greeneye Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 παιζω στο 8-ball της miniclip με το s4 και android 5.01 Lolipot. Οταν με καλουν γυρναει με συνεπεια αρκετες φορες να χανω αφου πρεπει να γυρισεις γρηγορα. Πως θα κανω να ΜΗΝ γυρναει, κοινως οταν παιζω να ΜΗΝ με ενοχλει κανεις και να του το κλεινει? Αυτο που εχει το κινητο "μην ενοχλειτε" δεν βοηθαει αφου γυρναει παλι απλα δεν κανει ηχο! Εχετε ιδεα?
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η άλλη μια άλλη λύση είναι να αποκλείσεις τα τηλέφωνα τα εισερχόμενα αλλά και η λειτουργία πτήσης καλή ιδέα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αφου το lollipop εχει heads up notifications ακομα και στις κλησεις, δεν πρεπει να σε πεταει απο την εφαρμογη οτι και να γινει, απλα να σου σκαει ενα παραθυρακι απο πανω και να σου λεει οτι σε παιρνουν τηλεφωνο
greeneye Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καρχαρια αυτο ειναι το θεμα... με βγαζει απο την οθονη του μπιλιαρδου και με εμφανιζει στην αρχικη με σιγαστηρα. ισως ειναι και μικροτερη η εικονα η ουσια ομως ειναι οτι μετα προσπαθει να κανει ξανα connect με συνεπεια η να μην προλαβω και να χασω οριστικα (παιζω και με αρκετα coins) η να μπω με ελαχιστο χρονο οποτε παιζω μπιλια οτι να ναι οποτε χανω αφου οι καλοι παικτες οπως εγω με ψυλλου πηδημα ευκαιρια ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ! νομιζω η λειτουργια πτησης θα με σωσει καλη ιδεα... Παντως η επιλογη ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ δε δουλευει σωστα.
greeneye Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 τελικα κακη ιδεα η λειτουργια πτησης!!! Αφου βρε με αυτο ΔΕΝ δουλευει το wifi !!!!!!!!!!!!!!!! χαχα δεν παιζει η λυση, το μπιλιαρδο ειναι wifi or data. Αλλη λυση!!!
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 τελικα κακη ιδεα η λειτουργια πτησης!!! Αφου βρε με αυτο ΔΕΝ δουλευει το wifi !!!!!!!!!!!!!!!! χαχα δεν παιζει η λυση, το μπιλιαρδο ειναι wifi or data. Αλλη λυση!!! Ωραια απτη στιγμη που θα βαλεις flight mode ενεργοποιησε το ξεχωριστα!!
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Η λειτουργία πτήσης κόβει όλες τις εξωτερικές επικοινωνίες, οπότε λογικά δεν...
dali13gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Βάζεις Flight Mode και μετά ξαναενεργοποιείς το WiFi... 2
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Βάζεις Flight Mode και μετά ξαναενεργοποιείς το WiFi... Δεν γίνεται! Στο δικό μου τουλάχιστον βγαίνει απο flight mode. Η λογική του είναι να μην προκαλεί παράσιτα, και το wifi προκαλεί, οπότε...
dali13gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν έχω πετύχει συσκευή που να μην γίνεται. Ποια συσκευή έχεις; Το flight mode είναι για το modem της κινητής κυρίως.
greeneye Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 σε μενα πετυχε! samsung s4 i9505 - lolipot 5.01 flight mode και μετα ανοιξα wifi!!! DALI13GR ευχαριστω!!! 2
greeneye Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Και τον olimpiakos 7 σωστα μου διεφυγε! Ευχαριστω φυσικα ΚΑΙ τον ολυμπιακο7 (παρολο που ειμαι βαζελος-πραγματικα τυχαια η παραλειψη μου!!!) Ηταν πολυ εκνευριστικο να χανω επειδη με καλουσαν! Τους το εκλεινα και καλουσαν καπακι! 1,2 τρως φαπα απο το game! Οποτε ρε παιδια το "αποκλεισμος" απο το menu της Λολιποτ τι νοημα εχει? Σε τι βοηθαει τελικα? Σε μενα φαινοταν π.χ η εισερχομενη χωρις ηχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα