Blazz0r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρόκειται για μία παλιά 17" Turbo-X η οποία μου βγάζει white screen πλέον. Δεν ξέρω τι φταίει έχω διαβάσει για δύο πιθανές αιτίες, μία με τους πυκνωτές και μία με το καλώδιο που πάει στο πανελ. Για το δεύτερο ένας τύπος στο youtube το "καθάρισε" με μία σβήστρα. Εμένα καθαρό φαίνεται. Σας παραθέτω φωτογραφίες απο πυκνωτές και καλώδιο να μου πείτε την γνώμη σας.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ο τέρμα δεξιά πυκνωτής φαίνεται φουσκωμένος οποτε για αρχή άλλαξε τον , εγώ πάντα οταν ειχα παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη τον πυκνωτή άλλαζα και έφτιαχνε τώρα το αλλο με το καλώδιο δεν το ξέρω
george_gpu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 είναι φουσκωμένος ο 1 απο δεξια \ αλλαξε τον** πρόσεξε πολικοτητα
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 o 4oς δεξια ειναι σκασμενος και σιγουρα προκαλει προβλημα καθως ειναι ηλεκτρολυτικο και συνδεμενος στο θετικο του ποδι με διοδο αρα δεν κανει εξομαλυνση. Χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι το κυριο προβλημα, πρεπει να τον αλλαξεις γιατι σιγουρα με τετοιο πυκνωτη δεν λειτουργει
veteranos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Θα πρότεινα να αλλάξεις και τους δίπλα. Ένας πυκνωτής δεν χρειάζεται να είναι φουσκωμένος για να έχει πρόβλημα. έχουν μικρό κόστος. 1
Blazz0r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ θα τους αλλάξω όλους για αρχή και βλέπουμε. Και εμένα ο 4ος μου φαινόταν σίγουρα φουσκωμένος Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2015 από Blazz0r
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 το ενστικτο μου λεει οτι αν αλλαξεις και τους 4 πυκνωτες, θα πατησεις το κουμπι θα λειτουργησει το τροφοδοτικο και θα ανοιξει η οθονη... και δεν εχει αλλο προβλημα. είναι φουσκωμένος ο 1 απο δεξια \ αλλαξε τον** πρόσεξε πολικοτητα +1. αν τον βαλεις αναποδα, θα ακουσεις ενα τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, μετα ενα μπαμ και μετα ησυχια. Το κανω καμια φορα για πλακα
Blazz0r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Λοιπόν guys τζίφος. Τους άλλαξα τους 4 και έναν 5ο που φαίνεται στην νέα φωτογραφία που ανεβάζω. Η οθόνη ανοίγει, τα windows την κάνουν detect αλλά δείχνει μόνο αυτό το φωτισμένο άσπρο. Στο μαγαζί με τα ηλεκτρονικά μου είπαν ότι θα φταίνε τα inverters και όχι οι πυκνωτές (με κόκκινο σημειωμένα). Και μου είπαν ότι αυτά δεν αλλάζουν. Δεν ξέρω αν έχετε καμία άλλη ιδέα.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αφού τους άλλαξες και ανάβει τώρα σημαίνει οτι έφταιγαν και οι πυκνωτές τώρα για τα αλλα θα σε γελάσω δεν γνωρίζω αν αλλάζουν , δεν ξέρω αν μπορείς να βρείς τα ίδια απο ebay ή καπου αλλου και τα κολλήσεις με κολλητήρι αφου βγάλεις τα αλλα
Blazz0r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Και πριν άναβε, white screen πριν white screen μετά. Δεν άλλαξε κάτι με τους πυκνωτές δυστυχώς. Τώρα για τα inverters δεν θέλω να το τραβήξω τόσο το σκοινί, μάλλον rip η οθόνη. Ευχαριστώ για την βοήθεια guys Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από Blazz0r
coolerman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αλλάζουν επάνω έχουν τυπωμένο p/n(μαύρα γράμματα),δέν είναι καθαρή φωτό...δεν είναι και ακριβούτσικα σαν ανταλλακτικό. transformers lcd
mitsus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Από αυτά τα λίγα που γνωρίζω: Αν καεί μια λάμπα από τις χ που έχει μια οθόνη, τότε δεν ανάβει καμία(όχι white screen που έχεις εσύ).Έχεις όμως εικόνα (αν το φωτίσεις με φακό υπό γωνία). Νομίζω το ίδιο γίνεται και με χαλασμένο inverter. Οπότε και νομίζω το πρόβλημά σου είναι αλλού( μάλλον t-con).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα