτες αυτοι που εχουν 3-4 καρτες τι πρεπει να βαλουν 5000-6000 βατ τροφοδοτικα?

• Like 2
Δημοσ.

WTF η r9 280x vapor x έχει στο skroutz 333,80 :o. Αν σκέφτεσαι να πάρεις την συγκεκριμένη, αναθεώρησε με χίλια και πήγαινε σε r9 290 tri x, μακράν δυνατότερη και καλύτερη overall κάρτα.

http://www.skroutz.gr/s/6336777/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-New-Edition-11227-13-20G.html

333,80 εχει στις 7+ ημερες δλδ καλό Σεπτέμβρη και αν.Η άλλη σε απόθεμα παει στα 350.Και γενικά οτι ειναι σε απόθεμα εχει παει στο θεό.
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση αναλογη και απο εμενα!Εχω i5 3570k(στοκ) και ενα Corsair cx600m bronze,θελω να παρω την Gigabyte R9 280 3GB OC...Απ'οτι βλεπω τραβαει πολυ και θελει min 600w ...Θα τα σηκωσει το τροφοδοτικο η θα εχουμε θεματα?Να παω μηπως στην Sapphire r9 280 oc που ζηταει min 500w?Please τα φωτα σας!!

https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html?from=catspan

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση αναλογη και απο εμενα!Εχω i5 3570k(στοκ) και ενα Corsair cx600m bronze,θελω να παρω την Gigabyte R9 280 3GB OC...Απ'οτι βλεπω τραβαει πολυ και θελει min 600w ...Θα τα σηκωσει το τροφοδοτικο η θα εχουμε θεματα?Να παω μηπως στην Sapphire r9 280 oc που ζηταει min 500w?Please τα φωτα σας!!

https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html?from=catspan

Μια χαρά θα την σηκώσει!

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα χεις θέμα.Σε πολύ ποιοτικό 600 υπάρχουν χρήστες που κάναν CF 7950 και δεν είχαν πρόβλημα.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι απλα λειτουργει οκ στο συστημα σου που στην χειροτερη να καει καμια 350αρια βατ σε πληρη φορτο δεν το κανει αυτοματα οκ λετουργικα . Ενα καλο τροφοδοτικο αν εχει προβλημα δεν θα το εμφανισει σχεδον ποτε σε λειτουργια ρελαντι αλλα στα ζορια.

Το tx 750 θα επρεπε να τις εχει ανετοτατα δυο 280Χ ποσο μαλλον σε συνδιασμο με μη Κ 1150 πλατφορμα που εχει πολυ μικρες απαιτησεις σε ρευμα!

Και εμενα οι γνωστοι μου οδηγουν χωρις ζωνη ασφαλειας. Δεν σημαινει οτι θα το κανω και εγω διοτι ειμαι ενημερωμενος σε αντιθεση με αυτους οτι σωζει ζωες!

Αμα βαζουμε 1000αρια σε cf\sli με 2καρτες αυτοι που εχουν 3-4 καρτες τι πρεπει να βαλουν 5000-6000 βατ τροφοδοτικα?

1155 είναι και Κ - μη Κ, καίνε τα ίδια χωρίς OC - πληροφοριακά...

Άμα έγινε ρελαντί και το OCCT - ναι, έχεις δίκιο...

Δημοσ.

1155 είναι και Κ - μη Κ, καίνε τα ίδια χωρίς OC - πληροφοριακά...

Άμα έγινε ρελαντί και το OCCT - ναι, έχεις δίκιο...

Αμα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε δεν εχει νοημα η συζητηση.

Ειπα full load (πχ occt psu test) το συστημα σου στην χειροτερη καιει καμια 350αρια βατ! 350βατ για το tx750 ειναι ρελαντι! Γκε γκε τωρα?

Αααα και Sorry για το typo δεν θα ξαναγινει!

Δημοσ.

Αμα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε δεν εχει νοημα η συζητηση.

Ειπα full load (πχ occt psu test) το συστημα σου στην χειροτερη καιει καμια 350αρια βατ! 350βατ για το tx750 ειναι ρελαντι! Γκε γκε τωρα?

Αααα και Sorry για το typo δεν θα ξαναγινει!

Τα "γκε γκε" στα κολλητάρια σου - δε σε πρόσβαλα εγώ. οκ?

Από τότε που ανακαλύφθηκε η φωτιά και ο τροχός, δε μετράνε μόνο τα συνολικά ονομαστικά Watt στα τροφοδοτικά. Έχει σημασία και το πόσο ρεύμα σηκώνει σε κάθε τάση και κατά πόσο έχει αυτόνομες παροχές ανά socket ή τραβάνε 4 8πινα από γραμμή για 2 εξάπινα κλπ. Γκε γκε εσύ τώρα;

Α, και που είσαι...typo είναι άμα πατήσεις το διπλάνο - άντε παραδιπλανό πλήκτρο - όχι 3 παλέτες πίσω. Ασχετοσύνη λέγεται αυτό.

Δημοσ.

Τα "γκε γκε" στα κολλητάρια σου - δε σε πρόσβαλα εγώ. οκ?

Από τότε που ανακαλύφθηκε η φωτιά και ο τροχός, δε μετράνε μόνο τα συνολικά ονομαστικά Watt στα τροφοδοτικά. Έχει σημασία και το πόσο ρεύμα σηκώνει σε κάθε τάση και κατά πόσο έχει αυτόνομες παροχές ανά socket ή τραβάνε 4 8πινα από γραμμή για 2 εξάπινα κλπ. Γκε γκε εσύ τώρα;

Α, και που είσαι...typo είναι άμα πατήσεις το διπλάνο - άντε παραδιπλανό πλήκτρο - όχι 3 παλέτες πίσω. Ασχετοσύνη λέγεται αυτό.

Εσυ ξεκινησες να γινεσαι ειρωνικος και επιθετικος!

Μιας που προσπαθεις να κανεις εσυ φροντιστηριο σε εμενα για τροφοδοτικα.

Το τροφοδοτικο σου αν ηταν οκ θα επρεπε να μπορει να βγαζει 62Α στην 12αρα που ειναι και η πιο σημαντικη εν ετη 2015 δλδ 744 βατ .

Μια 280Χ εχει tdp 250βατ και ο 3570 77βατ δλδ με δυο 280Χ και τον 3570 η μεγιστη απαιτουμενη καταλωση απο την 12αρα γραμμη σε ενα σεναριο οπου και τα τρια μαζι δουλευουν στο 100% δλδ σχεδον ποτε , ουτε καν στο psu test, η απαιτηση ειναι 577βατ, αντε σου βαζω αλλα 50βατ για μητρικη, ανεμηστηρες , σκληρους εαν θεωρητικα παλι δουλευαν και αυτα στο 100% παραλληλα με τα προηγουμενη (σεναριο επιστημονικης φαντασιας) φτανουμε τα 630 στρογγυλεμενα προς τα επανω.

Συνεχιζεις λοιπον να πιστευεις οτι δεν φτανει το τροφοδοτικο σου οταν εχει headroom αλλα 114 βατ και αυτο υπολογισμενο για το χειροτερο δυνατο σεναριο η οτι απλα εχει προβλημα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...