teo1997 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδα.σημερα καθαρισα τον υπολογιστη μου οπως εκανα παντα αλλα σημερα ανοιξα και την καρτα γραφικων για να βαλω παστα.ενταξει την ανοιξα εβαλα παστα.στο μεσαιο εβαλα που ειναι σαν ενας μεγαλος επεξεργαστης.ηθελε και αλλου;οκ την καθαρισα απο σκονες και πριν λιγο δοκιμασα να τον ανοιξω.παταω το κουμπι και δεν μου δειχνει τιποτα στην οθονη αλλα μετα απο λιγο κανει ενα θορυβο σαν αυτο.υποψιαζεται κανεις τι φταει;
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Έχεις συνδέσει την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών, αν είναι ένταξη με την τροφοδοσία κοιτάς μήπως δε πατάει καλά η κάρτα και τέλος βγάλε της Ram και ξανά βάλτες μια μια και σε διαφορετικά αρθρώματα.
teo1997 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ναι.και το ανεμιστηρακι δουλευει ολα.απλως δεν εχω εικονα και κανει αυτον το θορυβο.εκει που εβαζα παστα βαζουμε μονο στον πυρηνα η θελει πουθενα αλλου;μηπως εκανα εγω τιποτα γι αυτο το λεω.και κατι αλλο.ποντικι πληκτρολογιο και ηχεια δεν παιρχουν ρευμα καθολου.τα φωτακια τους δεν ειναι αναμενα.σε αυτο κανονικα η μητρικη δεν ευθυνεται; παιδια κατι που ειναι σαν αυτοκολλητακια και τα κολλαμε στην ψυκτρα που τα βρισκουμε και τι ειναι ακριβως.γιατι εμενα αυτα ειχαν διαλυθει τελειως.μηπως ειναι αυτο
kougi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Απο τα μπιπ μπορεις να καταλαβεις το προβλημα. Κανει 5 κοφτα συνεχομενα και μετα διακοπη, γκουγκλαρε την μητρικη σου και θα το βρεις
teo1997 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 οχι τοσο λιγο το ηηχογραφησα γι αυτο ακουγονται ππεντε.θελω να σας ρωτησω κατι.οι καρτες γραφικων στο youtube ειχαν μεσα μαλλον πανω στην ψυκτρα κατι σαν αυτοκολλητα κολλημενα.αυτα τι ειναι ακριβως και που τα βρισκουμε γιατι η δικια μου δεν εχει τωρα τετοια.μηπως ειναι αυτο το προβλημα και σας παιδευω τσαμπα.δηλαδη αμα μπουν αυτα να ανοιξει κανονικα.
teo1997 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καλησπερα και παλι.μετα που ξαναεβγαλα και ξαναεβαλα τις ραμ την καρτα γραφικων και την μπαταρια του bios το πσ ανοιξε και μου φτανει σε αυτην την εικονα.επιλεγω λειτουργικο και με πεταει παλι εδω.υπαρχει καποιος τροπος να μπω μεσα τουλαχιστον να σωσω καποια αρχεια που μου ειναι χρησιμα και μετα αν ειναι κανω φορματ.σας παρακαλω βοηθηστε.
teo1997 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 παιδια ολα οκ.εκανα load defaults settings στο bios και μου ανοιξε κανονικα.ευχαριστω για την βοηθεια σας. 1
kougi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Οποτε μαλλον κατι δεν ειχες κουμπωσει καλα την πρωτη φορα, να ξερεις οτι μπορεις ευκολα να το βρεις απο τα μπιπ 1
teo1997 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 το ξερω αλλα εμενα το bios ειναι phoenix και απο οτι ειδα λιγο που εψαξα εχει πολλους τονους ηχων σε σχεση με αλλα bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα